Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 806
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 035
  • София
Елиф, не го мисля. Ако ме отърват от болките ще е супер.

# 1 036
6,4 този път! На работа съм всичко се люлееше,а съм на приземния етаж! Дано наистина това да е краят!

# 1 037
  • София
Сисун, уж като се отпусне напрежението, намалява интензитетът. Стискам палци. Много неприятно усещане е. Има ли разрушения?

# 1 038
Около мен няма! На работа съм и нямам информация. Като науча ще пиша подробности! Отгоре на всичко започна и гръмотевична буря 😱

# 1 039
  • France
Олеее, това е много високо. От земетресение май най ме е страх.

# 1 040
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
6,4 този път! На работа съм всичко се люлееше,а съм на приземния етаж! Дано наистина това да е краят!
Гадно. Малката с баща си ли е?

# 1 041
Сисунче, дават опасност от цунами при вас. Дано всичко е наред, стискам палци.

# 1 042
Ахой, обществото!
Мерси за палците. От 101 злини, една отпадна. Тъй, продължавам нататък с другите 100.

# 1 043
Днес само цунами ни липсва за пълен апокалипсис! Беболина беше на кафе с татко си и нищо не са усетили 😉,но пък бурята после ги намокрила!
Сирос,супер! Ей така ще се справиш и с останалите 100!🍀

# 1 044
Прибрах се, без да се намокря този път.
Изтървах Беболина, жалко. Дано няма много поражения от днешния трус, че напоследък често ви се случва, Сис.

Тази вечер релакс. Снощи готвих, сега пратих МУ да води малката на английски. Как ще бъде следващите дни, когато той е ХО, детето също, а аз на работа, не ми е много ясно. Дано не е като последният път, когато ми се обаждаше по 1457994 пъти дневно.

# 1 045
Привет, вещици мои!
Не обичам ни дъжд, ни вятър ни мъгла! Когато си сътворявах ника бях в голяма дупка, щом тъй се "кръстих", сега вече не ми се занимава да го сменям, а и много мразя, като си правя регистрация нейде и да ми вика компа туй име вече е заето, ааааа!
Обичам меката златна, цветна есен. В краен случай и дъжд може да ме зарадва, но да съм у дома, да нямам работа навън, да си кротувам в поза 13 с питие и книжка в ръка... Размечтах се, тук цял ден пръска - ни за чадър, ни за без чадър. Тъй най-мразя.
Болните да се оправят, другите все здрави да си стоят. Стиснете едни палчета, че имам нужда от положителна енергия!
Сис, хич не е малко 6,4. Дано вече да няма трусове, или ако има да са слаби и да не ги усещате! В уни-то геолозите и геоморфолозите ни преподаваха, че е по-добре да има по-често трусове, но с малък магнитуд, отколкото рядко, но с голям. Обачеее, земетресението си е страшно нещо. Прегръдки от мен! Беболина, така и не мога да я хвана в кадър.
Наготвих наденица с картофи, добавих една салата "Снежанка" за разкош, за хляб нямам сили. Ще стана по-рано утре и може питки да направя или макарони, нямам сили за нищо повече днес.

# 1 046
Уинд🤗
ММ е донесъл от някъде зелка и ми поръча да му я сготвя! Кажете някоя рецепта,но да става и за бебе на година и половина!

# 1 047
Уинд, нали знаеш, че може да си смениш само екранното име. Трябва да си знаеш само текущата парола. Пак си влизаш с потребителското или мейла, там промяна няма.

Сис, аз мога само по един начин да готвя зеле. Нарязваш, задушаваш, сол, зърна черен пипер и бахар, дафинов лист, червен пипер към края, когато е почти готово - или доматен сок, или две лъжици дом. пюре.

# 1 048
На мене баба ми и свекърва ми ми готвят зеле... сега, като се замисля, бая неща ми готвят те...

Нещо ми е едно такова никакво.. хем ми се пие, хем не; хем ми се яде, хем не; хем ми се пишат глупости, хем не; хем ми се философства, хем не... чак се плаша..

Башмайстора казал, че днес ще взима скоростната кутия... ше видим кога ше я ремонтира... Абе за Коледа може и да стане Satisfied Той ако знае какви неща искам да му кажа и да му направя...

# 1 049
Да събираме ли бригадата? Ей го де му е сервиза. Шъ помагаме.

Общи условия

Активация на акаунт