Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 381
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 395
Добро да е!
Циганското лято нещо още не се е решило май да идва ли да не идва ли. Нищо ние си го чакаме...

Вземам и аз кафе, че ми се пие и изглежда великолепно.

Никакви дупки. Ама като казах дупки се сетих за това, малко да се посмеем Simple Smile ама ако има как, заобикаляйте ги.
https://www.facebook.com/watch/?v=737419946869519

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 08:43 от Ули

# 1 396
Я се хващайте за косите и се измъквайте сами от дупката, защото веднъж потънали, след това е много трудно. В края на месеца разбрах, че пак ще въртим часовниците, ей това е нещото, дето мен ме събаря.

# 1 397
  • Германия
Добро утро.
Напълно съм съгласна с Кло, хващайте се за косите и се измъквайте. Никакви дупки повече.
Въртенето на часовниците и мен ме ядосва, мразя зимното часово време и това си е. Да ти се стъмва в 17 часа месеци наред хич не ми харесва. И много мразя като измрънкам за това някой да ми каже "ми то това си е нормалното астрономическо време". Все едно като е "нормалното" трябва да ми харесва. Ми на мен си ми харесва "ненормалното" лятно време

# 1 398
Добро утро,момичета!
Да ви се оплача,че не ми се ходи на работа. Искам да си остана вкъщи и да си доспя. Нещо ми е тегаво и свито тая сутрин.
Същата работа и при мен. Чак тялото ми е сковано от напрежение.

# 1 399
  • Оптимист по принуда
И аз днес съм крива ракета. Писнало ми е всичко. Писна ми тая постоянна борба.

Добро утро. От на Кло кафето тройно ми дайте.

Жаки, миналата седмица стана 1г откакто майка направи същата беля, само че си удари главата в парното/или мивката, не знаем / при падането. Едвам се беше довлачила на 4 крака до всекидневната да ме извика. Колко е лежала в банята не знам.

# 1 400
  • Euskal Herria

Здрава и спокойна седмица, общество!

# 1 401
  • Германия
Деми, как е кученцето.

Жаки, това е много неприятно. Като млада ми падаше така рязко кръвното и знам какво е. Дано повече да не се случва. Опасно е, че не се знае как ще паднеш и в какво ще се удариш.

# 1 402
  • София
Демми, Яки ме подсети. Как е куч.
Жако, да внимаваш. И аз ги правя тези номера.

# 1 403
Добър ден, общество.
Успешна и спокойна да е новата седмица!
При мен понеделникът започна със съседски драми.
Набързо успяха да ми вдигнат кръвното.

Последна редакция: пн, 18 окт 2021, 16:27 от Birdflower

# 1 404
Добър ден. Днес свършва Маркурия, дръжте се!
Снощи трябваше да вземем едни багажи от гръцката баба. Тръгнахме да палим и колата не ще. Айде газ пеша. ММ взе по-тежката чанта, аз по-леката, но се изкривихме. Синеочка вади, заигра се в 23 часа. На поканите ми да ляга отговаряше с Няма! Накрая легна с рев, а на мен ми беше гузно. Понеже е кротушанка и не й се карам често, ми се къса сърцето в такива моменти, ама няма как.
Заради колата и днес не отиде на детска. Дано я оправи ММ.
Жаки, мина ли ти?
Деми, и аз за куч да питам.
Хубава седмица и от мен и гушки за всички.

# 1 405
Бърд, начинът, по който е постъпил е неприемлив, няма две мнения.
Но освен това има ли нещо друго, което те спира? Защото ако той е решил така за половината покрив и е казал, че ще го плати, това ти отвързва ръцете за другата половина ти да избереш майстор и времето.

# 1 406
.... но той благородно ме успокои, че щял да плати, аз да му давам пари, когато имам.

Екстра! Искаш фактурата, за да знаеш за какво става дума и ... явно скоро няма да имаш пари Joy
Както е всеизвестно, идва Коледа, Нова година, Ивановден, Йордановден, Първа пролет, ремонт на другата половина на покрива, първи учебен ден и т.н.
Щом взима самосиндикални решения, ще си носи последствията за даден безлихвен и безсрочен заем. Ти не отказваш да го върнеш, ама ще е друг път.
Айде честит ви понеделник!

# 1 407
  • Оптимист по принуда
Малко по-спокойна е, но пак будува през нощта, чеше се, появи се едно трепкане на ушите. Ще я наблюдавам и днес и ще видя какво ще правя.

# 1 408
  • София
Бърд, кофти, но пък те няма как да го оставят да тече.
В случая си без опция. Чудя им се, че са го оставили за зимата. То и лятото е кофти с разкрит покрив, а какво остава сега. По-добре не се комфронтирай, за да можеш да ползваш майстора ако нещо на вашата част се случи.

Демми, за кърлеж проверихте ли? Кръвни изследвания?

# 1 409
Няма моя и негова половина. Идеята беше лятото да правим всичко, покрив, улуци и да си делим сметката. Но той тогава се уплаши от крайната цена, каза, че няма пари и започна да търси някакви много евтини варианти, които мен не ме устройват, защото се притеснявам от ниско качество. Не искам и такива кръпки тук и там, искам да се направи както трябва и да се приключи тази тема. Обаче сега случаят е спешен и точно кръпки ще се правят, набързо, кой знае с какви материали. Идеята е да се направи онази част, където капе и аз да дам половината пари, а евентуално на пролет да се прави всичко останало. Но понеже е на зор, е готов за момента да плати цялата сума, а аз да му давам, когато имам. Работата е там, че при него няма нищо сигурно. Ние този покрив сме го заправили от 10 години и все той е пречката и спира работата. Ясно ми е, че той няма избор в момента, трябва да прави. От чисто човешка гледна точка не е редно да се инатя. Няма и да го направя де, ще дам парите в крайна сметка, защото така смятам, че е редно. Но ме е яд, че се правят такива простотии. Убедена съм, че накрая сумата няма да е тази, която си представя, нито пък, че работата ще започне утре и ще приключи до петък, защото в събота пак започвало да вали. Но вместо да обсъждаме и планираме нещата спокойно, ние действаме припряно, защото нямаме избор и накрая резултатът е плачевен.

Общи условия

Активация на акаунт