Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 408
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 2 700
Кармелита, кара миа, и аз тъ обичкам!
Обичкам и ябълков сладкиш, ма само да ям! Ни ми съ прай! 😀😀😀😀

# 2 701
Брех, прочетох ви, геройство голямо!

Мдааа... А аз от 25-ти насам не бях чела....“Война и мир“ да бях прелистила, по-малко за четене щях да имам.
Ама видях, че сте здрави, пораснали /да сте здрави, момичета!/ и с нови попълнения Blush

Със сигурност и аз съм от щастливките, дето си тежат на мястото, ама аз нЕмам нерви да правя красиви вкуснотии, та си забърках кисело мляко със сладко от вишни, мамино производство Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 702
Карамелчик, ми скубя, де ше ходя. ММ скубе основно, аз до него помагам, да се науча... дърпам някви перца там... после го пърлихме със запален вестник... биваше си го преживяването.

Мистик, точно от домашно, ама петлето е тазгодишно, не е дърт пергишин. Нарязах на хапки /можеше и на по-едри, аз се излигавих/, сол  и черен/бял пипер на вкус, топиш в брашно, яйце и панировка/брашно/галета и пържиш. За секунди се изпържват хапките.

# 2 703
Мързелче, много хелоуинско преживяване е било Simple Smile

# 2 704
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ъъъъ, какво пише на кю ар кода?

# 2 705
Шапки долу, за Мързелотка! Ти си готова за Сървайвър Simple Smile И казвам под секрет - нивгъж няма да влизам в пререкания с теб, щот за броени секунди ще ми свалиш перушината Stuck Out Tongue Winking Eye
Гери, злато мое, къде ходиш без да се обаждаш? Дано си имала приятни моменти.  Мислих те  Heart

# 2 706
  • Euskal Herria
ъъъъ, какво пише на кю ар кода?
На кой?

# 2 707
# 2 708
  • Пловдив
А Якичката де се дяна?

И аз скубя...ама само това. Другите дейности за друг Wink

# 2 709
Е ни, да ви е жива, здрава и щастлива чаровницата!
Жаки, веднага вадя бАнбоните, отваряй прозореца!
Добре,че съм вечеряла, но от всички хубавини искам да опитам.Пастета е много изкушаващ.

# 2 710
  • Euskal Herria
Е, как! Пакост или лакомство Wink

# 2 711
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile

# 2 712
  • France
Денят завърши сполучливо. Купихме подходяща боя за вратата. Продавачът ни окуражи, че лесно се нанасяла (ха, дано) и добре покривала. Другата седмица и без друго ММ е в отпуск, така че ще се занимава. Изведнъж реших, че разделянето на мъжка и женска работа не е лоша идея. Stuck Out Tongue Winking Eye После тичах в парка, много добре ми дойде - проветрих си главата. За завършване на вечерта - суши и хубав филм. От месеци не сме имали такъв приятен момент.

Положението при нашите е такова, че каквото и да се направи все лошо. Трябва да се избере по-малкото зло. Квото то. А с мамето си приличаме - и двете се палим и искаме всичко да свършим, а то не може.

# 2 713
  • Германия
..................................  та скубАх, та пърлИх, та кормИх, та разфасовах...  Селските ни котки, аристократките, принцесите, се мръщят, моля ви се, на вътрешности и на глава и на крака... де гиди сопа /тоест глад/...
...................................
Ау, ти си опасна. Как мразя миризмата на ощавена перушина, и на опърлена също.
Ама как можа да дадеш главата на котките. Като дете живеех на село бри баба и дядо и главата и шийката ми бяха любимото особено от петлите, щото имат гребен и обички. Бях се погрижила сестра ми да се погнуси от тях, че да си ги ям само аз. Ма то ми личи като ме слушаш/четеш, че съм си хапнала доста пилешки мозък Joy

От четвъртък се опитвам да се разболея и днес вече успях. Ама така е като нямам акъл да се разхождам потна на студения вятър. Но утре съм пушка, обещала съм си го.

# 2 714
Ениииии, честито на Синеочка, туй хууууту🎉🎉🎉😍

Фил, добре звучиш 🤞
Жаки, настроение у вашенско, супер!
Мързелота, усещаш ли как минаваш на зимен бранд- сървайвър. Летния с тиквичките го зазимяваме. Поздравления иначе за петльовската битка🥴 горкия..
Бабче Яка, да си оздравяла утре и аз заповядвам.
Лежкундрим по диваните с миУту, мн яко 🙃

Общи условия

Активация на акаунт