Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 146 081
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 885
Нескуик - Ваучерите за Озон , днес трябва да обявят печеливши.

# 886
Мисля, че не е публикувана.
"Решете теста „Без грешки на пътя“, за да проверите дали познавате основните правила за безопасност на пътя и да научите повече за тях!
Изпълнете мисията успешно, включете се в играта и спечелете награда от томболата ни!"

https://roadsafetyiq.abz.bg/

# 887
И Zewa днес теглят.

# 888
  • Sofia
Costa трябва да теглят, но май беше на 15-ти и не е ясно дали ще публикуват списъци и къде.

# 889
  • Пловдив
Миналия месец заредих ТХ, ДХ, влажна ТХ и кърпички, но вчера взех пак един стек ДХ, ей така за спорта Joy Записах едно участие в Зева, не, че от там някога съм печелила Joy
Щях и в Либрес да се включа, но тях ги забравих Rolling Eyes
За спорта взех и един билет за тротинетката на КК.
Май с това се приключват участията ми.
Нещо напоследък хич не съм очарована от наградите и пропускам игрите

# 890
Аз чакам Милка, Кола и Евридей. 😜
Дано падне нещо.😀

# 891
И аз участвам в Зева, Милка и Евридей. А също и в Чупата - участвам от началото на играта, там нали регистрациите са валидни във всички тегления.

# 892
Играта на Брускети Марети е вече активна https://marettipromobg.com/
само за Кауфланд.

# 893
Значи...няма да казвам коя е играта във Фейсбук,ама доста хора участват със снимки от Интернет.Познах доста хора,които са и от тази тема ,и такива които са доста често "печеливши" по разни други игри.Да Ви кажа-тихо и кротко ще изчакам края на играта и в последният ден,ще "докладвам" всички снимки от Интернет ,използвани за играта. Grinning

Едната мацка дори под снимките си е написала името, нищо , че снимките са от нета 😂😂😂 Сигурно заради колажа дето е направила , авторско право 😂

# 894
Някой по запознат с правилата на Чио един код 1точка ли ще е не ми излизат правилата нещо. Натискам на правила и ми дава да копирам текста "правила"

# 895
Някой по запознат с правилата на Чио един код 1точка ли ще е не ми излизат правилата нещо. Натискам на правила и ми дава да копирам текста "правила"

След 1 седмица пише, че ще започне играта. Трябваше да е днес, но явно и те са я отложили.

# 896
Чио още не са започнали, но аз и опаковки не виждам по магазините все още.

# 897
  • Пловдив
Изпращат имейли от Либрес Wink Добре тръгва седмицата!

# 898
  • София

Честита награда! Бележката кога е регистрирана?

# 899
  • Пловдив

Честита награда! Бележката кога е регистрирана?
Благодаря! 9.10.2021

Общи условия

Активация на акаунт