Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 925
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 570
А тъй, яж си чипса.😀
Утре каква ли ще ни е темата. Много ми е интересно. Дано има пак някоя скандална игра.😆 Купих три макси пакета евридей, дано пак не забравя да регна бележката. Вече ще се гръмна.😀

Е, темата ще е Крадецът на ябълки и Белла.

# 571
още една игра

# 572
  • пловдив
Не ми се отваря сайта на фереро, някой ти беше писал с тях, може ли да каже къде, искам и аз да пиша

# 573
Айде да кажа ,че и мен ме няма при брашното .само себе си регистрирам .....където ми късмета и с една бележка става
Игрите са ми за забава ...

# 574
Имам кодове на Кока Кола от кенове, с 10 цифри, но ми дава че са невалидни. Какво правите в такъв случай...към кого да се обърна?
Ако буквите са по-едри, може да е украинска колата.

# 575
И аз печеля хлебопекарна с една регистрация. Точно нея исках, но изобщо не съм се надявала, че ще спечеля. Това е най-голямата награда до момента в живота ми, която съм печелила. Много съм радостна. Винаги съм се включвала в игрите на София Мел, но единственото, което съм печелила е формичката за сладки.

# 576
Абсолютно си права! И тук едно име ми се върти, много ми напомня на едно лице, което преди все се заяждаше със Станимир, само че сега с ново име и нов профил... Което не ми е ОК. Как пък решиха, че той печели много... Има хора, дето са абонирани за награди, но си траят и не споделят. Има и много други, които мрънкат, ама не, Станимир е.
Carolina, да ти помогна. 😀 Ти недей защитава Станимир, той може сам да го направи. А за заяждането, не се заяждам, закачам го. 😉
Не знам защо сте толкова сериозни и обидчиви всички. Дайте го малко по-спокойно. Темата е за забавление, не за мрънкане и морал.

# 577
И мен ме няма в Мела, но пък каквото -това.
Аз чакам Лили даобявят от септемврийските игри, ама още няма нищо.

А на дискрийт в Кауфланд до скоро имаше игра, но не съм записала срок. Някой да се сеща и да знае?

# 578
Пристигна настолната лампа от форумната игра на Бриколаж. BlushМного ни харесва.
Скрит текст:

# 579
Не ми се отваря сайта на фереро, някой ти беше писал с тях, може ли да каже къде, искам и аз да пиша
info.bulgaria@ferrero.com

# 580

А на дискрийт в Кауфланд до скоро имаше игра, но не съм записала срок. Някой да се сеща и да знае?
    До 30.09 имаше игра на дискрийт за покупка над 4лв, успях да регна една бележка с смс в последния ден,но нз дали ще обявят някъде печеливши или само на спечелилите ще пишат.🤔

# 581
Набързо прегледах печелившите и очаквано ме няма...хаха...аз си знам,че ще си остана с формичка и една ръкавица от тях.

# 582

До 30.09 имаше игра на дискрийт за покупка над 4лв, успях да регна една бележка с смс в последния ден,но нз дали ще обявят някъде печеливши или само на спечелилите ще пишат.🤔
Да, същата. Но нищо не помня от правилата и аз.

# 583
  • у нас
Набързо прегледах печелившите и очаквано ме няма...хаха...аз си знам,че ще си остана с формичка и една ръкавица от тях.
Аз, пък, само с формичка. Cry Честито на спечелилите! Kissing Heart

# 584
А, вярно, че и аз имах формичка от тях... И май една пластмасова купа, дето я даваха с промо пакет.
Веднъж даже използвах формичката, видя ми се много голяма.

Общи условия

Активация на акаунт