Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 530
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Mediterraneo
Донси, ти сериозно ли?

# 1 531
  • Пловдив
След като и ваксинираните могат да са заразоносители, какъв е смисъла на ваксините?
никъв!
Не ми се почва спор..ама...всеки е свободен да избира и така трябва да остане! 21-ви век е все пак.

# 1 532
  • Германия
За новите мерки или добро или нищо. И тук настава дълбока тишина...

Не пия, ама ми се псува! А и да псувам не умея....
Наздраве, па ще видим!
Наздраве, не ми прави чест, ама мога да псувам като дърт-циганин-каруцар. Така че го направя и заради теб ако позволиш.
Наядох се като попско дете на задушница. Сега пия кафе да ми стане малко по леко. И ми се доспа, а като дойде време за лягане не ми се спи вече - м@мка му

Мистик, вече никой не е свободен да избира. Извиването на ръцете е доста брутално, пак м@мка му.

# 1 533
Момичета, дайте да не става и тая тема отчетна кой защо не се е ваксинирал. Всеки си има причина да го е направил или да не го е направил, разумна или пък не дотам. И всеки е имал възможност да се ваксинира, ако е искал. Нито да ходиш на мол/кръчма/фитнес е жизненоважно, нито пък има начин да се спазва това, което в момента се налага. 100 теми има, в които това е новината на деня. Щерката дори не се затръшка за мола, а е пубер все пак.

# 1 534
Вие наистина ли смятате, че тия мерки има кой да ги наложи и да следи да се спазват?

Нищо няма, дето да ни помогне тук. Не ми се и мисли каква е скритата заболеваемост. Не знам как и дали ще излезем от тоя омагьосан кръг. Ще разчитаме, че в другите държави ще го овладеят и така поне малко и при ще намалеят случаите. Друг вариант не виждам. Щото аз не вярвам, че е просто грипче.

Бабче, направо си ни представих на урока и ме обхвана един копнеж Simple Smile

Ени, много е гадно като си изпусне нервите човек. Извини й се и си дай малко време да си простиш.

# 1 535
Нищо няма да се спазва. Е така, ще си мрем от грипчето и от апендисит, щото скоро и за това ще се стига трудно до болница.
Една седмица от сополите на хлапето. Прибрах го с пресипнал глас и кашлица. Аман.

# 1 536
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
искате ли вие да обсъждате гаджета, пиенье, половинки-лопати-багажници, в тоя ред, а аз да сипя скверни думи?
но не в темата Wink дамите не правят такива неща.

# 1 537
Точно, Сиросче, точно. Поредното голямо омазване.
Да му минава бързо на дечко.

Аз разбърках набързо един сладкиш с ябълки и орехи. Сипах си две глътки бейлис, сложих слушалките и пуснах малко музика.

# 1 538
Добри, за урока по плетене говориш нали? Нали?

# 1 539
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не. с плетенето проблем няма.
нямам проблеми за една зуум школа по плетене, пиене и биене. Wink

# 1 540
Аз искам да направите урок по плетене! Първа се записвам.

# 1 541
От одеве така живо си го представям на зуум, кой с бейлис кой с винце, кой с каквото има, на раздумка с две куки. Честно ви казвам, размечтах се.

# 1 542
Аз искам, някой да ми оплете жилетка пък.

# 1 543
Нямам идея от зуум, но ще го разуча ако трябва.
Сирос, я не се измъквай, а грабвай иглите.😁

# 1 544
Добри, айде сега! Нямало да е в темата... А къде??? Аз кога ще се науча да ругая???

Между другото - сънувах те...Joy
Не те познавам, ама с тия твои снимки си ми бръкнала дълбоко в душата Hug
Та сънувах, че ни върти египетска пясъчна буря....Аз в Египет не съм стъпвала, а ти за такива екстремни неща не си писала, ама нА - сънувах го Joy
Нямам идея какво стана, щото тъпата аларма ме вдигна за работа.

Общи условия

Активация на акаунт