Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 976
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 005
Здравейте,
Поздрави на рожденичката!!!
Искам да попитам като няма УНП номер на касовата бележка,кой номер се регистрира в играта по Персил?
Пс:Бележката е от Кауфланд

# 1 006
От Престиж ( вафли Ная) явно са си коригирали списъците с печеливши, защото  ми се обадиха, че съм спечелила фризби, а със сигурност там ме нямаше, сега като влезнах да проверя, освен мен е и моят мъж, пак с фризби, добре че имаме много деца, та ще се ползват.

# 1 007
От Престиж ( вафли Ная) явно са си коригирали списъците с печеливши, защото  ми се обадиха, че съм спечелила фризби, а със сигурност там ме нямаше, сега като влезнах да проверя, освен мен е и моят мъж, пак с фризби, добре че имаме много деца, та ще се ползват.
Честито!
След като прочетох коментара ви влязох от любопитство да проверя списъците и се оказа че аз съм с федербал (това и исках). Сега ще чакам обаждане .

# 1 008
Играта на Савекс от кога щеше да е? Вчера си бях запазила сайта, но днес видях, че е изчезнал (бяла страница).

# 1 009
След актуализацията в Ная, отново ме няма.
Чудя се къде да играя вече. 🤷♀

# 1 010
Заявих настолна игра от Чио . Не, че ми трябва, но другите награди не ме вълнуват, а децата хапват чипс (най-големите пакети , не знам колко грама са, носят 15точки).

# 1 011
Заявих настолна игра от Чио . Не, че ми трябва, но другите награди не ме вълнуват, а децата хапват чипс (най-големите пакети , не знам колко грама са, носят 15точки).

Играта активна ли е? Защото на сайта им пише, че започва от 18.10 и няма никакви правила кое как се случва.

# 1 012

Играта активна ли е? Защото на сайта им пише, че започва от 18.10 и няма никакви правила кое как се случва.
Де да знам 🤣🤣 Попълних данни за получаване на наградата, получих мейл за потвърждение 🙄

# 1 013
  • София

Де да знам 🤣🤣 Попълних данни за получаване на наградата, получих мейл за потвърждение 🙄
Може ли линк към играта?

# 1 014

Може ли линк към играта?
https://www.chio.bg/campaigns/5/autumn-21

# 1 015
  • у нас
Имате ли проблем с влизането в сайта на София Мел за играта? Изобщо не мога да го отворя.

# 1 016
От играта на tiger дали са изтеглили печелившите за тази седмица?

# 1 017
Леле като казахте че Ная са обявили нови печеливши се притесних да не са ме махнали нещо, защото още никой не ми звъни за потвърждение за федербала а така го чаках🤣 В списъка съм все още обаче и мъжа ми сега видях от новоизбраните е с фризби. Не знам какво е станало да обновят печелившите.🤔

# 1 018
Имате ли проблем с влизането в сайта на София Мел за играта? Изобщо не мога да го отворя.

И при мен не се отваря.

# 1 019
Честит рожден ден, Захарче! Да си жива и здрава и с много късмет във всичко! Simple Smile

Петя одобрява ли бележките за Либрес? Реших да се включа уикенда, но не ми е одобрена бележката.

Общи условия

Активация на акаунт