Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 92 554
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Германия
....................................
Сега да се похваля, че си имаме момче у дома, куче-бебе. Щастието е огромно, не съм вярвала, че се обича същество от пръв поглед.
.........................
А, да ги нямаме такива, пусна бомбата и изчезна, веднага давай снимка на бебока. Обожавам ги тия същества.

Добро утро,
с тежки неща сте започнали днес деня.
Мързелче, гуш, дано не се мъчи много жената, а че каквото и да ти кажа ще ти е тежко е ясно.
Кротик, мерси за кафето.
Децата да оздравяват
И утре всички да се похвалят, че са се наспали.

И аз изпуснах въргала, даже не разбрах в коя тема се е случил

# 1 576
  • France
ДобрЮтро. Аз пих 2 кафета, децата ги хвана Tired Face
И аз искам снимка на Куч.

# 1 577
  • Mediterraneo
Добро утро!
Джунче, с твоето в сряда не се сяда се сетих на какво научих първо двама от колегите( от Еквадор са и двамата). Да чуеш с безобразен акцент В сряда на *** не се сяда, безценно Simple Smile Wink

# 1 578
Добро утро.
Що да не ме сюрпризира щерката,че я наболява гърло?! До неделя беше вкъщи с кашлица.Айшмусеневиди и сезона на сополите и болните гърла...!Да ги пускат ОРЕС 2седмици и да се излекуват болните.То 3 - 4 деца постоянно липсват от класа,останалите бутат на крак и заразяват,а такива като моето на ротационен принцип си седят вкъщи.Еее! Писна ми!Тия родители ни Ковид ги плаши,ни грип,ни нищо...

# 1 579
Добро утро!
Подкрепям баба Яка - снимка, снимка! Simple Smile

Аз хванах въргала, малко, че четенето на обиди ме натоварва и реших да не си го причинявам. За времето, в което пребивавам в този форум, се убедих, че малцина умеят да защитават позициите си аргументирано. Останалите ползват лични уязвявания. Много лоша атестация за нивото.

# 1 580
Съгласна съм, че обидите не бива да се толерират. Хората са много изнервени, уморени, притеснени, но това не е оправдание за грозно поведение. Моето мнението по темата е по-крайно, не е тук мястото да го коментирам, има си теми за това, но смятам, че в подобна екстремна ситуация се налагат екстремни действия, които няма как да се харесат на всички. Но в крайна сметка целта им не е да се харесат, а да се спасяват хора. Спирам дотук.

Мързелче, прегръдка. Много е тежко, знам. Сили на всички ви! Heart
Сиросче, как е малчо?
Изчезвам по задачи. Спорен ден на всички.

# 1 581
Добро утро!
Подкрепям баба Яка - снимка, снимка! Simple Smile

Аз хванах въргала, малко, че четенето на обиди ме натоварва и реших да не си го причинявам. За времето, в което пребивавам в този форум, се убедих, че малцина умеят да защитават позициите си аргументирано. Останалите ползват лични уязвявания. Много лоша атестация за нивото.
За съжаление нивото на по-голямата част от българите ни е такова, а сега в пандемията пролича много ясно.

# 1 582
Мързи, гуш!

Бърди, ми не добре. Почна и сериозен сопол. По - късно ще го водя на лекар.

# 1 583
Дано успеете по-бързо да го пресечете, Сиросче.

# 1 584
  • Sofia
Мързелче, сега се върнах да прочета. Не знам колко е годишна баба ти и дали става дума за нелечими болежки. Безсилието е много тежко усещане, най-тежкото даже, когато искаш да впрегнеш всички сили и енергии, за да помогнеш. Моля се никога да не го виждам в очите на близките. Та, водете се според ситуацията и нейното желание, доколкото е възможно.
По-късно ще кача снимка на кучо.
Сирос, да се размине възможно най-леко Hug
Уми и аз съм от тия, дето чакат с нетърпение ДО, ама детето е малко и баща му може да работи от вкъщи.
Хванах цялата кавга снощи. И днес рано сутрин се пренесла в офиса...Пфу, ако така настървени бяхме за други работи, тая държава нямаше да държи стабилно място в последните редици.

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 10:01 от Child of June

# 1 585
Точно това ме ядоса и мен. Имаш си позиция, защитавай си я, но не обиждай и давай наклон кой трябва да се размножава и кой не. Адски грозно! Всеки си има глава на раменете и си носи последствията от действията или бездействията.
Сиросче, дано е лек вирус.
Мързи, гуш. Дано има още дни жената.
Джунче, и за теб прегръдка.
Събудих се в 7,ММ си викна някакъв колега на кафе и не можах да заспя пак. Кисела съм.

# 1 586
  • Пловдив
Кажете ся ко е писала госпожата отвъд океана?

# 1 587
Искаме сним-ка, искаме сним-ка!

От утре децата в София са на ДО. Надявам се частните учителки на щерката да не минат и те дистанционно. То се е видяло, че в гетото, в което живеем, ще се спасяваме явно и с паралелно образование.

Сирос, гуш и бързо да минава. След няколко дни заедно ще се хвалим.

# 1 588
Противоречия, разлайване на кучета, както обикновено.
Малкия от снощи е с Т,кисел като лимон и мрънкащ като свекърва.

# 1 589
До нея не стигнах. Спрях след като прочетох мнението на друга потребителка, че за определени хора трябвало да има ваксина, която да ги прави стерилни. Щото имат различно мнение Rage

Оххх, на всички болни дечица бързо да им минава.

Общи условия

Активация на акаунт