Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 92 555
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 560
Мне, Кло, просто едни се трият, другите си стоят... Думи нямам. Аз писах с идеята, че ще изтрият всичко, но като погледнах ме хвана яд. Егати модерирането...

# 1 561
То нишката се губи тотално. Цензура не, ами смехория.

# 1 562
Ени, свиквай. Не, че аз съм свикнала и не се дразня на моменти ...
Тъжно ми е как се настройват хората един срещу друг. По темата за ваксините не искам да влизам в спор, всеки решава за себе си, има си глава да мисли. Не съдя никого за решението му. Аз си отговарям за мен и моето семейство.
Това е и моето разбиране.

# 1 563
Мммда. То и аз съм на това мнение, обаче съм от тъпите, глупави и не знам какви си... Тва е положението.
Хайде лека и спокойна нощ от мен. 😴

# 1 564
Добрата новина е, че няма да ставам рано сутринта за градина. Лошата е, че малкия пак е със сополи Disappointed Relieved
Сиросче, дано се размине при вас!

# 1 565
  • София
Събудих се. Сега нито да ям, нито да пия. Ако можех бих плела.
Направете един онлайн курс в темата Simple Smile.
Четох малко в другата тема. Липсата на представяне на информация е проблем. Там където я има, пък не се чете, ЩОТО да не се натоварват.

# 1 566
Добро утро!
Изтървала съм боя.Тц!
Ама нали разбърках вчера планетите,взех си розовите очила,розовите бонбони и деня си вървеше супер.Едно слънчево беше,от после разбрах,че Деми е гепнала слънцето...Smiley Това е друга тема и ще се разправяме допълнително! Smiley И..последните два часа на бач,каквото можеше да се обърка,се обърка.
Изтървах и за мерките и за теглилките.Сертификата ми за преболедувал изтече преди 8 дни.

Интересни времена,мамммИмкитайска!

Да се усмихваме,пък каквото има да става,ще става!

Чироз,бързо да минава на юнака!

И къде е,Джуни?

# 1 567
Никога не споря и не се джафкам по баш екзистенциални наболели въпроси от типа на - политика, ваксини, религия и прочие... просто излизам от разговора... пък който иска,  да си се джафка. Четох снощи, ама сега не знам как точно е метено... не съм проверявала.
Оплаквам се, че баба ми не е добре. Направо гасне пред очите ни и няма какво да сторим.

# 1 568
Добрютру.

При мен всичко е заметено.

Мързелче, съжалявам много, дано има още време жената.

Кротал, чудно кафе, за ценители, направо аромата му усетих.

# 1 569
Добро утро!
Крот, чудни кафета сервираш Kissing Heart
Войни нямам време да водя. Много откачена седмица.

# 1 570
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Събудих се. Сега нито да ям, нито да пия. Ако можех бих плела.
Направете един онлайн курс в темата Simple Smile.
Четох малко в другата тема. Липсата на представяне на информация е проблем. Там където я има, пък не се чете, ЩОТО да не се натоварват.

тази мацка много ми харесва Simple Smile

днес бил ден на подкрепа за болните от рак. и трябва да носят нещо розово.
унифрмата И нещо розово.
снощи по никое време съм правила розови гривни и розови сърца... Simple Smile

Simple Smile за най-малкото испанче под нас

# 1 571
  • Пловдив
Добро!

Да минават дертовете и да няма болни дечица!

Мързелче и аз кат Ули да кажа...дано да има дни жената.

# 1 572
  • Оптимист по принуда
Добро да е!

Кроте, тоз път портокалЬчето да смукна, дън са сърдиш Hug

Сиросче, как е детето днес?
Мързелче, дано се съвземе жената, много е тежко..

Разделяй и владей отдавна са го измислили, не е от вчера, проверено и изпитано. И си действат. Тъжно е и жалко.

Отивам да се трудя.
Лек да е за всички днес.
Heart

# 1 573
  • Sofia
Май прешъс, добро утро.
Тук съм, Крот, Меркурия ми отвя главата последните седмици и не бях добра компания.
Скрит текст:
Много тежки мисли ме налегнаха пак, една апатия ме подгони и исках да изчезна безболезнено, ако е удобно на тоя дето драска съдбите или поне да се яви да го питам ( не вярвам, че съществува) с какво го заслужих. Щото "на силните се дават изпитанията" е такова клише, че ми се гади от него.
Добри, преди седмица някъде беше денят в БГ. Иначе, знаете, целият месец е розов. Много е хубаво да има такава съпричастност. В борбата всеки е сам, но солидният гръб е много важен.
Сега да се похваля, че си имаме момче у дома, куче-бебе. Щастието е огромно, не съм вярвала, че се обича същество от пръв поглед.
Тъй, отчетох се. В сряда не се сяда нали? Давайте да опровергаваме тая мъдрост! Heart

Последна редакция: ср, 20 окт 2021, 08:52 от Child of June

# 1 574
  • Оптимист по принуда
Джуни, кучето ще ви повиши много, много серотонина. Радвам се за вас. А ти не унивай. Всъщност, прави/чувствай каквото искаш, имаш право на това. Животът е несправедлив и няма как да ме опровергае, че не е. Пиши тук, поне виртуално рамо мога да предложа. Heart

Общи условия

Активация на акаунт