Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 474
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 645
Ден!
След вчерашната еуфория, че приключих работа с подаръка, снощи му отпуснах края 😳 тъй се уаважихме с Жентлемена и мойто мило... та днес не мога стана в 11.30 🥴
Ай тичай да рамкирам, опаковане. Ай нещо лично и нежно украшенийце да избера на булката, че съм чинка Се пак.. и до 16.30 🙃
След малко какво? Дробчета и винци ☺😆

# 646
Оф... Мойто майстор казал, че в понеделник щели да му дадат скоростна кутия... като гледам скоростта му ,към сряда дано е готов... искам да ритам, да псувам, да удрям, да чупя...
И малката маймуна ме вбесява... способна е 30 минути да мрънка за две редчета шоколад, вместо за едно и накрая аз врясвам и крясвам... а тя нацупено решава, че не й се яде вече

# 647
Значи за втори път се проявявам, като млада булка невиждала котлон и тиган. Отиде зян една супа топчета, сега и кавърмата не стана.
Четох в другата тема. Хем е смешно, хем пълен потрес. Това с гащите.

# 648
  • София
Чак не ми се вярвя Сиросче.

# 649
Не ти се вярва, ама хайде до не изтипосвам близки. Е, не става въпрос за гащи, ама си е щуротия,  Мид. Нещо от рода на "до 40 дни на бебето, не излиза, простряните дрехи се прибират преди залез" и подобни.
Като бях дете, всяка вечер едната ми баба баеше нещо изпод вежди, плюнчеше пръста и минаваше по веждите ми. Ако помня правилно - умий очи от зли очи. Нямаше лягане без тоя ритуал.
В малките населени места, където и до днес, като се ожениш, водиш булката у мама е често разпространена вярата в подобни щуротии. И да, днес в 21 век. Непонятно ми е на мен. Не правих погача на детето,  едва не ме линчуваха родата.

# 650
  • Пловдив
Ехооо?
СипАхте ли? Де сте? Simple Smile

Мързелотка и ти по моите неволи, че и отгоре...
Взех аз колицата, ама нещооо...ми не ми е ок. Странна ми е. Все едно се качвам за сефте да карам Confused

# 651
  • Sofia
Ехооо?
СипАхте ли? Де сте? Simple Smile
Аз вече си легнАх Grinning
Ох, това с гащите... Не знам чия празна глава е родила тоя бисер, ама явно има и още по-празни - тези на изпълнителите.
Преди много години като отидох да видя племенницата за пръв път и бях чинно инструктирана от снаховото семейство, че трябва да оставя пари до главата й. Помня, че ги питах не може ли поне да е от към крачетата или някъде от страни. Не може, до главата трябва. Обаче изобщо не съм запомнила какви магични енергии би трябвало да се задействат от тая простотия.

# 652
Тюю, най-накрая докопах компютъра. Тийна го е заграбил - като обсадата на Ленинград, не може да се добере човек. То нямах и много време де, но д-то му е залепнало на стола пред компа  и само слушам нечленоразделна реч. Imp
Ено, сутринта си изплюх кафето, като видях как съм заченала, вместо зачезнала! В първия момент сърцетуп получих, то верно че и МЦ-то се губи нещо, но си знам, че няма как да конкурирам Богородица, та задишах спокойно. М да, не случайно мразя да пиша от телефон или таблет, коректора ме изнервя тотално. Уж го проверявам какви ги е сътворил, но туй съм го пропустила.
Започнах да се оглеждам за нов компютър - имам обещание да изпълнявам. Детето го приеха в ПМГ-то, сега аз трябва да взема нова машинка, но засега не мога да харесам, другото чадо и то скрибуца, че не вижда нищо свястно на хоризонта.
Дойде времето в което започваме да се листим като зелки. Голям студ. Искам циганско лято, пък!
С тези дреболии дето ги подмятахте - днес видях тарелка пилешки дроб, отнесох я като куцо пиле домат. Завъртях един пастет. Кюфтета/ с пълнеж от яйце и краставички/ удавих със сметана за готвене и хляб опекох. Стигат ми толкоз геройства за днес, налях си питие и ще релаксирам.
Веселинкова да е жив и здрав ТМ! На ръце да те носи!
Сирос, как четирицифрена сума за една дюза, да не е диамантена?! Бързо да ви оправят колците, тя и моята бабичка реве за майстор. Явно има вирус поразяващ превозните средства.
Ай Сирос, тез с излизането и дрехите майка ми ги пробутваше същите, че и как да са простряни, не можело тъй, трябвало иначе. Елегантно я пропусках по магистралния път между двете уши. От сегашните "чудни" мероприятия, които майките въртят около чадата си също нищо не съм правила, само прощапулник.
P.S Крот, много си харесах дрешката. Форума нещо не ми я приема цялата, но тези дни ще си я барна с фотошоп и ще си я сложа в цял ръст.

# 653
Юнче,  до главата на бебето се остава метално левче, да е здраво. Хартиени пари, може и при крачетата. Поне по моя край. Сега едната баба на детето, редовно го маже със светена вода, някакво миро и непременно му облича нов потник, пренощувал под нечии мощи или икона. Rage Не помага, ама и не вреди. Не я спирам, щом я радва.

Мистева, наздраве!

# 654
Ма кво нещУ начЕ.. Дося бях в тъгъдък с щерката да търсим обувки за роклята, която роклА пък пристигна в последния момеН днес и... така е щастлива, че всичко и заспА и се харесва, та чак аз съм щастлива и доволна. Ще кайш, че на мен ще си ги слагам 😂😂🤣 Ся джуркам дробчеАта.. че окъснях. Но отворих едно Кианти, тъй за компания ☺

# 655
  • София
Оф, мм ми прати едно кученце, дали да го вземем. Лош човек.

# 656
ооо любимата ми тема - суевериятаааа... у наше село битуват и по-фрапантни...
Две майки веднъж спореха до кога не бива да нощуват дрехите на детето навън - до 40-+тия ден или до годинката... вайвай
Ако откраднеш нещо (някакъв плод например) и после се пипнеш по тялото, детето ще се роди с белег с формата на откраднотото на същата част от неговото тяло.
Когато видиш нещо за ядене, трябва задължително да го опиташ, за да не бъде детето злоядо./и всички ти тъпчат в устата.../
Ако си подстригваш косата, ще отрежеш ****** на момчето /интересно ако е момиче.../
Бременната жена се храни за двама /и тъпчи, душо, тъпчи.../
Любимото на баба ми - прекарай вода през метлата и с тая вода  измий очите на бебето против уроки /ела, конюнктивит.../
До 1 година детето не се подстригва, за да не му се отреже късметът.

# 657
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
четох, четох... обмислях изключително умни и точно отговори, стигнах до гащите и мазането (пак) и всичко изветря на секундата.
разходихме се добре днес. християнско Кайро - 7 църкви, един музей, един Вавилон и много катерене нагоре, надолу.
за едни 6-7 часа обикаляне три пъти ме питаха дали съм от Египет и поне 4 пъти не ми повярваха, че не знам арабски. Simple Smile накрая моята група ми забрани да говоря. Simple Smile

ааа и се сдобих с брат. рОден. от друга майка и друг баща, даже от друг континент, ама това са подробности.
ако някой ден минете през коптик Кайро, да си знаете - в третия магазин след входа работи моят брат, който допреди ден не е имал сестра. казва се Тито.
има рожден ден(може би всеки ден) и предлага египетското си гостоприемство на всички, които неговото сърце разпознае като добри хора. Wink а мен разпозна така бързо, че ни почерпи с кафе и подробни данни за цялата си рода.

# 658
Мид,покажи де! 😁
Хаха Мързелче,познато ми е всичко! Щуротии. Нищо не съм правила на Синеочката. Скоро една приятелка беше подпалила,че свекърва й искала да води детето да вземе причастие! 😱🤭 Даже не знам за какво се прави това,а и тя също,но много беше ядосана.

# 659
  • София
Heart

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 22:20 от midnightStar

Общи условия

Активация на акаунт