Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 142 230
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за новата тема Simple Smile
Искам да спечеля ваучера за Озон от Чупа, но се съмнявам дали ще стане... Сигурно ще участвам в Мура и Марети, защото харесвам продуктите.
Дано КК да пуснат нови награди скоро!

# 31
Проверих, всичко ми е позволено. Миналата седмица последно спечелих книга и хората бяха ме тагнали.
Здравейте, да ви занимая малко с едно казусче. Вчера съфорумка каза, че е изтеглена като резерва в узо паралия във фейсбук. Викам си я да видя печелившите и моето име наредено там. Почвам да чета правилата- спечелилите да дадат данни до 5 дни или губят право на награда. Същевременно не били длъжни да информират печелившите. Дотук всичко ок. Гледам 7 от 10 спечелилите са тагнати в коментара и съответно отдолу са благодарили. Останалите 3ма, включително и аз не сме тагнати и ако не влезеш да провериш няма откъде да разбереш, че печелиш, което според мен не е спортменско. Въпреки това информират резервите( нямам нищо против тях разбира се). Писах им в месинджър, прочетоха и не ми върнаха отговор. Тук идва моя въпрос- имам ли право да си изискам наградата, въпреки че са минали 3 седмици от обявяване на печелившите или никой не ми е длъжен да ме информира за спечелена награда.
Случи ми се същото пак във ФБ.От Вашите настройки зависи дали могат да Ви тагнат(отбележат),аз оправих моите занапред,но не ми дадоха наградата,бяха се свързали с резерва.

# 32
Ninnkata всеки организатор на игри си прави каквото си иска-можеха да тагнат ,да напишат лично съобщение,да напомнят на непотърсилите наградите си.
Но едва ли са предвидили допълнителни награди и едва ли ще ти я изпратят щом не си отговорила навреме.
Това е доста неприятно как всеки си решава от негова в някои случаи нелогична гледна точка.
Наскоро от сникърс дадоха два таблета от общо пет в едно теглене на мъж и жена съпрузи участвали с едно и също дете на снимките..ми можеха пък да изберат някой друг за разнообразие ама така си решили и никой нищо не може да им каже.

# 33
Ами аз за това се чудя дали да ги насмета или на тях просто няма да им пука. В доста игри все някакви такива дребни неща има които дразнят.  А знаете каква е еуфория когато си видиш името сред печелившите и какво разочарование ако се натъкнеш на неуредици.
Ninnkata всеки организатор на игри си прави каквото си иска-можеха да тагнат ,да напишат лично съобщение,да напомнят на непотърсилите наградите си.
Но едва ли са предвидили допълнителни награди и едва ли ще ти я изпратят щом не си отговорила навреме.
Това е доста неприятно как всеки си решава от негова в някои случаи нелогична гледна точка.
Наскоро от сникърс дадоха два таблета от общо пет в едно теглене на мъж и жена съпрузи участвали с едно и също дете на снимките..ми можеха пък да изберат някой друг за разнообразие ама така си решили и никой нищо не може да им каже.

# 34
  • Sofia
Здравейте, прекрасни момичета и момчета, зарязах нещо темата, и игрите, а се оказа че съм спечелил от играта на Сердика Център 🙂хубав месец да ви бъде и успехи в игрите и навсякъде ❤️

# 35
Аз се отказах от тази игра на Сникерс, защото роднините и приятелите ми не искат да участват в "забавни" снимки (а и аз не бях много сигурна). Чудех се какво е станало, а те така да се изложат...

# 36
Позволете в настройките да могат да ви тагват. Да, при условие, че са тагнали едни, а други не, е можело на ЛС да ви пишат, но по принцип ние трябва да си следим къде сме участвали.
И аз така изгорях с награда, видях месеци след това и то съобщение, което отива в папка "други", която отварям веднъж годишно сигурно.
И все пак - тъпо е така. Едни тагнати, други не и няма и съобщение поне, като видят, че не позволява таг. Можело е под коментара на участвалите да пишат (предполагам с коментари е играта). Много фирми така процедират.
Предполагам наградата не е голяма. Аз не бих се занимавала. Бих си оправила настройките за последващи игри и ако пишат, че ще тагват - ясно. Ако само ще обявяват, записвате и си следите игрите.

# 37
Първата работа която направих беше да прочета правилата и да си видя настройките, които позволявят всякакви тагвания от всеки. И нямаше да се занимавам, но като видях, че повечето са тагнати, това не ни дава равен старт на всички спечелили.

Позволете в настройките да могат да ви тагват. Да, при условие, че са тагнали едни, а други не, е можело на ЛС да ви пишат, но по принцип ние трябва да си следим къде сме участвали.
И аз така изгорях с награда, видях месеци след това и то съобщение, което отива в папка "други", която отварям веднъж годишно сигурно.
И все пак - тъпо е така. Едни тагнати, други не и няма и съобщение поне, като видят, че не позволява таг. Можело е под коментара на участвалите да пишат (предполагам с коментари е играта). Много фирми така процедират.
Предполагам наградата не е голяма. Аз не бих се занимавала. Бих си оправила настройките за последващи игри и ако пишат, че ще тагват - ясно. Ако само ще обявяват, записвате и си следите игрите.

# 38
  • София

Две от игрите са само за Кауфланд -Нескуик и Маги
една е само за Била -Нескуик
Лайън e само за обектите на Петрол
и Мура е вече за всички магазини

Последна редакция: пт, 01 окт 2021, 11:20 от lite16

# 39
Има печеливши от играта на Делта планет мол Варна за колелетата. Няма ме естествено.

# 40

Две от игрите са само за Кауфланд -Нескуик и Маги
една е само за Била -Нескуик
 и 2 игри за всички магазини-Мура и Лайън
Играта на Lion е само за бензиностанции Petrol.

# 41
Кибеа са изтеглили последните печеливши от играта им за отзиви - има видео с тегленето във Фейсбук: https://www.facebook.com/Kibeabook

# 42
  • Сливен
Пристигна наградата, от играта на радио Z-rock. За втори път печеля от тях, даже наградата е същата. 😁 Не знам защо си мислех, че играя за друго...

# 43
Мерси за темата!
Сикрет,готина награда. Има ли още игра или е свършила? Да се пробвам. 😁
Чакам само Емечо.
В Бела съм с една бележка и нямам надежди.
В Милка също съм с едно участие за машина.

# 44
  • Сливен
Ами първият път като съм спечелила,е било на 16.08. Може и този месец да има.
Eто за кои месеци е била:
Официални правила за участие и срок на промоцията: 15-29.09.2021 г.
Официални правила за участие и срок на промоцията: 16-27.08.2021

Общи условия

Активация на акаунт