Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (115) - октомври 2021

• 145 586
  • 2 164
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
При мен се виждат идеално.Двечки имам.
В Лили ли беше играта на Нивеа с покупка 12 лева?Крема ми е на привършване мога да се пробвам.

# 1 846
Моята на Метро е голяма и преди качване си беше четлива, последващо не. Одобрена е, но се чудя как са видяли сумата. От любопитство увеличавах, свалих снимката, нищо не се вижда. Иначе точките сложени в профила са коректни.

# 1 847
Да, играта е в Лили с покупка над 12 лева.
При мен се виждат идеално.Двечки имам.
В Лили ли беше играта на Нивеа с покупка 12 лева?Крема ми е на привършване мога да се пробвам.

# 1 848
  • София
Захарче, на Нивеа играта в Лили е с награди 20 Куфара и етикетите за куфари. Има игра на Нивеа в Ремедиум с награди бамбукови чаши, платнени торби и продукт на Нивеа. Имаше и игра в ДМ, но не знам дали още я има и какви бяха наградите. Всички игри са с покупка над 12 лв.

# 1 849
В дм пак беше за  абонамент за някоя обучителна платформа или 1 от 3 лаптопа, но е до днес.

Някой има ли ненужен ваучер за Озон/ Хиполенд/ Комсед/ Емаг за размяна? Мога да предложа такъв за Фешън дейс

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 08:23 от BonniBonn

# 1 850
  • Плевен

Много тъпо са обявени печелившите само със собствено име и инициал от първата буква на фамилното име без части от телефонния номер или мейла с който си се регистрирал. Сега се чудя дали едно от имената не е на свекърва ми, тъй като съвпада името и първата буква от фамилията..........!? Обаждане засега йок, но ще сме в очакване на обаждане  следващите 3 (три) дни както пише в правилата.  Не разбах само от деня на тегленето или от следващия ден се броят тези 3 (три) дни?

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 09:04 от Айгюл

# 1 851
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Оле те много били! Аз съм запомнила само за Лилито.Ама и там за куфар бих се пробвала.Другите нещо не ми звучат добре.А и крама ми там е с нсй ниска цена (20 лева)по другите е около 25 лева.

# 1 852
https://www.nestle.bg/bg/maggiholidays
Много е хубава наградата, ама пак Маги беее Simple Smile

# 1 853
  • Варна
При регистрация в играта на Либрес получавате ли е-мейл за одобрение на бележката като в предните им игри? Оняден регистрирах бележка, но нямам такъв е-мейл и сега се чудя дали изобщо участвам.
Също - с регистрирана бележка до края на тегленията ли се участва?

# 1 854
  • Варна
В Либрес бележките явно участват до края. Аз спечелих с една, която бях регистрирала преди близо седмица. Чакам органайзер.
Не пращат е-мейли за одобрение.
🍀

# 1 855
Играта на Мура свърши ли? Мислех, че е до 31-ви. Не ми се отваря страницата с играта.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 10:02 от - Clara -

# 1 856
И на мен не ми се отваря.Както и тази предната на Маги.Може би има някакъв проблем.

# 1 857
В Либрес бележките явно участват до края. Аз спечелих с една, която бях регистрирала преди близо седмица. Чакам органайзер.
Не пращат е-мейли за одобрение.
🍀
Може ли линк към играта на Либрес?
Благодаря

# 1 858
  • София
И на мен не ми се отваря.Както и тази предната на Маги.Може би има някакъв проблем.
Не е свършила, преди час регистрирах бележка. Явно имат проблем.

# 1 859
  • софия
Благодаря за споделянето на играта на Маги! Ще се включа!

Общи условия

Активация на акаунт