Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 146 052
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 975
И аз нямам натрупани точки и се разрових в секция въпроси и открих това, което ми се струва несериозно.

# 976
# 977
Много спомени имам, но малко снимки 🤣

# 978
Ех, та не съм знаела преди сто години да се снимам как ям крем карамел. Joy

# 979
Миналата седмица регнах първата си бележка и онзи ден се обади мъж и ми разясни приложението...точките се добавят на седмична база..вече имам точки.
И аз нямам натрупани точки и се разрових в секция въпроси и открих това, което ми се струва несериозно.

# 980
Да не бъркаме необходимостта с Алчност!!!!И аз мрънкам за награда от Милка,но от Ахмедови и баба Руска регистрирали на 100 номера една и съща бележка няма да се вредя!А лично аз никога не бих купила нещо от някой спечелил го,дори да е на половин цена.Може да си го купя от магазин,но няма да поощрявам тази алчност.Въпрос на принципи!
В нито 1 игра не позволяват да се регистрира 1 и същ №  втори път, пък камо ли по повече
.                Ааааа тук сте в грешка,но явно играете от скоро 😏

# 981
Нещо за новата игра на Куинс?

# 982
Ако някой пазарува от ivet.bg до 3 дни  - отстъпка 10% с код:  LIVE

# 983
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Наминавам да ви почерпя.Днес пораствам!

Дано по този повод Милка ми направят подарък 😀

# 984
ЧРД, много здраве и желание успехи! 🥰🥳🥳🥳🌷🌷🌷
Днес освен Милка, друго чакаме ли? Аз вече чакам с нетърпение следващата им игра 😀

# 985
Честит рожден ден,Захарче! Много здраве и желани награди!  Мисля,че съм с ваучер за Озон от Нескуйк.Чакам да ми се обадят 😃

# 986
  • София
Захарче, да си жива и здрава, много щастлива!

Напоследък никакво време нямам за игри, дори забравих да си регистрирам две бележки на Маги за оптигрила. Иначе и в малкото игри, който играя нищо, Кока кола, Емека, Нескуик, чакам само Милка, ама дълбоко се съмнявам там никога не съм печелила голяма награда, само дреболии, мрън ... Абе освен в игрите и в други направления ме е налегнал карък, което е по кофтито, но вярвам, че ще се оправят нещата.
Успех на всички честно играещи и не губете надежда!

# 987
Здравейте, от Bella изпращат ли мейл за потвърждение на получени данни, понеже още нямам такъв?

# 988
Добро утро.
Захарче, честит рожден ден! Бъди много здрава и близките около теб хора също, много награди и хубави емоции да имаш.

Тази сутрин ми се обадиха от Престиж. Била съм резерва в играта на Ная и печеля батут. Много се зарадвах, исках точно батута. Играх с една бележка още в началото на играта. Сега мисля да участвам и за колело от Лидъл.
Вдъхновена от неочакваната изненада, купих Персил. Много, много искам парогенератор.

# 989
много Ми е пусто и скучно от към игри. Нито една награда не искам , освен евентуално тв.
Миналата година имаше Куинс, Рошен, престиж , тази липсват все още.

Общи условия

Активация на акаунт