Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 865
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 180
Поиграй си малко, ще ти се получи. Излиза и баркод за сканиране на начална страница, става и със смс.
Не го намирам този баркод. Може ли малко помощ? Къде трябва да се прати смс?
Към края на страницата за активация и аз го бях пропуснала.
Въобще не мога да активирам . Регистрирах се , но нямам имейл за потвърждение.

# 181
  • Сф
На Глово не са ли лични вече кодовете? Аз като получих , 2 до момента, пишеше в писмото, че тоя код важи само за този имейл.

# 182
  • София
На Глово не са ли лични вече кодовете? Аз като получих , 2 до момента, пишеше в писмото, че тоя код важи само за този имейл.
Освен личните, има и други, които да изпращаш на приятели.

# 183
Здравейте,
Минах днес през Била и викам да купя паста за зъби Colgate. https://www.colgatepromo.bg/
Сега голяма сага стана ,не мога да регистрирам касовата бележка.
По примера даден от тях се пишат буквити BMLF****** и шест цифрения номер.Пробвам и не ми дава да пиша букви,копирам и поставям изписва, че трябва 10 цифрен номер.Та някой знае ли къде е този номер на касовата бележка?
Благодаря Ви предварително.

# 184
  • оттам, откъдето започва България
Не знам в другите градове какви са номерата на касовите бележки, но в нашия град бележките на Била са с 4 цифри.
Номерът на бележката е точно преди датата, на която е направена покупката, часа на покупката и броя на артикулите. Долу вляво.
Успех!

ПП На посочения пример номера на бележката 9236.

# 185
  • София
Не знам в другите градове какви са номерата на касовите бележки, но в нашия град бележките на Била са с 4 цифри.
Номерът на бележката е точно преди датата, на която е направена покупката, часа на покупката и броя на артикулите. Долу вляво.
Успех!
Няма как да са с 4 цифри, друг код гледаш.
Дори не се разработват софтуери с толкова малко капацитет, пък да не говорим за веригите.

# 186
# 187
  • оттам, откъдето започва България
Сега видях, че в началото на самата игра е заграден с червено друг номер, който никога не съм ползвала, когато съм участвала в игри със закупен продукт от Била. Thinking

# 188
Нацелих 25 цента Joy

# 189
Някой печелили от Рулетката на Лидл Плюс тези дни? До сега от както стартира съм направил 12 покупки , само първата имаше купон за бира за 50% промоция . Другите са само Опитай пак. И други колеги които пазаруват всеки ден там казват , че последните пъти само Опитай пак има. Някой печелил ли е тези дни нещо?

# 190
Онзи ден въртях за втори или трети път и спечелих купон с един лев за следващо пазаруване.

# 191
От 5 покупки имам 3 ваучера : за бири -50%, 2 шоколада с отстъпка на втория и някакъв процент отстъпка за колбаси.

# 192
Аз имам две пазарувания в Лидл и двата пъти получих  някакви намаления. Истината е, че не пазарувам много често там и така си изтичат. Единия е 50% намаление на бира, другия пенливо вино в кенче за 1 ст. Smiley

# 193
  • Бургас
Здравейте!
От доста време не съм влизала във форума и искам да попитам за зайците.
Пускали ли са някакви интересни ваучери последните месеци?

# 194
В Била кодът който искат да се регистрира е еднакъв за всички касови бележки на конкретният магазин. Ще се получи яко дублиране

Общи условия

Активация на акаунт