Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 401
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 365
Ох, бе Добре Joy как хубаво ме описа. Дано поне съм некъв сорт сладка царевица, а не  фуражен конски зъб Sad

# 1 366
  • София
Нищо при мен, просто ви чета и други теми и някак ми се натрупа.

# 1 367
Еех, момичета, благодаря ви за стиховете! Стоплихте душата ми. Потънала съм в неприятно документи, боря се с тях от няколко дни, и споделените стихове ми дойдоха като истински балсам.
Благодаря и на Добри за виртуалната разходка и за интересните разкази.
Ре, и аз бях така тези дни. Уж нищо конкретно, но ме беше налегнала някаква тежест, много ми дойде в един момент. Важното е да минава по-бързо.

Сефтосах днес сушилнята, ползвам я само през студените месеци. Извадих преди малко чаршафите - за протокола, няма да ги гладя Simple Smile

# 1 368
  • France
Здрасти и от мен. Монстито пак болнав. Ааааааа...

# 1 369
Добри, каква питка на бедняка…стана̀л е кукурузът по-скъп от луканката. Начи, като видя царевица по лев парчето (сурова нали, не на пара/въглен/мъглен) и ми иде да налагам с нея някой по главата.

Ре, поплачи си днес и се изтегли за косата утре. Няма да се даваш.

# 1 370
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тук е 1,50 лЪва за три броя Wink
а като са на прИмоцЯ са три за 0,75 Wink, ама то защото сега им бил сезона. Simple Smile Simple Smile края, но все пак в сезон Simple Smile
 а за зелето е много рано. бере се през зимата, сега не са го засадили даже.
Simple Smile Simple Smile Simple Smile на връщане от оазиса видяхме много полета (около 100/200 квадрата всяко) засадени с какво ли не. екскурзоводът, като селско чадо, обясняваше на мен невежата, че сега зеле няма. само краставици, чушки и домати.
и царевица. Simple Smile
от плодовете манго, банани, грозде, нарове, местни портокали (малко киселички, но сочни), местни лимони - малки и зелени лиметки, но много вкусни.
патладжан, тиквички...

# 1 371
  • София
Наревах се. Просто ми стана мъчно за болните, за имащите проблеми. Обикновено се капсулирам, но понякога като се пропука черупчицата и изливам емоциите.
Нищо не свърших днес освен готвене.

# 1 372
  • Оптимист по принуда
Стиснете палец за кученцето ни.

# 1 373
Добриии, в предишен живот съм била силажно добиче - умирам за кукуруз. Умирам!

# 1 374
  • София
Демми, стискам. Какво му е?

# 1 375
  • sf
Деми, стискам, какво му е?
Много ми е смотано. Опитвам се да си напомням, че проблеми, които се решават с пари, не са проблеми, ама пак ми е смотано. Чак ми се ходи на работа, че да се разсейвам. Самотно ми е, депресарско, не знам вече.
Наумила съм си да си купя кафе машина Долче Густо, струва ли си?

# 1 376
  • Германия
Деми, какво му е на малкото захарче, стискам силно палци да се оправи.

Кой каза кукуруз, умиргам за него - печен, варен, на кулен или в кутийка, чашка, кукуруз ми дай на мен. Тази година си отядох. При нас на прИмоция ги пускаха 2 кулена за 1 евро.

Ре, поплачи си, пречисти се и давай с нови сили.

# 1 377

Егати скапаното време! Уж спря дъжда, опита се и слънце да се покаже, но не се получи. Цял ден на ламБа бих седяла, да ми е светличко.
Направих един хляб. Нищо друго... Мързеливо ми е.
Деми, стискам силно! 🥺
Ре, гуш!

# 1 378
Ахой, сборище!
Рендачето върви кат млада кобилка по пътищата вечни на България... сега рева за портфейля...
Любим текст ми е и на мене "Хамлет"...
И кукурузът ми е любим... как може, както изрева някой надолу, суров да е 1 лев... мизерници... а като си представя на колко го изкупуват... съвсем побеснявам.

# 1 379
  • Оптимист по принуда
Прибрахме се от разходка, измих я, подсуших, всичко както обикновено. Обаче легне, полежи  10тина секунди и подскочи, стане, пак легне, пак скача..и страшно неспокойна. Бяхме на вет, каза, че е от аналните жлези, почисти ги и каза, че това трябва да я успокои. Вкъщи сме вече, но тя пак не е както трябва. Дано утре е по-добре..

Общи условия

Активация на акаунт