Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 146 111
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 945
Дано всички се похвалим от Милка много искам кафемашина дано ме угрее Мрън Мрън.

# 946
Публикуваха ли новите печеливши от чупата?

# 947
Емечо изобщо не е грозен и за 2-3 лв покупка си е супер,стига да ти се падне. Малката страшно му се радва и спи с него дори. Вече зариването с хартия за него не ми е ок и не бих го направила. Но аз купувам и играя само за нужни неща. А тези,които печелят с цел продажби после са ясни.

# 948
Да не бъркаме необходимостта с Алчност!!!!И аз мрънкам за награда от Милка,но от Ахмедови и баба Руска регистрирали на 100 номера една и съща бележка няма да се вредя!А лично аз никога не бих купила нещо от някой спечелил го,дори да е на половин цена.Може да си го купя от магазин,но няма да поощрявам тази алчност.Въпрос на принципи!
В нито 1 игра не позволяват да се регистрира 1 и същ №  втори път, пък камо ли по повече

# 949
В Нутела ми отказаха продукт за 5.48 . Фактура от метро съм качила. Върнах отговор на мейла, дано се коригират.
Това каква разфасовка е? Вчера гледах във ФФ, най- близката цена до 5,+лв  беше 8 и нещо

400гр от Метро. Получих мейл, че е одобрена. Поправиха се. Зева като одобряват, изпращат ли мейл?

# 950
Нестле искат ли бележката?

# 951
Нестле искат ли бележката?
Да

# 952
Много се надявам и аз за награда от Милка.Хубавото при тях е,че следят стриктно за касовите бележки.Дано тегленето е честно,пък каквото стане.Нека който има късмет,той да спечели.

# 953
Здравейте, озон нали имаха игра във фейсбук да се напише интересен факт за металика. Тъкмо обявиха печелившите. Победителката не и откривам коментара...някой друг участеали там?

# 954
Здравейте, озон нали имаха игра във фейсбук да се напише интересен факт за металика. Тъкмо обявиха печелившите. Победителката не и откривам коментара...някой друг участеали там?

И на тримата печеливши коментарите са там - просто трябва да се покажат всички коментари и с Ctrl+F може да ги намерите.

# 955
Обадиха ми се от Евридей, че печеля айпад! Simple Smile
Дано да приемат бележката от Метро, предполагам, че няма да има проблем.

# 956
Ох, супер! Честито!😍
Остава да се надявам за превръзки, не че не съм зарината вкъщи.😀

# 957
Благодаря Simple Smile Това е телефонът, в случай, че на някого са звъняли, но не е успял да отговори:
Скрит текст:
896895552

# 958
На winbet.bg Ви очаква GRANDE БОНУС ИГРА! До 31 октомври могат да бъдат спечелени парични награди с общ награден фонд от 50 000 лв., чисто нов iPhone 13 Pro или iPad 9, както и ексклузивен уикенд за двама в Дубай!

Всяка седмица в зависимост от стойността на поставените залози, ще се генерират талони, даващи шанс за участие в тегленията на наградите, които ще се провеждат всяка неделя от 21:00 ч. на живо в YouTube канала и Facebook страницата на WINBET!

Открийте пълна информация за нашето предложение в секция „Промоции“ на winbet.bg!

# 959
Писах на Озон за печелившите от анкетата. Отговориха, че вече са се свързали с печелившите. Някой да се похвали. Аз не печеля.

Общи условия

Активация на акаунт