Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 496
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Начи...довечера ще правя 2-ри опит да взема колицата. Ще платя пак, ама само 60 кинта Head Band Та стикайте палци тая сага да приключи, че сме бая на минус тоя месец ...

Мързелотка, с твоя дзвер кво стана?

# 616
Добър ден, обществото!
Весе, да ти е жив и здрав, и много да те слуша!
Сисун, от мен глас за черната.
Видях малкото Жакче. Чаровница и половина Heart Eyes
Кой каза праз? Ще правя кавърма днес.
Минах през пилешкия магазин, имаше пресни воденички и сърца. Не устоях.
Нервно ми е, работни неволи се задават лавинообразно. Как пък няма ден спокоен.
Нали казах, че сумата за ремонта на колата ми е много красива? Е, четирицифрено красива се оказа. Confounded
Поне детето е добре вече.
Мрън.

# 617
  • Пловдив
Оооох Сиросче, ти ме подмина с колицата начи Close Кво и е на твойта?
Аз все повече се навивам за друга...

# 618
  • Somewhere in the World
Ехх, малката Жаки е разкошна Heart Eyes
Веси, да ти е жив и здрав половинът, да те слуша и да те носи на ръце.
Сис и аз съм ЗА черната рокля.
А Търтито е страхотен талант - ейй, момиче, защо се хабши в тоя Лидл???
Кат ви чета и ми става кофти за мама - аз бях такъв луд пубертет, ходех с раздърпани дрехи и сменях цвета на косата всяка седмица. Докато тате не ме заплащи,че ще ме постриже гола глава

Много ми е смръцъфръцано, нищо не ми се прави, само спорт в обедната и вечер гледам да превзема диваня. Храна поръчваме, щото не ми се готви, абе влизам в сатурнова дупка яко.

# 619
Колицата ми е много здрава, но от едно скапано гориво я гледай кво стана. Някаква дюза е дала фира. Добре, че не замина двигателят. Майсторът рече, че напоследък има доста коли с такъв проблем.

# 620
Сирос, дизел? Тия дюзи са голям дерт.От конкретна верига ли зареждаш?Ако е удобно,би ли подшушнала кои да избягваме 😊?
Роднина на скъпия затова си продаде колата-запушена дюза и баснословна сума за ремонт.Пак си беше в движение,но я нямало максималната мощност.

# 621
Ренко, МУ е зареждал. Ще го питам.
Дизел е, да.

# 622
И нашата колица беше на сервиз тази седмица,после преглед, застраховка,туй-онуй,уж малки суми и се събра значителна сума само за колата. Да не говорим,че и други неща има за сменяне по нея, ама няма да е сега. Всеки път като прави ММ сервиз и му казват още 100 работи,че искат смяна,писнало ми е!

# 623
  • Пловдив
М да...и като се появат такива непредвидени и ми идват в повече Head Band

Да ви шушна, че имам днес отговор и на жалбата до Омбудсмана...не, че нещо, ама файда никва. На тази до РУО имаше повече ефект...поне според написаното.
Е, все пак ги размърдах леко Simple Smile  Лоша съм, нали?

# 624
Пъшт. Дояде ми любимата ми студентска манджа - хлям, кренвирши и майонеза. Еми наврях се у магазиня, накупих си ги и се нагърмях... пък!  Сега пъшкам и стягам краци за разходка, щот кат тнямаме кола и излизаме пеша да се разхождаме иииии...

Мойта кола, мойта горест, мойта мъка неземна... мойто/нашто майстор се крие кат партизанин и не си вдига телефона. На 27,09 /понеделник/ му я закарах, покри се и чак в съботата звънна да каже нещо. Скоростната ктутия била за смяна, сякаш не знаем. Щял да търси. После казал на ММ, че там, отдето вземал части, нямало. Та се наложи ММ да рови в нетя и да му праща някви линкове или обяви за подходящи. И оттогава пак се покри и пак не вдига и жестоко ми писва вече и утре почват дъждове и ако тва говедо ме остави да трамбовам в дъжда с чаветата, ше му ги тупна на него... Маймуна долна. Болен бил, затова не вдигал... айшемусеневидиилигльото

# 625

Да ви шушна, че имам днес отговор и на жалбата до Омбудсмана...не, че нещо, ама файда никва

Joy
Ама имаш отговор, нали? Joy

Преди време и аз им бях писала. Реагираха доста бързо, но ... много важно. Просто ми казаха, че те не могат да реагират, защото мрън, мрън, мрън, ама трябва да обиколя всички други институции и накрая евентуално /ако още не съм се гръмнала/ да се обърна към тях Joy

# 626
Хелоу, общество!
Веселинче, честит рожден ден на ТУ, да те слуша и да те носи на ръце, щото по-убава и лъчезарна  куклана от теб няма да намери!
Изтървах малкото Жаки, но знам, че е прекрасница! На Сисунче за роклите бях за карамелената, ма тя вече е направила избора, но и черната е хубава, да се носи със здраве и настроение.
Днес съм с ниско кръвно и пулс 53, цял ден се въргалям и не съм в кондиция. Имам два чисто нови фустана, яд ме е, че ще 'зема да фърлА топа и ще си останат неподносени. Аман! Утре имам час за боя, дано ми боядисат и настроението, че аз сама не се изтрайвам, за останалите, не знам...

# 627
  • Пловдив
Сетих се лайв камерите...обичам от време на време да зяпам.Днес попаднах на плажчееее. Де ли? Ми на Крит...Agios Nikolaos - Havania Beach Simple Smile  До преди малко имаше хора във водата.
https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/ellada/crete/lasithi/ag … avania-beach.html
Ето тук плуват... Simple Smile
https://www.skylinewebcams.com/en/webcam/ellada/crete/rethymno/bali.html

# 628
  • Somewhere in the World
Ооо, Мисте, направо ме размаза с тези камери...
Е как да работя сега? тЕлото ми в офиса в мрачна София, а Душата ....Simple Smile)))

# 629
И аз обичам да гледам лайф камерите по света. Най-често тези в Манхатън,Ню Йорк!

Топло е днес при нас,за плажче е чудно! В Агио Николао гледам доста ветровито!
Ето фотка от нас днес

Общи условия

Активация на акаунт