Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 931
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Оптимист по принуда
Добро и от мен Heart

Мария, как си днес?
Флорен, много е сладък малчо.

Съншайн, аз как ревах на едни снимки и клипчета от 2016г. Как ми говори с едно бебешко гласче, колко е мъничка.. Пфф. Лети времето, не прощава.

Сръбнах кафето, отивам да си нагледам щангата Joy
В отпуск съм, та няма да мрънкам.

Добре, как ти се струват цените, сега като пазаруваш тук и там? Само аз ли мисля, че цените в Бя са безбожно покачени?

Хубав ден,
Heart

# 2 176
  • Бургас
Здравейте,много благодаря.
Ние сме в края на боледуването,на майка днес ѝ свършва карантината,на мен след 4 дни.
Важното е,че нямаме пневмония.
Все още съм замаяна,аз десет дни бях с температура,много изтощена се чувствам.
Вече малко взех да усещам миризми.
Засега бивам,с антибиотик съм,но поне го понасям.
Значително по-добре съм,аз в началото не можех да се мръдна от леглото.

Синът е рожденик,на 15 става.
Не можа да отиде милото на две от приятелчетата си на рождените дни вчера,но пък е здрав,само три дни имаше лека температура и това беше.Обаче сме в карантина.

# 2 177
Честит да е синът ти,Мария!Бързо възстановяване на всички ви!
Деми, постоянно скачат цените,на всичко!Слушах снощи бегло наш икономист,забегнал в Тайван 🤔. Инфлация 20%, вместо обичайните 5 май.И това е в световен мащаб,разликата между богати и средна класа ще става много голяма.Оф, направо не ми се коментира 🤐

# 2 178
  • Бургас
Благодаря!
Дано има късмет синът в живота!

# 2 179
В Сингапур живеел тоз икономист 😊.Намерих интервюто,после мисля да го гледам цялото.Ако на някой му е интересно да потърси бнт1 следобедния блок от вчера.В ютуб го има,но не мога да дам линк.Последното е,към 40 и някоя минута почва.
ПП. Май успях
https://youtu.be/_lZIJGJIh1c

# 2 180
  • Пловдив
Едно обедно-следобедно кафе от мен Simple Smile  Нещо ми е едно никакво, ама...ще мине.

Последна редакция: вт, 26 окт 2021, 10:22 от mystic woman

# 2 181
Мария, да ти е живо и здраво момчето! Много късмет и да сбъдва мечтите си с лекота!
Флорен, много е сладък малкия юнак!
Оох, Ренко, страшно звучи. Не знам какво ни чака, хич не ми се мисли.
Мисте, чудно е кафето, ама ранко ми е, аз още не съм обядвала Simple Smile Хапвам набързо и пускам кафемашинат.
Досега обикалях по задачи. Доволна съм, успях всичко да направя само с две излизания, а смятах, че ще са ми нужни повече. Засядам пред компа и се пренасям в Аляска с новата работна задача.

# 2 182
  • Пловдив
Бърд...това последното му звучи много примамливо, интересно и какво ли още не Simple Smile

# 2 183
  • Бургас
Благодаря,дано да има късмет в живота момчето ми.И много здраве и сбъднати мечти...
А аз искам да доживея да видя внуци и правнуци,че и да имам сили да тичам подир тях.
Скоро моето бабче навърши 92 и се молим още много време да имаме заедно.

# 2 184
  • Пловдив
Мързелотка, как е баба ти?

# 2 185
Мисте, бих предпочела Малдивите например, ама и Аляска не е чак толкова зле Simple Smile

# 2 186
Мързелотка, как е баба ти?
Ми... не е добре. Яде съвсем малко, губи сили, не може вече да стои права, като се държи за проходилката, яде в леглото, седнала на ръба му или повдигната на възглавници... имам чувството, че организмът просто бавно си отива.

# 2 187
  • Бургас
Съжалявам...на колко е баба ти?

# 2 188
На 85 е, по принцип и преди короната си беше с проблемно сърце, едната й клапа не работи, и белите й дробове бяха проблемни... и така.

# 2 189
Оох, Мързелче, сили и кураж! Много е тежко Hug

Общи условия

Активация на акаунт