Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 477
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 630
Ех, Сис, прекрасно! Дано се задържи слънчево и топло по-дълго време. Съвсем друго е като грее слънцето.
Аз стоически удържам и не отварям линковете на Мисти, защото може да ме докарат и до рев с този мрак при нас Simple Smile
Момичета, дано автомобилните ви неволи се решат възможно най-безболезнено. Съчувствам.
Моята фризьорка е болна, не може да ме вземе тази седмица, пренасочила всички часове за следващата. Та по този повод се наложи отново да се боядисам сама. Сега чакам и тръпна в очакване на резултата.

# 631
  • Пловдив
Олеее, Сис...вярно ли е толкоз красиво? Sparkling Heart
В тая уличка ли ти е магазина?

На Корфу вълни и вали...
И тук се къпят Simple Smile View of Vrisi Beach in Sfakia...спирам Relaxed
https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/ellada/crete/chania/sfakia.html

п.п. А това е нашият плаж на МалдивитИ Stuck Out Tongue Closed Eyes  и самолетя тъкмо е канцал направо у водата...щот налЕ сме нетърпеливи...Satisfied
https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/maldives/lhaviyani-atol … uredu-island.html

# 632

Ей го, бе, идиотина! Пак се е метнал и докато не се капичне сушилката няма да се предаде!
А и виртуална стена му бях сложила.
Като сущий мексиканец я е преминал и пак действа.

Старото чистеше и килимчетата. Тук нямаме и не знам. Според мен, ако няма ресни няма да има проблем.

Ромел инспектира противотанкови заграждения.

# 633
The Third, добре дошъл!

Мистеваааааа,  ти друга работа нямаш ли си? Страдам сега.

Леле Сис, така люто завиждам. Слънце, бугенвилии,  хората по къси гащи - кеф, тук сме пуснали климатиците и само ядове.

# 634
  • Пловдив
Simple Smile
Сиросче...не ми се пипва ни-що....днес съм наопъки.
И аз завиждам...ади да ловим самолета! Искам да имам вълшебна пръчица и кат замахна...Wink

# 635
Мисти,не точно,но е близо 😜! Това е уличка в старият град, затова е толкова тясно 😂! Айде идвайте,ма да не донесете и облаците с вас!

# 636
Ич не спах нощес и сега ми се затварят очите. 🥺 Чудя се дали да не дремна малко. ММ е втора смяна,пералнята ще пере още 40 мин. Мога да ги проспя. 😆
Много хубави кадри от камерите и на Сис. Мечтая си и аз с вас. 🥰 Само Малдиви не видОх,тъмно е нещо,не вида ни самолеД,ни нищо. 🤣
Карамелче,няма ли кой да ти го повдигне кръвното? 🤭😃 Когат не трябва ни го вдигат,пък ся като е наложително,те кротки. 😂

# 637
  • Somewhere in the World
Сис, не ни подкокоросвай, че мойта кола е готова за път, и ако знаеш колко малко ми трябва.... минавам вземам девойките и тамън  ще гледам Беболина:))

# 638
  • Пловдив
Ени да...ся нЯщу камерата се е прецакала и не мож ни предават на живо Satisfied

# 639
Прити, аз ще осигуря билетите за ферито. Направо тръгнах с 200.

# 640
  • Sofia
И аз искам на тази гръцка уличка да съм сега, а не на тъпото бюро. Толкова е потискащо мрачно и студено, че мозъкът ми отказва да работи, тялото ми спи трети сън, а иначе ужасно ми се яде кисело зеле със свинско.
И понеже няма кой да ми го сготви и като се прибера да ме чака сервирано, мисля да си купя един буркан, да си го полея със зехтин и червен пипер и да се нагмуцам. Мляс, окапах се.

# 641
Каква кола и какво фери, хората самолетни билети по 8 евро са пуснали и отнема, колкото от София до Пловдив.

Скрит текст:

# 642
  • Sofia
Каква кола и какво фери, хората самолетни билети по 8 евро са пуснали и отнема, колкото от София до Пловдив.
Скрит текст:
Ей го, значи, Вселената КРЕЩИ, че някои от нас не са на правилното място.

# 643
Чудно, Попи. Ама трябва без деца. Иначе - корабОт.

# 644
Леле,то било без пари направо! Иде ми да се метна на самолета и обратно в София да нагушкам нашите и обратно! На мен пък родината ми липсва,дори да е мрачно и студено!

Общи условия

Активация на акаунт