Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 142 310
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 75
Mimosa са публикували новите седмични печеливши, искаше ми се една гифт карта...

# 76
Данооо ,много се надявам[/b]
Бях забравила и София мел.. А дано ни огрее! 🍀

# 77
В Ремедиум

# 78
  • Сливен
Наградите са тези,нали?

# 79
Иии кой ли е това...

# 80
# 81
Един таблет да има - за Пеневи е 😁

# 82
Наградите са тези,нали?

Тюх...така мечтая за хлебопекарна Nature Sun With Face

Регистрирах бележка в Мура.

Късмет на всички!

# 83
Отново благодарности на Захарчето и Станимир(най-вече),но също и на всички,които поддържат уюта в темата.
Само да отбележа,че играта на София мел е все още активна за регистрация,така че едва ли да спазят срока за теглене на печелившите.

# 84
  • София
Нов месец , нов късмет ... Имаше играна на Белл , но не я намирам .

# 85
# 86
Тази вечер във Фантастико има активност чрез промоутърки на Маги-купуваш майонеза и/или сос тартар за над 3лв, скреч карта, награди-комплект подправки за барбекю или платнена(зеблена) чанта за пазар
Скрит текст:

# 87
  • оттам, откъдето започва България
Септември отмина без нито една награда от игрите, в които участвах Simple Smile, но въпреки това не бих играла (участвала) в игра, наградите на която не ми харесват.

# 88
Тази сутрин ме изненадаха мн приятно от Метро, мен, но не и хлапетата ми Satisfied, с ваучер за "Уча се" Simple Smile))

# 89
Отново благодарности на Захарчето и Станимир(най-вече),но също и на всички,които поддържат уюта в темата.
Само да отбележа,че играта на София мел е все още активна за регистрация,така че едва ли да спазят срока за теглене на печелившите.
При мен не е активна.

Общи условия

Активация на акаунт