Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 948
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 080
Добри, за зкуската няма какво да кажа...
Ама в тая Африка, дето си, за какъв Х ти е този топъл шал???? Joy

# 1 081
Оммм, трябваше да направя един пощенски превод, дали не оплескаха и него?!? Цял час отне да го канселират и пратят както трябва, добре пак че нямах бърза работа, но пък опашката зад мен придоби заплашителни размери. Поне да ви споделя малко красоти от днес
Скрит текст:

gerata, нищичко не разбираш значи, като паднат температурите там под 30°, се вадят шапки, шалове и якета като за изкачване на Еверест 😂

Последна редакция: ср, 13 окт 2021, 22:15 от Scaniа

# 1 082
  • София
Скания, прекрасна си.

# 1 083
  • Пловдив
Аууу, Скан Sparkling Heart

# 1 084
Скан, така де - при дъжд затварят пътищата  Joy
Красавица си!

# 1 085
  • France
Мързелота, моето прослувото кило май при теб отишло Joy
Скани Heart Eyes

# 1 086
  • софия
Мързелче...влязла си в четвъртия сезон начЕ Simple Smile  аз затуй нЕмам кантар.
Четирите сезона в България:
- Пролетна умора.
- Летен мързел.
- Есенна депресия.
- Зимни софри.

Toва много ми хареса. Ама при мен летният мързел се прелива и в другите сезони, целогодишен е Grinning

# 1 087
Леле,Скан 🥰! Много е красиво и мястото ,и едно облаче няма  !

Беболина се разболява! Каква майка съм,щом се ядосах снощи на детето си,а на нея не й е било добре, затова искаше мама 🥺

# 1 088
Каква майка съм,щом се ядосах снощи на детето си,а на нея не й е било добре, затова искаше мама 🥺

Ами истинска ...
Ако не си забелязала - жив човек си. Реагираш нормално. И ще си гузна - нормално. Не си в нейните обувки и нямаш нейните усещания. Спокойно! Тя ще се научи да те информира какво усеща, но още е мъничка.

И това ще мине!

# 1 089
  • France
Най-нормална майка си, Сисун. И аз съм така.

# 1 090
Ейй Скан,голяма си красавица ти! За сефте те виждам. 🥰❤
Вчера хванах и Беболинката на Сис,кукличка малка! 😍 Да не се разболява лошо и бързо да мине. 🤗
Пак ли за кила почнахме?! 🤭 Аз сега сядам да ям. Ма май един бургер няма да ми стигне,ще правя втори. 🤷🏻♀🤭😂 Ми снощи не вечерях,днес само две кафета и ся вече ми трепереха ръцете.
Успях да извадя една стара роза и насадих нова.
А ся отивам да си направя още малко ядене.

# 1 091
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
начи, нищо не разбирате. това са първите 7-8 реда на бебешко одеало. Wink за бебе стелт.
всички в родата на половинката знаят и крият от него, че се е родило. не питам защо и как. забавлявам се да си плета, а ако вземат, че ни кажат за бебето, получават подарък и бонУКС одеало, ако не кажат нищо, одеалото ще си остане и дома. Simple Smile
да ми имате грижите, налЕ?

# 1 092
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
начи, нищо не разбирате. това са първите 7-8 реда на бебешко одеало. Wink за бебе стелт.
всички в родата на половинката знаят и крият от него, че се е родило. не питам защо и как. забавлявам се да си плета, а ако вземат, че ни кажат за бебето, получават подарък и бонУКС одеало, ако не кажат нищо, одеалото ще си остане и дома. Simple Smile
да ми имате грижите, налЕ?
Бебе стелт?

# 1 093
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
мълчат и не казват за него. какво друго да е, освен стелт.

# 1 094
хах, Добри, и по-зле от нас имало, вие за бебето не знаете, ние поне разбирахме преди да се роди, че се чака Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт