Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 476
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 1 740
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
А дали зеления сертификат е нужен и за престои в хотел? За заведения ясно, молове, но за това не срещнах информация.

# 1 741
Бърд,точно месеца е малко размазан,но при по-голямо въображение и справка с календара,реших че е 04.12

Малкия от снощи няма Т,наближава обяд,та очаквам включване пак 😒
Според вас,детски РД,на едногодишно,от колко часа е приемливо да се провежда?В дома на празнуващия.С дребния няма да ходим,по очевидни причини,но снощи поспорихме със скъпия за началния час.

# 1 742
  • France
Здравейте, мацки! Тьорти, да ти е жив и здрав килеша. Ще му се наместят чакрите и хормоните и ще се смееш на тези проблеми. Heart
Историята на Ени ми напомни една моя месторабота. В едно забутано село, в една продънена къща, като декор за хорър муви, зад една дървена врата, на един ритник живот - техника за десетки хилядарки. Оставяхме единствения ключ в клоните на една овошка. Шефът беше страшен човек - талантлив и много точен работодател. Липсва ми този етап от живота. А на Паскал - светъл му път там, където е.

# 1 743
  • Пловдив
Янче, ти още ли си при бебо?

13-сче, ма то и моя стърчи над мен, ма имам още кураж Wink Твоя нали си беше и без мерки на ДО...?
Лек път!

# 1 744
Е,що нали е над 300 кв. или щото е хранителен? Страшни мерки,нема що.Мисля си само.

# 1 745
Свобода! 😂Отключиха ни. И току що ММ ме осведоми, че съм имала резервен ключ вкъщи. ОМФГ! За сефте чувам за него. 🙄😂 Айде стига съм ви досаждала с тъпотии. Хубав ден на всички! 🥰

# 1 746
13, жив и здрав да е младежът, късмет да има и разум Simple Smile
За другото ти ще се погрижиш, сигурна съм Simple Smile

Ренко, за едногодишно, според мен, най-добре е към 4-5 следобед сякаш. Защото едногодишните често имат и една предиобедна дрямка. Ама аз хич не съм критерий, щот на мен всичко предиобедно рядко ми е удобно Joy

# 1 747
  • Mediterraneo
Тринайске, добре дошъл на набора в редиците на 16-годишните! Да ти е жив и здрав, нерви и сили ти пожелавам Simple Smile
Моята 16-годишна вчера ме посрещна, изпаднала в истерия. Докато чакат и се наумуват, поскъпнали билетите за пътуването и не й стигали 40 евро, щяла да остане без пари за там, тръшка се и реве из душа. Заминава за Барселона другия уикенд на манга изложение. Че един час я успокоявах. Хем ме е яд, че не може да си прави сметката, хем не мога да я оставя да се терзае за нещо толкова прозаично като пари... Дадох й липсващата сума, ще й дам и да има да си харчи, кво да го правя, мамино чудо.

# 1 748
Да, на ДО си е, затва писах, че вече е с доста стаж.
Свобода! 😂Отключиха ни. И току що ММ ме осведоми, че съм имала резервен ключ вкъщи. ОМФГ! За сефте чувам за него. 🙄😂 Айде стига съм ви досаждала с тъпотии. Хубав ден на всички! 🥰
Пхаха, Ени, с глас и сълзи ти казвам 😂😂😂

# 1 749
  • Euskal Herria
Да, Мистик.

# 1 750
Търти, да ти е здрав килеша! Честит празник! Flowers Hibiscus

Кашля моето и влачи сополи до земята Confounded

# 1 751
Ренко, за едногодишно, според мен, най-добре е към 4-5 следобед сякаш...Ама аз хич не съм критерий, щот на мен всичко предиобедно рядко ми е удобно Joy
И аз така.Но не, между 12 и 13 е началният час 😬.И ако отидем,моето зверче кога,къде и дали ще спи,и ако не успее какво ще го правя мега превъзбуден 🙄. Както и да е,исках само да си сверя часовника.

# 1 752
  • Пловдив
Ох, Ениии Smiley  Филм рано сутрин Wink

Кроте, изрично е упоменато, че за Хранителни, Аптеки, Банки не ти искат сертификат.
https://trud.bg/%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B … 0%B2%D1%80%D0%B8/

Сиросче, аман...айде да подействат хаповете.

# 1 753
🤭🤗 Радвам се, че ви забавлявах и развеселих днес. 🥰Смехът е здраве.
Чакам пералнята и изхвърчаме да се радваме на слънцето.

# 1 754
  • France
Пффф, трябва да ходя НА мол днеска... хич не ми се ходи.
Татко много използва този израз орта-будала.

Общи условия

Активация на акаунт