Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 739
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 110
Някой успя ли да регистрира бележка в Персил? На мен ми дава грешка при качването на снимка

# 1 111
Има различни сайтове, който предоставят списък с актуални игри, но не е в това въпроса. Всеки, писал/пишещ в тази тема е ценен малко или много.
Съмнявам се Станимир да спре да пише. Просто не е длъжен да се занимава да прави списъци наготово. От самото начало му казахме, ама човекът изяви желание. Може да се е ядосал на коментарите. Негово право и избор да се засяга. Но специално за игрите, не е някакво кой знае какво усилие, да си запазиш линк в отметки.

# 1 112
  • софия
Някой успя ли да регистрира бележка в Персил? На мен ми дава грешка при качването на снимка

Аз регистрирах бележка.

# 1 113
Има KFC при зайците.

# 1 114
  • Пловдив
Аз също успях. Никакви проблеми не срещнах.

# 1 115
Има различни сайтове, който предоставят списък с актуални игри, но не е в това въпроса. Всеки, писал/пишещ в тази тема е ценен малко или много.

Линкът за Феъри е за Ф, а Не за К.

На Феъри и Кауфланд приключи. Печелившите мисля ги обявяваха във фейсбук. Магси питаше точно за Феъри и Фантастико Simple Smile

# 1 116
Пускам сълза, няма ме в Милка. Участвах 4-5 пъти за Еърфрайер и 1 за Тв..........

# 1 117
И аз не успях.

# 1 118
И аз не успях.
На такъв вид платформа от телефон трудно става. Пробвайте от компютър.. Би трябвало да стане...

# 1 119
То не е за пускане на сълза ами за рев направо Simple Smile преброих ,че имам 16 малки,5 големи шоколада и няколо кутии бисквити на милка направо съм като малко магазинче Simple Smile.
Ако някой има желание бих разменила ел.тротинетка срещу кафемашината.
Жалко,че милка никога не теглят резерви.Сигурно има невзели наградите си с фалшиви или изгубени бележки,но просто си ги прибират обратно нераздадените награди.

# 1 120
# 1 121
  • Бургас
То не е за пускане на сълза ами за рев направо Simple Smile преброих ,че имам 16 малки,5 големи шоколада и няколо кутии бисквити на милка направо съм като малко магазинче Simple Smile.
Ако някой има желание бих разменила ел.тротинетка срещу кафемашината.
Жалко,че милка никога не теглят резерви.Сигурно има невзели наградите си с фалшиви или изгубени бележки,но просто си ги прибират обратно нераздадените награди.
Теглят резерви. В предната им игра 2 дена след като приключи получихме с мъжа ми смс-и, че печелим и карта и часовник. Така че, има надежда.

# 1 122
Имаше игра на Fairy и фантастико. Дали е активна или не е започнала? Може ли линк?

https://assets.ctfassets.net/u36zb5g6hv8z/2jz6NGcbLw1GUp8GZdFgfc … _____________.pdf

# 1 123
Най-вероятно ще има нова игра/награди в КК app-"Прегърни Коледа"-бяла капачка с червен надпис и 10 цифри.

# 1 124
Най-вероятно ще има нова игра/награди в КК app-"Прегърни Коледа"-бяла капачка с червен надпис и 10 цифри.
От къде е информацията?

Общи условия

Активация на акаунт