Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 963
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 095
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
живи и здрави да са. децата не са виновни.
Simple Smile

# 1 096
Добри,може нещо да не е наред с детенцето и затова да крият! Дано не е това ,разбира се!

# 1 097
пази Боже!
не е това, че иначе и съ сватбата сигурно не е било наред, и с първото дете...
просто родата му е такава.

# 1 098
Интересни роднини...

# 1 099
Другарки, чета ви, вИдя ви/Скан 🤗/, но минавам през тежко бреме с килеша. Онова тънкото въже по което ви бях споменала, че ходи, се скъса. Толкова ми е никакво.. обвинявам се, питам се. Чудя се и търся решения. Опитвам да скърпим нещата... Знаех, че ще ми е трудно през този тийнски период с него, но не очаквах да е толкова зле. И двамата са възпитавани еднакво, а килеша такива ги килеши..
Затова другарки, докато и ако преминем през това ще полипсвам аз. Не ви забравям, чета ви.

# 1 100
Търти, прегръдка! Ще се подредят нещата. Hug

# 1 101
13, ГУШ!

# 1 102
13, търпение ти пожелавам Hug Всичко ще се оправи!
Скан, голяма си хубавица! И пейзажът си го бива.
И аз се зачудих защо й е шал на Добри, но бебето стелт (посмях се на този израз) обяснява нещата.
Голяма лудница беше цял следобяд. Още малко и приключвам трудовия ден. Ще си сипя после нещо, гръмна ми главата.

# 1 103
13, много сили и здрави нерви ти пожелавам!Дано бързо влезе в пътя!
Аз веч си сипах вино.Рано почвам и рано приключвам.Чудя се от сутринта какво да вечерям.Най-накрая ме осени идеята за сирене с домат във фолио и фурната.За другите има деконструиран тас кебап 😁.Добре че Шефа яде вече храната от кухнята,та ми отпадна целодневното въртене около котлона

# 1 104
Добри, много секретно туй бебе, да е живо и здраво, то родата никой не може да си я избира!
Скания, красавица си ти! Много нерви ще ти трябват с тия туткави гърци!
13, тез вторите са страшна сила, вкарвай го в пътя, не е лесно, но не и невъзможно. Трябват повече търпение и някое градусно питие в запас за успокоение на нервната система. Лошото при вас, е че той е далече и това му дава възможност да върти по-качествени номера. Натисни го по тази линия, делегирала си му доверие, защото уважаш избора му и зачиташ интересите му, а той не се справя с оправдаването на гласуваното доверие. Не е малък, почти мъж е вече, трябва повечко да мисли какви ги твори и до какво ще доведат действията му.

# 1 105
Тук сме с червен код за бури, част от училищата затвориха и минават на ДО за два дена, нашето не е от тях. Но затова пък съм в очакване това да се промени във всеки момент. Отива да огледам дали има нещо, което може да хвръкне от терасите.

13, гуш и от мен, не знам какво ви е, но дано е поправимо!

# 1 106
Егати тъпия ден имах ... Главобол получих, среща изпуснах, апатия ме фанА, а трябва и да излизам. Гледам и Бърд е била на моята вълна.

13, сили и кураж, майчината интуиция ще ти помогне да намериш верния подход.
Скания - като от списание си, бе. А екстериора ти приглася.
Добри, да ти имам проблемите 😆

И при нас децата ги подготвят за ДО 😏

# 1 107
  • Пловдив
13, стискам палци всичко да се нареди!

# 1 108
13, дано е поправимо всичко, сили ти желая! Прегръдки!
И аз създавах много главоболия на моята майка в гимназията, бях сама и далеч и си правех каквото искам. Една година ме изключиха, заради неизвинени отсъствия, после ми върнаха, с едно закъснение аванс преди окончателно изключване. Оставах на поправителни по математика 2 години, а колко пари потроших, в най- голямата криза... Стана накрая човек и от мен, но само тя си знае, какво и е било.
Скан, много си хубава Heart
Видях и Беболина, разкошна е! Да оздравява бързо! Heart
Пека ребра на фурна, и гледам в една точка, толкова ми е уморено и бъгнато, че нямам сила да си кажа името...мрън!

# 1 109
13, стискам палци всичко да се нареди!
И аз.

Общи условия

Активация на акаунт