Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 935
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 2 190
  • Бургас
На 85 е, по принцип и преди короната си беше с проблемно сърце, едната й клапа не работи, и белите й дробове бяха проблемни... и така.
Баба я спасиха с пейсмейкър.
Иначе щяхме да я загубим преди повече от 15 години.

# 2 191

Една приятелка ми вкара тях муха https://www.tefal.bg/%D0%A3%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8-%D0%B7%D0%B0 … 0030/p/1510001380
Някоя другарка с опит?

До тук стигнах и ще споделя опит - не ти трябва!
Да, не бъркаш картофите и става с малко олио, ама до тук. Става само за "пържени" картофи и пилешки бутчета...
Но и за тях не съвсем. На пазара има много по-добри уреди и не си давай парите точно за това.

Връщам се да чета, а ако е имало снимки - не съм ги видяла Sad

Честита ви нова седмица!

# 2 192
  • София
Проучвах, писах, четох. Като фурна с вентилатор е фрайъра. Не пържи. Аз се отказах да купувам. Ще си взема нов мултикукър, защото моят май здаде багажа.

# 2 193
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
не знам какво да кажа за цените. тук определено са скочили.
там има неща, които са за без пари, в сравнеие с тук, и такива, които са в пъти по-скъпи от тук.
всичко е относително.

# 2 194
  • Бургас
Проучвах, писах, четох. Като фурна с вентилатор е фрайъра. Не пържи. Аз се отказах да купувам. Ще си взема нов мултикукър, защото моят май здаде багажа.
По-скоро е реотан с вентилатор фрайерът.Парти грил с вентилатор...
Става,но малко количество поема...
Мултикукърът е по на сметка,да.
И двата апарата стоят като паметници.
Готвим на нормален или газов котлон и във фурната.
Кукърът е хубаво нещо,слагаш всичко,задаваш време...И аз не знам защо не го ползваме...

# 2 195
Привет на новите другарки!

Аз не разбрах какво стана с Кро, накъде се запъти пак?

Днес пред МОЛ- беше ужас.
Опашка до не знам къде. Сканираха ми сертификата, та си влязох бързо, но другите бая си отчакаха с тестовете..

Щях да качвам снимки от Трявната, още същата вечер даже. Но нещо става с телефона ми. Не мога да качвам.. не знам що. Не съм човъркала да проверявам.

Мързелота, тъжно за бабчето ти.
Поспах си след работа, ще пусна пералнята сега, че вече нямам гащЯ кво да нося 🤭👀

# 2 196
И двата уреда си ползвам по много, но в последните години купувам след дълго обмисляне и не толкова дълго проучване Simple Smile
Ето вчера основното беше в уреда под налягане, гарнитурата в еър фрайера Simple Smile

Мисти, как са при вас болните, оправят ли се?

Мария, жив и здрав да е синът ти!

Жаки, днес ще бъркам твоето тайландско или негова вариация Simple Smile

# 2 197
Привет! Традиционно понеделникът беше луд, утре така ще е вторникът.....
Без малко да си заразя служебния комп. Добре, че антивирусната удари блокаж на файла. Проверявах си пощата и ми изскочи писъмце от Виваком, за просрочена сметка. С целия си паткин акъл цъкнах върху прикачения файл, но компа удари спирачката. Викам си птицоооо, бяла /но не лебед/, нали си плати сметката в началото на месеца, та си отворих банкирането, добре помня, наредила съм парите. Подсле се върнах стъпих върху адреса на писмото, ми същият от който си получавам и фактурите. Като се прибрах си влязох в профила нямам висящи неплатени сметки, та се успокоих. Голяма манджа можеше да сътворя, ако не беше сработила антивирусната. По повода си плюя в пазвата и си налях питие. По принцип съм много внимателна и в служебните и личните пощи, но днес клъвнах като глупава риба.
Пуснах  една пералня, няма да готвя, че ядене има.
Цените растат тихомълком с бясна скорост. Минах през ЛИДЛ за няма нищо залепих 41 лева, а с нещата, които купих и едно ястия не мога да сготвя.
Аз от години се каня да си купя хлебопекарна и все не си вземам, първо нямам място де да я дяна, второ колко ли ще я ползвам. И от тези големите кухненски миксери роботи ми се иска, но пак липсата на място ме спира, а и като се знам колко ползвам разни неща. Имах чопър прехвърлих го на мама, кухненски робот имах така и не го ползвах - не помня на кого го подарих, някакво ренде, което така и не си отговаряше на рекламата /или аз съм голям абориген/- никога не го докарах да ми ренди зеленчука тъй както е показано/.

# 2 198
  • Бургас
Хубавото е,че ще имам сертификат за една година.
Имам сериозни медицински противопоказания за тъпата ваксина.
И изобщо за всякакви ваксини.

# 2 199
  • Пловдив
Ули, добре са, благодаря!
Незнам кво беше, ам добре, че минА!

Аз днес извадих сертификат на мм. Важи до април. После незнам Confused
Обаче на свекитууу...нещо е бъгясано ли кво, излиза с 6мес валидност.

# 2 200
Wind, и други изреваха, явно е новата мода в измамите.
Мария, да ти е живо и здраво момчето!

Не е баш пържено с еърфрайър, но аз преди него изобщо не пържих. Харесват ми нещата, които приготвям с там. Аз съм с комбиниран инстант пот с капак.

Мързелче, гуш!

Аз искам на място с вечно лято, Аляска не искам дори на снимка да я виждам. Брррр

# 2 201
Ах,Аляска! Даже в профила ми във фб пише ,че съм от там! Влюбих се в нея от Дискавъри Ченъл преди години и все си мечтая да живея там един ден!

# 2 202
  • Бургас
Ах,Аляска! Даже в профила ми във фб пише ,че съм от там! Влюбих се в нея от Дискавъри Ченъл преди години и все си мечтая да живея там един ден!
Ами...поне няма да се занимаваш с дразнещи индивиди.
Има тюлени и бели мечки.
Ако те не те притесняват...

# 2 203
И студ, много, много стууууд, зъбите ми започват да тракат само като си помисля!
Аз и тук сега замръзвам, вятъра си го бива. Искам като мечките да заспя и да се събудя на късна пролет.

# 2 204
  • Пловдив
Скан, ма колко да е студено там, че замръзваш? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт