Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 462
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 660
Ойй синеоче и то като мойто диване. 😍🥰 Много уплашено гледа,но е сладур! Вземи го Мид. 😁

# 661
Мързелче, за белега бях забравила.

Добре, бе! 🤣 За брата добре, ама снимки бе, Душко! Знаеш ли как ще им се порадваме, иначе на разходка била.

Леле, Мид! На тоя поглед, ще устоиш ли? 🥰

# 662
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Мид,покажи де! 😁
Хаха Мързелче,познато ми е всичко! Щуротии. Нищо не съм правила на Синеочката. Скоро една приятелка беше подпалила,че свекърва й искала да води детето да вземе причастие! 😱🤭 Даже не знам за какво се прави това,а и тя също,но много беше ядосана.

ени, надали е било това.
причастие вземат кръстените и то след изповед.

# 663
Добри,не знам. Така й беше казала,а може и друго нещо да е била намислила бабката. Не я слуша главата много.

# 664
  • Пловдив
Добре и аз ше затретя...Снимки! Може и леко криви, айде Grinning

От кучета не вдявам...и за миг помисмих Мид за Попи и така Astonished  че се чуди за второ куче Stuck Out Tongue Winking Eye

# 665
То няма страшно да вземе причастие, освен общата лъжица. И полза не съм видяла от взели такова.
Добре, децата вземат причастие без изповед, ако са кръстени  и ако не бъркам до 7 годишна възраст. И без пост също.

# 666
Аааа, Мид, голям сладур 😍
Тъй.
Отмъщавам на всичкото вещерско общество, за всите описания на манЖи, по времето, когато бях на сух сандУИч 😆 Пил. дробченца в масълце и лучец и салатка Жълти домати 🥴 Сал туй не продавахме у бакалията 🙃
ДобрЕ, ма велика си значи 😂😂😂🤗
И ти завиждам за адвенчъра, гледките и новостите, които преживяваш.
Сканиа, казах ли ти, че ме нави догодина да изкарам курс за ТИР? Дано неми мине котка пътя, но само на вас тук казвам, че ще умрат да се хилят с мен и да ме бъзикат. А шофирането се оказа, много лесно за мен и изцяло ме кефи 🙂
Кат типична зАsпа забрай фотката 🤣
МомеН
Скрит текст:

# 667
Сиросче,няма лошо,ако майката или бащата искат,но бабата да ги решава и то без тяхно съгласие,не е ок. 😁

# 668
Леле, Мид! На тоя поглед, ще устоиш ли? 🥰
Аз не устоях Heart Eyes

Тортийн, след Лидъла няма Тир, който да ти се опъне. Ама, ще можеш ли да рисуваш шофирайки? 🙄

# 669
Така е, Ени. Нашата бабка е вироглава и трябва да се хванем за гушите. Та точно такива ги подминавам. Е, като се прибраха онзи ден с МУ от село, детето има нов потник, лежал в някаква църква в Турция май беше. Имам предадена пълна инструкция от МУ - детето ще спи с тоя потник и да не го переш. Доооооообре Joy

# 670
Елифче, удари ме в ахилеса 🙂 Ще гледам да мога. се пак тряя имат почивки шофЬорините.
Признавам под въздействието на дробчетата и Киантито 😂 че щерката и миех очите, водих да и леят куршум. Под стриктното напътствие на Танчето. Оправдание - млада майка на 22 и Танчето- такъв авторитет ми беше. Много си я слушах относно гледане на деца. Нас 4- та сама ни изгледала и отделно седем внука и минаха през ръцете. Давам си сметка сега, че е билО суеверие и успокоение някакво за времената много преди нас. Но пък като млад шемет даже ми беше любопитно, крийпи, както му казват сега.. и донякъде вярвах
Наспорт!

# 671
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Упражнението го знаете - глава наляво, после надясно, след това обръщате реда Wink

Започвам с Вавилон от страната на коптския музей и от висящата църква. Миксирам тъй да се каже. Wink
Това, което не се вижда е Горинич

През стъкла на пода се вижда как висящата църква е стъпила на вавилонската кула и "виси" във въздуха

Малко църкви

Двама български инженери се опитват да разгадаят египетската техническа мисъл, приложена на руските камбани, монтирани пред гръцката църква

Патриархът на коптите

Заточеник в катакомба

Само на последните две снимки има мои хора Wink другите са в кадър случайно. Това ако се чудите кой е тъмничкия мъж на е на от снимките или красавицата на друга.

# 672
Благодраско, Добре, за раСоДката 🤗 Супер!

# 673
  • France
Добри, завиждам ти за този туризъм.

При нас нещата не са добре. Баща ми го блъсна кола миналия петък. Направо го е помляла.... никакво съдействие от милювците... просто е гадно.

# 674
  • Sofia
Ау, Фил, ужасно е това.
Дано всичко завърши благополучно и се възстанови баща ти.

Общи условия

Активация на акаунт