Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 310
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 410
  • София
Напълно те разбирам. Ужасни са тези орташки работи. Поне е един, а не 20-100 като в блок.
Дано изкарате зимата без проблеми.

# 1 411
  • France
Понякога се чудя дали с 20 анонимни съседа не е по-лесно? С такъв човек няма излизане на глава.

# 1 412
  • София
Фил, и да и не. С 20, обикновено проблемът е, че не искат да плащат, но пък го няма личният елемент. Дреме ти ако Цеца и Пешо не ти говорят, ама ако е брат, братовчед, леля, чичо е по-трудно.

# 1 413
Да, Фил, и аз съм си задавала същия въпрос. Не съм живяла никога в блок, може и да греша, но там мнозинството решава и се действа. Имаме апартамент в друг град, плащам всеки месец някаква такса. Последно сменяха входната врата на блока. Само ми се обадиха да ми дадат нов чип, имало е събрани пари, не се наложи нищо да се доплаща. Събрали са се, решили са, сменили са я. У нас това е невъзможно - изпитано, пробвала съм се. Вариант е аз самосиндикално да я сменя и платя.

Мен честно казано не ме тревожи самия факт, че няма да си говорим, претръпнах вече. Тревожи ме, че при скандали и разправии съвсем се изпарява макар и минималния шанс да направим нещо.

Извинявайте, че ви занимавам с казуса, но много ми прикипя.

# 1 414
  • France
Нормално е да ти прикипи. И аз много се дразня на такива мизерщини, които после ти излизат по-скъпо.

# 1 415
  • София
Е, глупости. Разбира се, че ще ни заниваш. То ако тук не отпуснеш малко, за какво е темата.
Ние имаме общи имоти, но с близки и нямаме подобни проблеми. Нагледала съм се обаче на подобни неща.

# 1 416
  • Германия
Уф, орташката работа и в блок и в къща е все ужасТ. Имам поглед и върху двата варианта. Най-добре си е самостоятелно, въпреки че разходите са повече, за покрив примерно трябва цялата сума ти да я платиш, но се компенсира от това само ти да си решаваш.

Да се оплача какво съм прасе, ама голямо прасе, направо свиня Grinning
Направих си 4 банички с намерението да изям само 1 сега, а другите после, та дори и да имам за утре. Ми познайте - изядох 2 и половина и ще се пръсна.

# 1 417
  • София
Яки, пепел ти на клавиатурата. Имам бутер тесто, сирене и извара и яйца. Познай какво ще спретна.

# 1 418
  • Пловдив
На мен ми остана сос болонезе...как да го оползотворя? Имам и 2 тиквички...та си мислих нещо за тип мусака? Или като гезда и да чукна по яйце...?

# 1 419
  • Германия
Ре, да се наплющиш като мен, да не съм сама в драмата си Joy
Моите не са от бутер, с обикновени кори са си, ама триъгълни, големшки, като от едно едно време в училище. Много е важна формата, знам че от триъгълните не се дебелее, нещо свързано с формата им Joy

# 1 420
  • София
Да, да, мечти Grinning

# 1 421
  • София
Мистик, ако добавиш малко ориз, издълбаеш тиквичките, добавиш и издълбано може да ги напълниш.
Яки беее. Зла жена 🤣.

# 1 422
Ей, Бабче Якче, досега защо не си ни разкрила тайната на триъгълните банички Simple Smile Ето каква била причината да дебелея, да му се не види Joy
Ммм, пълнени тиквички, супер.
Аз чакам хляба да се изпече и нападам.

# 1 423
  • София
Здравейте!

Ма много хубаво сте писалЕ докато липсвах ден и половина. Наслада за душата е да ви чета и да слушам музиката, която сте пуснали! А снимките на Добри няма и да коментирам, че ми се приисква да съм там.

Добри, а как понасяте египетските температури? Някакви хитринки има ли, че да ги запомним за лятоска га вземем да се оплакваме, че много горещо?

Жаки, с образ и звук си представих твоя йога клас от кръгли мъжаги и се смях, смях, почти се н@пиках. Тичах по спешност до едното място. Там пък опашка се заформила от други пикли. Питам колежките и те ли са чели нещо смешно като мен, а те ми завидяха, че аз съм се забавлявала докато други работят. Ми животът понякога е несправедлив, сори! Innocent

"Приятели" е измежду любимите ми сериали. Преди 1-2 години игледах всички сезони отново. Наистни апо-различно се приемат нещата. Но и преди, и сега се кефя на макс.

Деми, стискам за кучо. Дано отмине каквото и да е!

Мразя тази смяна на часа, независимо зиме или лете! Нямаше ли да отпада вече?

# 1 424
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
най-добре се понасят вкъщи на климатик. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
или на студена биричка вечер на балкончето.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт