Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 491
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 555
Тринайсетице, невероятна си, талантлива, красива, забавна и земна Heart Много ми хареса шаржът, не си погубвай таланта на касата!
Добре, сЪрце мое, умирам да те чета, толкова си увлекателна и описателна,  студена воТка с портокал за душата! Kissing Heart И не се съмнявам в успеха на Горинич, с такава мама!
Жаки така напоително описва ориза с воденички, че  ми провокира  слюноотделянето, а воденички не ям...СтанАх да ревизирам хладилника. Сега остава Уиш да се включи с десерт и да ме довърши.
Цял ден ме боли глава, дрогирах се със сто хапа и не минава, преди малко се присетих да меря кръвното, ами високо е и пулсът ми е 132. Пих от хаповете на мама за кръвно, ама пулса не зная как да го укротявам. Идеи?

# 556
Кармелче, кисело малко с много чесън, после и пак малко мялко с яко канела. Капки мента, глог и валириана имаш ли? Свалят също пийни повечко няма страшно. И почивай малко!

# 557
Такаа, да не зачене човек за малко от хоризонтЯ! За туй време света сте изписали! Изчетох ви, де запомнила, де не.
Кло, на патерици всяко зло да те забрави!
Скания, честито!
Добри, голям лИбовник тоз робот😃.
Крото, що ме остави гола в тоя студ! Верно, че ника ми е вятър и мъгла, ама засрами се, че ме забрави и хуквай да ми дириш премяна!
13, шаржа е невероятен! Младоженците ще са възхитени.
Стига толкоз от мен, че кълва на таблети, повече от компа.

# 558
Такаа, да не зачене човек за малко от хоризонтЯ!
😁🤣 Как тъй за малко?! Не гУ мога това аз...

# 559
Викаш,кат малко бременна 🤪😂

# 560
Тринки,таз гайда на потник със сиси,прилича.Дан та шамари буля,после? Smiley

# 561
Докат наваксам и Тринки скри фотката. Не би следвало да наричаме себе си общество, а вещерско сборище. А кажете ми, честна дума, не съм поглеждала цял ден тук и познайте какво готвих за вечеря...
Дробчета и сърца с много лук. Беше божествено. Голямата, като чу какво приготвям и тя долетя за вечеря.

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 08:52 от 💙 Clo 💙

# 562
  • Германия
Да ви се не види и кулинарките. Утре ще търся дробчета, ама тук май пилешки дробчета не съм виждала, само свински. Направо ми иде да хвана самолета и да се наям с дробчета и сърца, воденички не обичам.

13, много ми хареса картината. Наистина си пропиляваш таланта на касата. И сега като отидеш да ти я рамкират, да не лъжеш, че не си я рисувала ти.

# 563
Тринки,таз гайда на потник със сиси,прилича.Дан та шамари буля,после? Smiley
Ох, ве, със сълзи са смея 😂😂😂🥴
Тюху ся... гайда е и толкуз 🤣
Утре ако не си направя дробчета.. гайда да не видя 😂😂

# 564
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Пералня умря. В тих ужас съм... Сложих халата на детето да се пере, легнах си. Събудих се от брутално тропане. Счупен лагер, барабана е увиснал. Sad
 ПолУвинът утре вечер има ангажимент, и няма да може да я погледне, ако изобщо подлежи на ремонт.

# 565
  • Германия
Много съм недоволна, че форума или поне темите, които са ми интересни, се списват от чучулиги ли бяха, синигери ли. Искам да има една тема като тази, ама за совите-бухали като мен. Тъкмо ви изчета и ми се говори и вие всички сте по леглата и трябва да си говоря сама. Това не е щот съм луда, а просто няма други интелигентни събеседници по това време.  Първо съм изостанала от вас с 1 час, после обичам да си лягам късно и се чувствам изоставена и самотна Cry /това сълза ли е, сопол ли е, приемете че плача/

Сега заради вас трябва да ходя да се вихря в други теми Joy Чувствайте се виновни

Пералня умря. В тих ужас съм... Сложих халата на детето да се пере, легнах си. Събудих се от брутално тропане. Счупен лагер, барабана е увиснал. Sad
 ПолУвинът утре вечер има ангажимент, и няма да може да я погледне, ако изобщо подлежи на ремонт.
Сигурно ли е че е лагер, може да е амортисьор, не че има особено значение, все си е счупена

# 566
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Бабче, техническото лице, а.к.а мъжа ми, така каза, за лагер спомена. В полунощ не му се разглобяваше пералня.
Може и амортисьор да е, знам ли. Аз съм ламера, дето троши, той поправя.

Навън духа вятър, времето се скапва, а някакви се надвикват и си крещят под прозореца.
Страхотна нощ...

# 567
Добро утро!

Усмихнат да е деня!

Винтче,заповядай! Simple Smile

Сали.

Съни,много неприятно.Дано намери време и само нещото да се е откачило,че без пералня не си е работа.

# 568
Добро утро!
Кроте,мерсаж за кафето,ма мен все ме забравяш за чадърче. Unamused
Търтийн, думи нямам! Много е хубав шаржа,браво!И е чудесен подарък!
Съни,стара ли е пералнята?Щот,ако е,то трябва да се очаква.Предполагам,както е почти навсякъде, и при вас това е най-често използвания уред.
Аа,Добри,паднах от смях вчера с твоя "уред". Sweat Smile
И не,че не си знаеш,ама има за какво да се гордееш!Браво на детето!
Ко друго,ко..
Пфф,воденички и сърчица и аз ще издирвам начи..

# 569
Добро утро.
Ау, туй кафе да не го пипнеш с таз усмивчица Simple Smile

Бабче Яка, търси дробчета в турските магазини в твоята околия.

Аз от една седмица ям един дроб и не мож ме съблазнят, ама едни воденички не бих отказала Simple Smile Жакито да вади още кутии и да праща направо Kissing Heart
Ама завидях много неблагородно, че малкото Жаки яде такива неща Tired Face

Добри, забравих вчера да ти похваля детето, браво, браво!

Хайде да го видим ще вали ли днес няма ли.

Общи условия

Активация на акаунт