Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 825
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
Добри, влажно ли е? Аз като бях беше жега, но суха и се търпеше. В Думай почти умряха, но там само прибягвах от климатик до климатик.
Най-много съм страдала в Германия на 28 градуса, но беше супер влажно.

# 1 426
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
вали два пъти годишно. влага няма откъде да дойде. Simple Smile
в комплекса има де, но то е от рекичката, басейна, поливането 4 пъти на ден...
Simple Smile

# 1 427
КолеШки, стискайте ми палци, чакам пред гинеколога, много ми е свито. Дано всичко е наред.

Панди, класът ми беше кат на 2 та снимка, така си го предстви:)

# 1 428
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
JACKLIN* Късмет с гинеколога. Сутринта го отметнах това занимание. Сега ще чакам резулати от намазки.

# 1 429
  • France
И аз трябва да ходя Tired Face

# 1 430
  • Пловдив
Жаки, кво стана, че тъй спешно пред АГ-то?

13-сче, мигни и кАжи, че сте ок!

# 1 431
Стискаме, Жаки, и те чакаме по-късно да се похвалиш, че всичко е наред.

# 1 432
  • Пловдив
Фил, с баща ти какво се случва? Как е?

# 1 433
  • Оптимист по принуда
Жаки, всичко ще е наред Flowers Four Leaf Clover

# 1 434
  • France
Фил, с баща ти какво се случва? Как е?
На легло. Трудно му е и до тоалетната да отиде с патериците. Ще се мъчи още месец поне.

# 1 435
Мигам 🤗
Биваме. Трудно.
В момента съм точно като пъдарин. А съм изпуснала юздите, а килешлъка отпочва отначало. За жалост, никакво доверие не мога да му заимам скоро. Та ще ме трае, колкото и да ни е неприятно. Пиша “ни” , защото и на мен тази ситуация изобщо не ми е ок. Но сам си го пожела- има го.
Жаки- палци!
Фил, дано по- бързо премине баща ти през това. Горкия човек.
Чета ви.. но съм толкова напрегната покрай килеша, та гледам да не влизам и да ви натоварвам с мои страхове и преживелици. Щото всъщност е едно тривиално уж преминаване през пубертета, но пък не очаквах такова препускане от него.. Мислех си, че като спортист няма да има такива изцепки. Тц.
Има ги. И щерката е вършела някоя и друга простотийка, но килеша държи класация.
Иначе му правя една картина, обещана. За рождения му ден на 21-ви сега. Много заслужава щото... ама се надявам да докосна нещо там в разбъркания му мозък. Желана картина от него, свързана с прякора му. Та поне се разсейвам..
Малко вино обаче ще сипна след малко.. да живее виното 😳 Колко ли майки са оцеляли покрай него...
Наспорт ви и хубава ви вечер.

# 1 436
  • Пловдив
13, гуш! Ще мине...и ако ти олеква, пиши! Hug

Аз чакам моя от даскало и да го водя от 7 на плуване. Направих застраховката на колата, купи течност за чистачки и чакам да ми дойде смелост да отворя капака...сама... Joy  Ако не видя някой мил чичко Wink преди това.
Наспорта за после Simple Smile
Рапорт даден!

# 1 437
  • France
13, като майка на двама бъдещи пуберитетина ти съчувствам. Ей го, ММ. Един от най-страхотните хора, които познавам, но и той е вършил геройски бели през този период.
Най-ме яд от цялата тази история с баща ми, че точно се беше оправил здравословно и се радваше на живота. А онзи килеш даже няма да разбере каква беля е направил. Защото на баща ми е раздробил бедрената кост, но ако дете пресичаше? Или щеше да го убие, или да направи инвалид за цял живот.

# 1 438
Минах… има нещо в матката. Лекрят вика може ли  да си бременна?!? Щях да припадна?! Макак бее?
Едва ли е това ние преди 10 г не можахме по обичайния начин та сега ли. Освен този вариант може или полип или някой съсирек ( до 2 чакам МЦ) каза ако ми дойде нормално да ида след цикъл да видим махнало ли се е “нещото”
Влизам в колата и викам на ММ честито ша ставаш татко за Н ти път🤪🤪😅😅 начиииии как не починА тоя човек😂🤭
Вика аз имигрирам, взимай всичко тръгвам гол и бос нищо не ви ща😅😅😂
Иначе всичко друго наред, нямам раничка вече, нямам нищо, взе цито, в сряда резултат.

# 1 439
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
няма лошо, джаки.
"колкото повече, толкова повече" е казал Мечо Пух, а аз му вярвам.
бе децата ги правим най-добре, а все се дърпаме нещо. ама-ха.

красавици и убавици, дайте някоя изпитана рецепта за милинки. такива истински, със запечена мазничка коричка.
вече не знам каво да му правя за закуска у дома, за обяд и следобедна закуска в училище.
слагам плодове  за следобедната, слагам и зеленчуци за обяда, но си трябва и нещо друго.
Sad не може да е готвено - ще се разтече, трябва да издържа на жега, защото храната стои в шкафчето до обяд, а то е навън. на жегата. Sad

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 18:32 от st. Dobri

Общи условия

Активация на акаунт