Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 514
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 600
Няма лошо децата да си имат мнение и предпочитания. Аз едно време слушах рап и ходех и аз с размъкнати дрехи. 🤣 Синеочка е малка,но дънки не обува. Не мога да я накарам на сила. Има над 10 чифта,скини,накъсани,слим и всякакви там модни чудесии,но не и не. Писала съм как сама си избира дрешките,но под мое наблюдение. Казвам й това с това си отива,това и това не. Някой път чак аз се изненадвам как добре ги съчетава. А сутрин я оставям да реши сама,за да няма драма и за това. Като ревне и се изнервям,та поне това си спестявам.

Ренко,моята приятелка с магазина не продава на малките енергийни,но отсреща има друг магазин и те отиват там. Много е модерно наистина. Хелчета,не знам какво... И тя се ядосва,че хем не иска да продава,хем си гони клиентите и те така или иначе си го купуват.
Забравих да кажа,че Жаки е страхотна госпожица,и с рокля и без. 🥰

# 601
Ох,малкото Жаки е страшна кукла! Heart
Веси,честит рожденик!Много да те слуша!

Всеки е имал такъв период с дрехите и стила на обличане. Grinning

Искате,не искате,аз пак ще говоря за манЖи!Ей,човек ще каже, че 10 човека изхранвам,а не само двама.Пак трябва да се готви.Жаки хубави идеи е дала с праС ,ма до магазин не ми се ходи ПАК!

Уф,стискайте палци Шефа днес да благоволи да си изяде пюрето,а после и кашата,че ще трябва в първи клас да го пращам с шишето с мляко.Grinning

# 602
Лятото мазоли ми излезнаха на устата от повтаряне на вредите от енергийните напитки и подобни отрови.Възприе,но много лошо впечатление ми правеха момичета,които срещах в кварталния магазин-в колона по една си взимаха такива неща за пиене.

Абе не е само вредата... Излагацията е тотална. Една сутрин се возих в тролея с едни хлапета /не повече от 12-13 годишни/, които много гордо се наливаха с Хел. Беше им по второ кенче явно, защото носеха и по едно празно. Ами рЕдко грозна гледка. Силно превъзбудени, гледаха в 6 точки едновремено и /колкото и да е гадно/ се лигавеха. Буквално им течеше слюнка, а те се хилеха неконтролируемо. Думите им бяха членоразделни, но изреченията нямаха смисъл...Една жена се опита да им направи забележка, но я засипаха с толкова вулгарни обиди, че тя слезе...
Та...за забрана са си тези напитки!

# 603
  • София
Ени, и аз като теб процедирам. Предлагам подходящи за времето и повода дрехи и тя си избира. Обяснявам кое с кое си подхожда, че Пандето, за разлика от Синеочка, няма много усет за това и трябва да го формирам. А тя също не обичаше дънки. Имаше много, които са й подарявани, но дори когато започна да се облича по-мадамски, пак отказваше дънките. Преди 1-2 години започна да носи и дънки.

Аз от тези енергийни напитки полза не виждам. Явно дават някакъв тонус, но то по-добре кафе да си купят тйновете, отколкото тази отрова. Брат ми до спешно отделение беше стигнал след едно такова кенче преди години .Там му бяха обяснили лекарите колко безумно вредни са.
Имам приятелка диабетичка, която когато е на работа смуче по 1-2 такива. Знае, че са вредни. Но не може да се сдържи. То си е наркотик за мен.

# 604
Добър ден ,вещерско сборище 🙃!
Произведението на 13 не видях 😫,ама видях прекрасната Жаки 🥰! Худита и аз обичам,ама тук е още топло за тях. Розово преди Беболина не слагах,а сега...елате ме вижте 😁.
Докато сме на тема дрехи,в дилема съм за две рокли. Не искам и двете, защото знам,че рядко ще ги нося, защото са кожени. Едната е черна,къса,тип риза,а другата миди,цвят карамел,широка?
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 12:15 от Sissy

# 605
Герата,въпреки че май не съм ги виждала след изпиването им (само мизериите,които оставят след себе си в парка),ми е точно грозна гледка.Накифлили се(както казвахме преди с дружките ми),и гордо разнасят по някой хел например.Недопустимо е да се продават такива неща на непълнолетни.
При нас има "детски" магазин, много удобно позициониран срещу училището и детската градина.Зимните месеци там продават свободно пиратки и производните им,на деца 🤬🤯.Как,с кой акъл си позволят подобно нещо 😡.Има групичка деца,които идват до язовира до нас,и необезпокоявани мятат бомбички,кеф да разлайват кучетата и да слушат бумтенето.И то малки,едва ли са по-големи от синковеца, който в момента е на 12.

# 606
  • София
Сис, по мой вкус черната е по-хубава. Дълги рокли харесвам, но от тези двете черната повече ме хвана.

Ренко, това с пиратките е Close

# 607
  • France
И аз съм за черната. Обичам черно, но пък хич не ми ходи на тена.

Момичета, нямам сега сили да пиша.

# 608
Ай, малкото Жаки колко е прекрасно, пу-пу Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

Тамън вчера си поиска худи и моят, че и не какво да е ами за 50+ лева, как пък не Grinning

Сиси, на мен карамелената рокля ми харесва повече.

# 609
На мен черната повече ми харесва, но аз съм ниска и дълги рокли не ми стоят ок.
Худита, рокли и поли сменя моята госпожица според настроение и часовете в училище Simple Smile

# 610
Мистик, ти нямаш момиче нали, само син? Не сравнявай момче в 3 клас с момиче, нищо, нищо общо нямат. Женските много по- бъзро се развиват за жалост.
Жаки си има мнение и стил, не искам насила да и налагам моите виждания. Майка щот мн ми се правеше в седми клас ваканцията се прибрах с коса от кръста, на супер късо каре и от едната страна почти до голо, също от ниакив дупки със 5 на ушите😅😂😂 Кат ме видя щеше да почине!
Сама си събрах пари за висчко, ходехме за манатарка с други деца - пръво качество 12 лв! Мн пара! Също така се влюбих в един метъл и се реших с черни кубинки, черни дънки, мешка и тениски на Гънс и Клауфингърс😅😂
Не че слушах такава музика ма да ме забележи:)
Е, не ме и ми минА;)
Намирам за част от порастването смяна на стиловете. Жаки е женствена, мисля че като по голяма ще се върне към мадамски дрехи:)
За голямата никъв шанс:)

# 611
  • Пловдив
Жаки, да...за жалост имам само момче. За това преположих, че с мадамките е по-различно.

Студено ми е...утре ще вадя пуловерите.

# 612
Мистик, ти нямаш момиче нали, само син? Не сравнявай момче в 3 клас с момиче, нищо, нищо общо нямат. Женските много по- бъзро се развиват за жалост.
Жаки си има мнение и стил, не искам насила да и налагам моите виждания. Майка щот мн ми се правеше в седми клас ваканцията се прибрах с коса от кръста, на супер късо каре и от едната страна почти до голо, също от ниакив дупки със 5 на ушите😅😂😂 Кат ме видя щеше да почине!
Сама си събрах пари за висчко, ходехме за манатарка с други деца - пръво качество 12 лв! Мн пара! Също така се влюбих в един метъл и се реших с черни кубинки, черни дънки, мешка и тениски на Гънс и Клауфингърс😅😂
Не че слушах такава музика ма да ме забележи:)
Е, не ме и ми минА;)
Намирам за част от порастването смяна на стиловете. Жаки е женствена, мисля че като по голяма ще се върне към мадамски дрехи:)
За голямата никъв шанс:)
Подкрепям Жаки.
Първото болднато няма да се уморя да го повтарям. Особено на повярвали си мами, отгледали едно момиче - добричко, справящо се само с всичко, та затова вече вещи и раздават съвети на кг колко другите родителки не оставяли децата си (а по-често момчетата) да са самостоятелни.
Второто болднато - да! с уточнението, че цял живот растем - било на акъл, било на кг Wink

Сис - черната кожена, с две ръце!

# 613
Решено! Черната ще бъде 🤗!

# 614
Първото болднато няма да се уморя да го повтарям. Особено на повярвали си мами, отгледали едно момиче - добричко, справящо се само с всичко, та затова вече вещи и раздават съвети на кг колко другите родителки не оставяли децата си (а по-често момчетата) да са самостоятелни.
+1000
Много"обичам" да чета и слушам,как ние сме ги лигавили и дондуркали прекалено много,и затова били такива.Само мислено им пожелавам,да ме се сблъскват на живо с това,да "опитомяват" момче,диво,щуро,не разбиращо и взимащо си поука от наказания и забрани..

Общи условия

Активация на акаунт