Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 940
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 065
  • софия
Eлииииф, и аз не знам къде скитам вече. Беше  ми голяма въртележка в последно време, сто неща накуп се случват. Поне не бяха лоши де, като изключим разболяването. Ама ето сега като съм си вкъщи имам време да се настаня пак тук при вас Grinning

# 1 066
  • Пловдив
Добро утро!

Кло, де видя дъШ тая сутрин? Само вятър има Simple Smile

Даре, сервирам...ама Кло е по-ранобудна от мен Simple Smile Ето, спешъли фор ю и останарите, разбира се. А ти да оздравяваш!

# 1 067
  • софия
Мистик, за кафето не знам,. ама това, дето си е наметнала мацката, изглежда много топличко. В това студено време освен кафе искам и едно такова.

# 1 068
Добрутру.
Взех си от кафето и на Кло, и на Мисти, но сърцето ми още спи. Едва сряда е.
Няма дъжд, даже слънцето пробива измежду облаците.
Даре, радвам се да те видя отново, бързо оздравяване!
МУ вчера ми скъса нервичките с неговата температура и главоболие. Голямо мрънкало, ей. Всички ли недовършени са такива?
Спорен и усмихнат ден на всички!

# 1 069
  • Пловдив
Бърд, не...Моят не е. Даже трудно му измъквам от устата какво му е, камоли да мрънка.

# 1 070
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добрутру.
Взех си от кафето и на Кло, и на Мисти, но сърцето ми още спи. Едва сряда е.
Няма дъжд, даже слънцето пробива измежду облаците.
Даре, радвам се да те видя отново, бързо оздравяване!
МУ вчера ми скъса нервичките с неговата температура и главоболие. Голямо мрънкало, ей. Всички ли недовършени са такива?
Спорен и усмихнат ден на всички!
Моя не мрънка, когато е болен, пие си медицините кротко, и страда някъде настрани. НО иначе мрънка за ежедневени неща.

# 1 071
Дари,няма да се измъкнеш така! Разказвай бързо за тези сто хубави неща!

# 1 072
  • France
Добро ви утро, сборище.
Сис, и малкото Славе е така. Снощи заспа върху мен.
Дари, оправяй се бързо.

# 1 073
  • sf
Добро утро! От няколко дни сутрин ми се върти главата, все едно съм пияна. Много неприятно чувство. Мерих кръвно вчера 140/90. Пусто ЕГН 😖

# 1 074
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
наваксах Simple Smile Simple Smile Simple Smile
видях малко сисунче - много е кипричка. бих си я мачкала без оплакване с дни. Simple Smile мачкай вместо мен, че скоро няма да дава.
видях и един паднал килограм, само забравих откъде е паднал, но не е от мен. моите са здраво анкерирани и не мърдат. мисля да ги натопя в едно джакузи, белким ги издухат водните талази, ама е съмнителна работата.
и кафета пих... и с кротик се забавлявах... кофа кафе искала, ама кроте,  знаеш ли каква е цената на водата? Wink жули там ристретото и не викай, да не вдигнат и останалите цени.
за майстора... какво да кажа, то народът го е измислил - на зла круша - зъл прът! да му се спука гума на път, резервната и тя да е спукана, крик да няма и друг такъв майстор да дойде да му я смени! Wink
аз плета. ама голяма забава е.

# 1 075
Добро утро! От няколко дни сутрин ми се върти главата, все едно съм пияна. Много неприятно чувство. Мерих кръвно вчера 140/90. Пусто ЕГН 😖
От нередовен кекс ще е.

# 1 076
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Пети човек го казва в последните два дена Sad май не е само ЕГН.

Плета си аз

И както си се забавлявам... Закуската ме зове

Следвайте ме за още диетични кОлинарни съвети Wink

# 1 077
  • sf
От нередовен кекс ще е.
Кекс правя рядко, но от секс не се оплаквам. По-скоро е от атмосферното налягане или нещо такова.

# 1 078
Добър ранен следобед!
Добри, много ми хареса пожеланието ти, мисля да му дам паричките в картичка с това пожелание Smiling Imp
И закуската ти е разкошна, от диетична по диетична... гледаш и не ти се яде.
И плетивото ти хубаво, слънчево и топлещо... 

Качила съм кило и половина... мрън... почна зимното дебелеене...

# 1 079
  • Пловдив
Мързелче...влязла си в четвъртия сезон начЕ Simple Smile  аз затуй нЕмам кантар.
Четирите сезона в България:
- Пролетна умора.
- Летен мързел.
- Есенна депресия.
- Зимни софри.

Общи условия

Активация на акаунт