Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 394
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 380
Мързи, радвам се, че сагата най-сетне приключи.

# 1 381
  • Германия
Деми, въпреки че сте били на ветиринар, огледай я да няма нещо забило се в нея - трънче, стъкълце.... С тази козина трабва голямо ровене. От аналните жлези моите кучета си търкаха дупетата, никога не са се държали по подобен начин.

# 1 382
  • Оптимист по принуда
Ох, огледа я за тези неща. Няма. Притеснявам се.

# 1 383
  • Пловдив
Привет!
Мен ме няма ич по поезията...
Поседнах най-накрая...турнАх набърже едно болонезе. Перални, чистка. МУ сбира багаж, пак отива командировка. Аман.
Детето идната седм.са присъствено. Взехме му боти на Соломон, непромокаеми, да видим.
В МЦ съм, боли ме корем Confused

# 1 384
Мистик, понеже и аз и дъщеря ми сме с егасуму болките да ги кажа кое подобрява положението- Индомитицин свещички, номера е обаче при първа капка да се сложи веднага! И да подчертая че свещичката се слага в д@пето! Щот да не казвам една приятелка на щерка ми ква щеше да я свърши 😅😂😂 Добре че питала мойта- Добре бе, аз ся първо свещичката ли да сложа и после тампона😂😂😂😅 Та се разбрали🤪🤪🤪
Помага много за болката, но леко замайва за 20-30 мин. Пробвала съм всички известни ми обезболяващи. Това и турски Дексофен на таблетки ми действа. А така ме боли и ми пада кръвното, че припадах най- редовно. Като една истинска аристократка забелвах очите.
Вече не де, като по- млада беше ад. След втората бременост се пооправиха нещата.
Сега сядам! Не съм яла днес. Казвала ли съм как мразя неделята?!?

# 1 385
  • Пловдив
Чак толкоз не ме боли Grinning  Като млада и аз бая зор имах. По земята съм се въргаляла, че и в комплект с бъбречна криза е Close

# 1 386
  • France
Спите ли, бе?
Днес ми е много тегаво, черногледо и депресарско. Мъчат ме едни екзистенциални въпроси...

# 1 387
На мен сега ми падна рязко кръвното, ужансо чувство! Притъмня ми, и сякаш потънах, свестих се на пода. Всички спят, не съм ги събудила да ги уплаша. Отдавна не ми се беше случвало. И ме облива студена пот. Кво е тва чудо… ето одеве писах и сега бам. Нито съм в цикъл, нито има причина някаква.
Допълзях до леглото. Втриса ме. Пих парацетамол. Дано утре съм ок.
Фил, какво си мислиш?

# 1 388
Фил, след още някой друг месец така ще те завърти ежедневието на работеща майка с две деца, че времето за екзистенциални въпроси ще ти е лукс. Та, задавай си ги сега.

Жаки, много неприятно. Измери го това кръвно, че не се знае ниско ли е, високо ли е, границите ли си събрала. И събуди някой от домашните, докат не си сигурна, че си се известила, не се прави на “последния воин”.

Днес някаква кукувица е заговорила щерката, докато е разхождала кучето. Задала ѝ е няколко нормални въпроса (порода, пол, ала-бала), после я е питала дали го пазим и ѝ е обяснила, че тя нейното куче го била убила. Щерката е реагирала с “аха, да, лек ден, довиждане”. За втори път ѝ се случва покрай кучето да се завърти ненормалник.

# 1 389
Успешна нова седмица, общество!
Кафе за отскок от мен.

# 1 390
  • софия
Добро утро,момичета!
Да ви се оплача,че не ми се ходи на работа. Искам да си остана вкъщи и да си доспя. Нещо ми е тегаво и свито тая сутрин.

# 1 391
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро,момичета!
Да ви се оплача,че не ми се ходи на работа. Искам да си остана вкъщи и да си доспя. Нещо ми е тегаво и свито тая сутрин.
Добро утро!
И на мен не ми се ходи на работа.😀
Рано, рано съм и на лекар.

Поне май спря дъжда.
Хубава седмица!

# 1 392
Добро утро.
Усещам ,че влизам в дупка...

# 1 393
  • София
Искам да спя поне месец-два. МН е пак в дупка. Нямам и цигари, а ме мързи да излизам.

# 1 394
  • Пловдив
Добро? Май в понеделник все не ми се струва такова...че кат гледам и да вас тъй Simple Smile Ще додете вие на моята теза, че не ми се бачка и туй то Wink

Кло, пия че ми мяса на силно и от джезве туй кафе...имам нужда. Главата ме блъска. Не спах добре и кат стана мм в 5 и кога заспах пак не питайте.

Циганско лято ли чакаме? Хубу, ам с тая тъмница на вън хич не съм ок.

Ади, главите горе! Никви дупки и тем-подобни!

Общи условия

Активация на акаунт