Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 917
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 050
Зеле правя само с пиле по ето тази рецепта - https://www.supichka.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B5%D0%BB%D0%B5 .

# 1 051
Прясното зеле е най-лесната манджа Simple Smile режеш, задушаваш с мазнина, червен пипер и малко вода/бульон, накрая добавяш домати и готово Simple Smile.ако искаш може да запечеш във фурната след това.

# 1 052
Благодаря ви, дами 🤗! Направих нещо подобно на рецептата на Попи,но добавих и ориз. Пече се сега,ще дам отзиви като стане готово!

# 1 053
Късно се включвам за прясното зеле, но постно или с месо, то обича домати. Много домати.

# 1 054
  • Пловдив
Наспорт, дружина!
Аз поиграх, ся винце и филм.

# 1 055
Готвя го като Ули,само му слагам и чесън.И доматите като поомекне, обичам ги сготвени.
Тия дни само ядене ми е в главата.Снощи така ме налегна глад за глупости,а нямаше нищо.Изрових забравени бирени фъстъци,обвивката им чак беше омекнала.Ми,лапах като невидяла.А имам голям самоконтрол относно похапването между основните хранения,кво ми стана 🤷🏻‍♀️

# 1 056
Ренко,да не чакаме трето 😜?!

# 1 057
Пепел ти на езика и клавиатурата 😱.Не,не,аз приключих.Други са ми плановете за бъдещето,и не включват бебета 😁

# 1 058
Дребната ме натовари много тази вечер! Тъкмо си мислех как ще я приспя и ще седна малко да порешавам задачи  и не! Щом се опитам да стана от леглото се събужда и почва истерично да реве. Не просто иска да е при мен, трябва да е залепена за мен 😫🤦. А тъкмо се радвах,че детето ми става самостоятелно !

# 1 059
Кукуригууууу... Ставай, народе, днес ще е поредният гадно-хубав дееен...
Сънувах как отивам да се разправям с Башмайстора, ама се загубих и не стигнах и после се появи един колега и после алармата звънна... фу.

# 1 060
Едвам отворих очи. Как не спря този дъжд. Лека ви сряда!

# 1 061
  • софия
Добро утро, момичета Flowers Hibiscus
Не съм влизала скоро тук и гледам вече промяна - не Мистик, а Кло сервира кафето Grinning Ама пък е много хубаво, видях го и си направих едно и аз.
Аз съм болничен вкъщи, не мога да спя от кашлица и ей ме на кукнах рано-рано в 7 без нещо.
Хубав ден на всички ви!

# 1 062
Много е малко това кафе,Кло.Кофа,за мен кофа кафе.Вали,главата ме боли.Мамта си таковото!
Хубав ден! Добро утро!

# 1 063
Добро утро!
И аз едва станах, ама събудих ли се 🙄
Дари, къде скиташ бе, момиченце? Оздравявай бързо!

# 1 064
Добро утро.Много съм изморена и а май- залепих някакъв вирус.Нещо не съм много ок,но да оправя детето,че кашля още,пък мене си ще мисля после..И на лекар я заведох,всичко от гърлото било,но и то било чисто.Гтрдите и те чисти.Тя цяла нощ не кашля и като се събуди и почва...Ужас някакъв за моите уши и после ме чакат 24дивака ,затворени в това лошо време,които ще " галят" с крясъците си нежната ми душа Joy Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт