Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 425
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 540
Е 13,талант си си! Страхотно се е получило. 😍 Сигурна съм,че и младоженците ще го харесат. 🥰
Жаки,не ям воденички,дробчета,сърца,обаче така описана твойта манЖа,бих я опитала. 😁 Верно си си майстор готвач.
Ние ще дояждаме мусТаката. 😆
Имам един кашон кИфтаци,чакам ги малко да се размразят и да ги разделя по 5-6 в пликове.
Разходихме се с дребната,обаче се уморих нещо. Цял ден ОИ,насам-натам,това онова и... ми падна батерията. 😆

# 541
  • Sofia
Тийнче, липсваше!
Чудна! А аз кога? Наредила съм се отдавна, да припомня и чакам нишан да дадеш.
С упорито главоболие съм цял ден. Не минава от никакви хапове. Искам този ден да свършва.

# 542
  • София
Жаки, вкусно звучи! Дано се хареса от Малкото жаки!

Търтийнче, бравос! Красота!

# 543
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз си сипАх! ми то все някъде по белия свят вече е след 17:30.
маКак не!
почистено е Wink
имам голяма тенджера с пилешка супа със всякакви зеленчуци и по-малка с ... дали ще познаете? Simple Smile яхнийка с дробчетаи сърца.
сега пия, а ума ми все в малката тенджерка... лукче, подправчици... сосче...

# 544
Значи Жаки като опита и прЕпадна:) Не мой да земе решение кое да си носи в термосчеро, казах манЖата с картофче и ориз, да не носи лукчена сепак.
Тя-ееее, какъв е проблемът то като кавърма! А и лукът е полезен и като е сготвен няма да е силно ароматен:) Добре че всичко яде:)
Нещо дрънчи на пиано, бащата вика, аз не знам нотите и се скатавам. Вече сипах винцок.
От благоприличие изчаках 18,30 да стане, да не ми тръгне име😅😂😂🤪🤭

13, много си талантлива, бравос!

Последна редакция: ср, 06 окт 2021, 18:48 от JACKLIN*

# 545
Гладна съм, а ММ се ослушва и още не е почнал да готви. Ще го заплаша, че аз ще му готвя мръвката и ще скочи, ама що тъй с крути мерки...

То не, че аз гарнитура съм измислила, ама няма да си намирам кусури сега.

13, много добре ти се е получил шаржа, бравос! Определяй една тарифа и се нареждаме тук на опашка.

# 546
13, ехааа, много ми хареса творението ти! И идеята, и изпълнението. Бравос! Много ми харесва хрумката с подобна карикатура за подарък.
Ох, с вашите манджи щях да се покапя, докато чета.
Да се похваля аз с една бърза туршия, в неделя я правих, днес я опитах за първи път. За моя изненада, доста добре се е получило.
След малко и ние сядаме на масата, ама ще пропусна спортуването - имам да доработвам Angry

# 547
Жаклина и останалите да престанат с тези манЖи! Моля направо.. сърце няяте. Аз тук от три деня на сух сандвич два пъти на ден да мога сваря с нацането, те... те.. ма не може така!
ДобрЕ, толкова се радвам на малкия ти голям син 🤗 Щото моя килеш скоро няя го пофалят 🥴 Последно за активно участие в клас беше пофалян .... миналата година. С прискърбие и вътрешно майчинско чувство си мислА, че беше за последен път. Тряяше да снимам пофалата.. тъй за спомен 😆
Шегата настрана, но ходи по много тънко въже горкия и не знам, не знам . Едвам се владея 😧🤫
Сиросче, зад гърба да е ❤
Относно заявките 😂 сега имам поръчка от сестрата на булката. Поне срок нямам.. че мн ме изнервя да тъгъдъквам тъй.
За вас другарки нямам проблем. Ако желаете пращайте фотка.. ще се постарая да ви изкарам прилично 😂 Време само да имам.
Сега в банята, че намацах и двата косъма. Докато чакам вълшебното действие на боята.. два пръста Жентълмен.. че почивка малко. Едната сутрин осъмнах до 4 с туй мацане. Ми и аз душа нося.. Наспорт.

# 548
  • Пловдив
13-сче, ми бравос! Чудно!

Аз забърках за мен омлет, за синко пул.супа...салата домати, за мен печ.чушки Simple Smile Чакам го да вземе душ и да хапнем.

Не съм правила супа в херметик аз...на работа правят такава с воденици и много я харесват. Аз супи не ям.
Виното след малко, че...после ще разправям.

# 549
...хлебец да топнеш...

Дописвам - внезапно и със смесени чувства майките от 3а клас /на малката демек/ разбираме, че за утре по ЧО ше трябвало Атлас... въх, брях, ау и прочие междуметия... няколко майки си прайм вещерски сбор и всяка тръгва в една от четирите посоки на света.. ъ-ъ опс квартала...Никъф успех. Въпросният Атлас /само и единствено на издателство Просвета можел да е/ се е покрил кат партизанин... изчезнал отсякъде, продаден, изкупен, мавиесегалисесещате ми викат в една книжарничка...ми сега ми, се едно е по Коледа сещането... Дружно се реши впоследствие да се поръчат накуп от някой сайт, ма да се оправят, аз кола нямам... още.
Та сега си налях вече, хем е време, хем ми се полага

Търтийнче,  чудно се е получило.

# 550
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...хлебец да топнеш...

Скрит текст:
Дописвам - внезапно и със смесени чувства майките от 3а клас /на малката демек/ разбираме, че за утре по ЧО ше трябвало Атлас... въх, брях, ау и прочие междуметия... няколко майки си прайм вещерски сбор и всяка тръгва в една от четирите посоки на света.. ъ-ъ опс квартала...Никъф успех. Въпросният Атлас /само и единствено на издателство Просвета можел да е/ се е покрил кат партизанин... изчезнал отсякъде, продаден, изкупен, мавиесегалисесещате ми викат в една книжарничка...ми сега ми, се едно е по Коледа сещането... Дружно се реши впоследствие да се поръчат накуп от някой сайт, ма да се оправят, аз кола нямам... още.
Та сега си налях вече, хем е време, хем ми се полага

Търтийнче,  чудно се е получило.

па да оближеш пръстенца чак до лактите...

# 551
  • Euskal Herria
Добър вечер, общество!
Днес успях да се добера до форум, да попрочета. Надявам се да сте добре всички. И да се оплаквате само от манЖи. Wink
Добри ме накара да се смея, едва се устисках да не ревна с пълно гърло, че бабиното злато спеше. И си знае... нося я. Simple Smile

# 552
Мързел, точно вчера учихме за България в Европа и викам що нямат тия деца атлас бе?! Добре че пофложката ни за бюро е карта, та там показвах барем посоките. Ще зема и аз да купя атлас, да не ни поискат и да се видя в чудо.
Утре ще се представят на руските другарчета, с които ще си пишат цяла година, май на видЮ ще се гледат, защото нашта рокля сгласи и офицЯлно палтО, няма да са излагаме пред чужденците я:)
Радвам се, че ще изпита вълнение от пращане и чакаме на истинско писмо:)

# 553
  • Пловдив
Мързелкова кат каза кола, та...
НалЕ нашта беше в бокса. Днес беше готова и след работа отювам да я взема. Влизам, изсипвам пачката, грабвам ключа и всичко ок. М да...до първия завой. Изгасна и не запали Rolling Eyes  Вътря ключа - м не. Викам си аз я изгасих щот нъл нов съединител дорде свикна. Да, ама не...добре, че имаше леко уширение за такси, та не бях на сами булевард Head Band Звъня на майстора...викам идвай, угасна на завоя! Ма как? Ем тъй...доде единия чичо. Бута, гледа- нищо. Доде и майстора..вика от гнездото на ключа. Ко? От де? Hushed  не е давало никъв нишан. Е, ся даде...от раз!
Та така...ако е авария язе съм Grinning  ама пак добре, че бях на 50м от сервиза, че кат си помисля инак...айлелелемайкоу!
Ще сипвам не ам...айшемусенезнай!

# 554

Кло, линковете с рецепти от 1-ва стр. няма...? Само заглавия...
Това е съдържанието на линка към предишната тема. Стана много дълъг първия пост, а не искам да тествам максималната дължина на поста, пък и стана много трудно да допълвам през телефона.
 От тази тема започнах част две на готварската книга. За по-лесно написах съдържание на част първа. Сега се връщам да чета какво сте писали днес.

Общи условия

Активация на акаунт