Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 146 055
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 255
Coca-Cola се излагат с тези награди на Фанта! Само 70 колонки и 70 тротинетки  , в сравнение с другите страни :

# 256
Днес  от 32 кода на Фибела - НИЩО!

# 257
И аз се пробвах няколко пъти за колонка, но уви, там и трудно ще се печели.
То пък, Защото тротинетка ще се печели ей така 😂😂😂😂 И там шанса е малък, но предната седмица доколкото видях, нямаше чак толкова закупени билети и пак шанса е много малък, сигурно защото я искам не ме теглят..
Мрън мрън мрън 🤪🙄
Как разбираш колко билета са закупени?

# 258
Получих раничката от форума, моята е сива харесва ми.  Друга награда скоро не съм получавала. Чакам печелившите в София Мел

# 259
София мел днес теглят, но сигурно няма да ги обявят днес Sad
Някои играл ли е Dama.bg, днес трябва да има печеливши, но не откривам....

# 260
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз пък да попитам печелившите в игрите на Лили къде да ги търся?Включих се в Евридей , но сега ми излиза , че страницата не съществува.

# 261
Аз пък да попитам печелившите в игрите на Лили къде да ги търся?Включих се в Евридей , но сега ми излиза , че страницата не съществува.

Уведомяват печелившите на имейла и след това публикуват във фейсбук. Понякога направо във фейсбук страницата им.

# 262
Много тъпо от страна на близалките Чупа, как не видяха, че едни и същи имена и мейли обират  масово наградите.

# 263
Не печеля в Чупа; последните няколко пъти не ми върви в техните игри, мисля да престана да участвам в тях.

# 264
  • Сливен
Да ви е познат този номер.Имам 2 пропуснати - 0875312962 .

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 16:55 от сикрет

# 265
# 266
Миналата игра спечелих и худи,и слушалки.Реших,че явно имаме някакви симпатия с тях,ама тази игра не ме теглят.Не е добре работат.Със шест кб съм,ама няма полза.Пък мече от Емека няма да и да спечеля.Цялото ми отделение на кухнята под мивката е старателно подредено със стекове тоалетна хартия и кухненски ролки.Малко детинско и егоистично,но и аз искам Емечо.

# 267
  • София
ПОБЕДИТЕЛИ

Ценка Ганчева
Ивелина Косева

Спечели напълно безжични слушалки Panasonic!

# 268
Аз също не успявам да регистрирам бележка на Била за играта на колгейт.Просто няма такъв 10 цифрен код който да може да се регистрира.
А аз успях да се  регистрирам днес. Дори получих имейл , че съм се регистрирала успешно. Във формата за участие най-долу го има показан номера ,който трябва да се регистрира

# 269
  • София
Две игри на Фантастико.
https://www.fantastico.bg/games/kupi-lavazza-i-moje-da-spechelish
https://www.fantastico.bg/games/kupi-ouzo-12
Тази за узото не е нова, но не съм я виждала до сега.

Общи условия

Активация на акаунт