Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 146 045
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 990
Здравейте , от Крадецът изпращат ли мейли за спечелените раници или направо ще пращат? Защото нито имам мейл нито обаждане.

# 991
И аз нямам имейл и обаждане.

# 992
Тази вечер пристигна нашият Емечо. Баткото го гушка и разнася из къщата, бебето се смее като го види - голяма радост за всички!
Много е голям и никак не е грозен, произведен е от Амек тойс, има си етикетче дори.
Успех на всички пожелали го!
Кога е спечелен Емечото?

Захарче, честит празник, бъди здрава и щастлива! Flowers Four Leaf Clover

# 993
sis_ko, не се сещам за точната дата, но някъде преди две седмици спечелихме Емечо, вечерта след 9ч.

# 994
  • Сливен
Захарче ,Честит рожден ден ,всичко най-най ти пожелавам.И нали знаеш-най-хубавите хора ,сме родени през Октомври. Smirk Bowtie

# 995
Милка могат да ни мъчат до 5 работни дни след тегленето. Confused

# 996
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Милка могат да ни мъчат до 5 работни дни след тегленето. Confused

Нека ни зарадват пък ще изтърпим мъките!
Сикрет факт!Сами да си се похвалим 😁

# 997
Милка и цева бяха между малкото нормални игри,където се теглеше и уведомяваше на датата и това прецакаха.
Сайта на цева не работи и там кой знае какво става.
Който е  набутал по 50 лв/или повече като мен/ за участия може само да се ядосва напразно..
Нещо ми идва в повече вършенето на какво си искат на тези агенции и фирми.
Аз като участник в игрите имам правата да харча пари и да купувам спазвайки условията им и какво получавам в огромна част от случаите-закъсняло теглене ,непубликувани навреме или изобщо отказ да публикуват печелившите,списъци с повтарящи се едни и същи имена на фамиили и до болка познати хора.

# 998
  • Сливен
Има един лаф"умря ц**анката която ни хвалеше",та сега сами да се похвалим. Grin Пожелавам ти,този месец да е твоя месец и да имаш много награди,най-вече желаната награда от Милка/ако си участвала там Grinning /.

Иначе съм с работен елек,от една игра и след малко ще ходя от Спиди да го взема. Wink

# 999
  • София
Има един лаф"умря ц**анката която ни хвалеше",та сега сами да се похвалим. Grin Пожелавам ти,този месец да е твоя месец и да имаш много награди,най-вече желаната награда от Милка/ако си участвала там Grinning /.

Иначе съм с работен елек,от една игра,и след малко ще ходя от Спиди да го взема. Wink

Сикрет,аз го взех моя,като отлепих рекламния надпис на елека,мъжът ми го хареса.

# 1 000
  • Сливен
Аааа супер,щом може да се махне надписа.

# 1 001
Регистрирах снощи и преди малко Емека. Не искам Емечо, то не че има. Искам карта Smiley
Събраха се игри, ще се опитам да се включа в Персил, Брускети Марети (намалени са в Кауфланд), Нутела, Либрес, пък а дано нещо ме огрее.
Играх само в Милка и Емека с покупки. Засега съм на изчакване. Една бутилка от Хейнц и това е. Сушинка Satisfied
В Милка участвам за ТВ-то и като видях после машината, че не е била за изпускане, малко ме хвана яд, че не се включих и там, но здраве да е. Харесват ми такива игри, които не обявяват седмично брой награди, а примерно след месец накуп всички награди.

Захарче, ЧРД! Здраве, щастие, много награди и да се похвалиш с всичко що си поискала още този месец!

# 1 002
Честит рожден ден, Захарче! Бъди жива, здрава и голяма късметлийка! Birthday Cocktail Gift Пожелавам ти да спечелиМ награди от Милка. Joy
Не искам да се настройвам за Милка, че как ще се разочаровам.... Хубави са им наградите, да взимат пример другите фирми.

# 1 003
  • Пловдив
Захарче, жива и здрава да си!
Късмет в томболите и живота ти желая!

# 1 004
[video][/video]Честит празник, Захарче!
Не участвам в Милка, но пожелавам късмет на всички от темата.
Никъде не мога да намеря играта на Марети с чадъри. Вчера попитах в кварталният магазин имали друга игра на Марети, купуваш Фанта и може да спечелиш  пакетче Марети Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт