Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 560
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 545
Само да не оплетем конците с винцето и бейлиса Simple Smile

# 1 546
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
По случай новите мерки си поръчах три книги от издателство Бард, фентъзи-та.

# 1 547
  • sf
Зуум-а е много яко нещо. С фенклуба си правим срещи там и гледаме мачове, поне официално, иначе пием и клюкарим. 🤣

# 1 548
Аз искам, някой да ми оплете жилетка пък.
И аз!
Майка има(ше) такава голяма и дълга жилетка.Баба (майка ѝ) я беше плела,от една много мека за онова време прежда.Главно аз я носех,направо се увивах в нея де,че беше по време на разни кризи,тоци,икономии,да ме топли.Минаха онези времена,но продължавах да я нося, последно помня преди близо 13 години, бременна с първородния.Затри се някъде,но още помня,колко уютно се чувствах с нея!

# 1 549
Боже аз се сетих за един лимонено жълт пуловер с едни рози, майка ми го оплете. Била съм 2-3 клас, всички много го харесваха и ме водеха госпожите по стаите да показват на колежките. 😁🤭🙈 Аз едно свито такова, срамливо, потъвах в земята от срам.

# 1 550
  • France
В съседната тема става мазало. Няма да я отварям докато не я почистят. Cold Sweat

Сега ми остава да се моля всичко да е наред с нашите. А беше предвидено да пътуват този уикенд за насам Cry Баща ми 2 дни го разкарват за да му махнат конците и докторът не може да му отдели 30 мин. Майка ми и тя е на ръба. Ей сега ми се развика по телефона... отивам да изпия един гълток от винцето на ММ. Майната му на кърменето.

# 1 551
По случай новите мерки си поръчах три книги от издателство Бард, фентъзи-та.

Кои? Blush Чете ми се приятно фентъзи.

# 1 552
Мазало е, да. Потресена съм. 🤐
Чакам ММ от втора смяна и май ще му правя компания с едно малко.

# 1 553
Фил, не го мисли кърменето. Хапни и нещичко и удари нещо.
Аз едно съм запомнила от първото кърмене, четох статия на консултант ибслс за пиенето и изброени там варианти, пък колко си пил, пък колко време, пък не знам какво, ама накрая пак рекоха, не давайте адаптирано мляко, ами да суче детето Joy
Тъй де почти сигурна съм, че тогава съм разбрала правилно, а не е било пожелателно разбиране Simple Smile

# 1 554
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Добри, айде сега! Нямало да е в темата... А къде??? Аз кога ще се науча да ругая???

Между другото - сънувах те...Joy
Не те познавам, ама с тия твои снимки си ми бръкнала дълбоко в душата Hug
Та сънувах, че ни върти египетска пясъчна буря....Аз в Египет не съм стъпвала, а ти за такива екстремни неща не си писала, ама нА - сънувах го Joy
Нямам идея какво стана, щото тъпата аларма ме вдигна за работа.

е какво да е станало?
понапрашили сме се малко, понапудрило ни е носовете, вятъра ни е направил прически и толкоз. Simple Smile

след няколко дена си идваме. от сега ми е тръпно.
такива битки се водят из форума, че се чудя ще ни бият ли, ще ни връщат ли обратно в Египет...

# 1 555
1 чаша вино/1 бира=4 часа въздържание (от кърменето де). Нещо такова ми се върти от кърмаческия стаж.

# 1 556
Тъжно ми е как се настройват хората един срещу друг. По темата за ваксините не искам да влизам в спор, всеки решава за себе си, има си глава да мисли. Не съдя никого за решението му. Аз си отговарям за мен и моето семейство.
За съжаление и в близкият ни кръг се разделиха н ваксиниран и такива против и никак не е приятно…
Аз акъл ни давам, ни искам. Решила съм си и не коментирам, не искам да се обяснвам, ама как, защо или защо не.

Изядох света! Нали ям за двама😅😂🤪😂😂
Да идва вече тоя цикъл, че няма нищо вкусно у нас, едни фОрми с орех бая сухи дъвча😅😂
Не ми се пиЙ тия дни, да н съ разболявам?!:)

# 1 557
Сутрин как си, Жаки, сутрин Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 558
Сутрин как си, Жаки, сутрин Stuck Out Tongue Winking Eye

Сякаш ми се гади, ма по иначИ! Сигур е мАШко😅😅🤪 Цял ден се шегуваме с това, дано е за добро тоя смях!
Аз се държа кат трудна де😅😂🤪🤪 Ям и лежа и дебелея😅🤪🤪🤪

# 1 559
Вече е минала метлата оттатък. И пак Конти е в дъното на хавата, до колкото можах да схвана от малкото останало. Имах към 420 непрочетени от неделя насам и хоп станали 380. Има талант таз жена.

Лягам, че утре няма да мога да отлепя.

Общи условия

Активация на акаунт