Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 344
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 2 685
Шугърче, НОУ Шугър кОрабийки сакаш ли😅😅🤪😅🤪🤪❤💀👻👻👻

# 2 686
Пакост, пакост.  Ама с тази  пакостница. Чудесна е, Жаки. Heart Eyes

# 2 687
Шугърче, НОУ Шугър кОрабийки сакаш ли😅😅🤪😅🤪🤪❤💀👻👻👻

Ох, ма...не знам колко тряа съм зле, че ти да не успееш да ме разсмееш. Дано не разбирам.
Инак, сичко сакам. Еле кО шЕ го ползваме двете максимум. Ич няа питам къде е паплачта, твойта и мойта, важното да имат благоразумието да се върнат утре.
Най-рано Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 688
132 нови отговора??!! Ш*ви скъсам ушичките значи...

# 2 689
Язе ша са маскира кат баба Яга и ша доде за бАМбонитИ! 😀Адреса, молим!

# 2 690
  • Пловдив
От мен лакомство Wink с догаряща свещ и чийз в чашка..

# 2 691
  • Euskal Herria
Тук в четвъртък и петък децата бяха маскирани, празнуваха в училище. Иначе нямат обичай да обикалят по къщите. Събират се в заведенията няколко приятелски семейства примерно и там си празнуват. Или групичка деца - в парка, там се уговарят и ги водят родителите.

# 2 692
Мастикова, таквоз ям! Повече напъни за диети... тцъ! По добре сита, пуФкава и щастлива, отколкото слаба, гладна и нещастна! Прайх опит - файда йок!

# 2 693
Да се маскираме на пиЕнки:) Ние с голямата сме се намазали с маски за лице, доде нещо тоз домоуправителя, вика ааааа вий за Хелоуин ли? А ММ вика, не,не те така си изглеждат 😅😅🤪🤪👻👻👻

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 19:50 от JACKLIN*

# 2 694
Жаки, споко, мълчим кат партизанин на разпит! Гарантирано!

# 2 695
Брех, прочетох ви, геройство голямо!

Днес свърши жизненият път и на предпоследния петел. Малката се тръшна, че искала пилешки хапки и баща й каза - ми ей сега майка ти ше ти направи, миличка,  от филенцето на петела...и докато се усетя да врекна НЕ, и петелът ... айдееее...  и Моя Милост беше почти касапин в действие...  та скубАх, та пърлИх, та кормИх, та разфасовах...  Селските ни котки, аристократките, принцесите, се мръщят, моля ви се, на вътрешности и на глава и на крака... де гиди сопа /тоест глад/...
Обаче пилешките хапчици чудни се получиха, намерих една панировка в Кауфланд и като ги подкарах, ела да видиш... А после малката като ги подкарааа... събра ми очите... с един сос там някъф с боровинки й взех... яде и реве...

# 2 696
  • Пловдив
Мързелотка, ма как от домашно бе? Аз не правя щот си мисля, че няма сготвяне Rolling Eyes

# 2 697
Ммм, Мързелотка, леля ми, а.к.а Главната Баба веднъж беше заклала едно младо петле. Топеше се в устата.

# 2 698
  • Euskal Herria
Мързелче, посмях се с описанието.

Последна редакция: нд, 31 окт 2021, 20:08 от 𝒀𝒂𝒏𝒂𝑫𝑮

# 2 699
Малката Жаки е прелест! На втората снимка не разбрах коя е майката и коя дъщерята Heart Eyes
Мисти, хареса ми твоето сладко изкушение и атмосферата на снимката. Хора, имам чувството, че няма да доживея и ние да се подредим и както ми е зле, още повече ми се подсилва това усещане...
След каторгата бяхме да търсим отворена аптека за капки за нос, минахме през култови заведения, които винаги са фул, а сега са призрачно празни. Стана ми мега тъжно и смахнато.
Син и кандидат снаха отпиляха в Банско, тестваха се преди това, питам искаха ли ви сертификати? Отговор -  тук никой не се занимава с глупости!
Толкоз за мерките.
Веселинче, скоро казвала ли съм ти, колко те обичам!? Kissing Heart И аз искам да пукясам щастлива и добре нахранена. Мама ми спретна ябълков сладкиш и като те прочетох ще го ям без угризения.
Мързелотка, ти си самурай в рокля, ама как го оскуба това пиле??? Аз сигурно ще вия от ужас.Hug
Яни, страхотна вещица си ти Heart а кучо е такава прелест искам да го намачкам.

Общи условия

Активация на акаунт