Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 521
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 585
Панди, да не те плаша, но Нахалницата, както до преди няколко месеца беше тотална кифла, така наскоро реши, че най-яките дрехи евър са карго пантс и торбести тениски, в които цялото фемили може да влезе, че и за гости да остане място. Като гайдата от картината на 13 се носи напоследък.

# 586
Дубрутро... Sad
Вещици, а? Мне! Лакомии! Tired Face
На някого останаха ли му неизядени дробчета? На мене това ми е върха на карантиите, които мога да ям, ама ги ям с кеф! Та, ако вие останала порцийка... или пък половинка такава.... Тук съм!
Весе, честит да ти е рожденика и честита да ти е отпуската!
Тринайсе, нЕма да повтарям и аз казаното, ама талант си!
Жаки, рокличката си е баш сезонна! Вънка иде зима май....
Хубавица е малкото Жаки! Па и талантливо!
Аз май съм само гладна Sad 
Да му се не види и студеното време! Като ми е студено, ми става гадно. Като ми е гадно, ми се чете книга. Като ми се чете книга, ми се чопли нещо. Като ми се чопли нещо, баш си хапвам! И става еднооооо.... Не ми се разправя, ей!

# 587
... така наскоро реши, че най-яките дрехи евър са карго пантс и торбести тениски, в които цялото фемили може да влезе, че и за гости да остане място. Като гайдата от картината на 13 се носи напоследък.

От лятото и моето чудо се носи така. Продаде една нейна тениска на баща ѝ, защото не си спомням вече защо, после той ѝ я върна, че рамото му падаше малко над лакътя (а е 1.85 с широк гръб и рамене). Като чу да му върне парите, не можело, защото вече я бил носил. Laughing Та така, и у нас едно нахално и с много широки дрехи се разнася.

А пък връстничките, които носили предизвикателни дрехи, били "локалки". Опитите ми да обясня, че между двете крайности има златна среда, удрят на камък.

# 588
Да му се не види и студеното време! Като ми е студено, ми става гадно. Като ми е гадно, ми се чете книга. Като ми се чете книга, ми се чопли нещо. Като ми се чопли нещо, баш си хапвам! И става еднооооо.... Не ми се разправя, ей!

Тъй, тъй, много точно си го описала. Откакто захладня, всяка вечер търся нещо за чоплене и то все някакви боклуци - вафли, пуканки и подобни глупости. Не е добре тази работа,  а зимата тепърва предстои.

Всички сме имали някакви "бунтарски" модни периоди. Аз си спомням с неудобство и срам един умопомрачително оранжев гащеризон, с който отказвах да се разделя доста дълго време. Сигурно съм приличала на служител от пътната служба Joy

# 589
  • Германия
Абе какви са тия сложни думи, дето ги шляпате днес. За трети път ми се наложи да питъм Гугъла. То не бяха худи, то не бяха суитчър-суитшърт (и тази я сбърках, колко съм проста не знам как се пише тая ти ми сложна дума, вече ще я карам на немско произношение - СВЕАТЧААРТ, ЖДНБ Joy) сега и  карго пантс. Това последното ми напишете го като за прости като мен - панталон с много джобове. Аз много ги харесвам тия  карго пантс, ама не ми отиват на кг., и широки дрехи обичам. Когато бях 40кг  с мокри дрехи пак широки обичах, та оставете децата да се носят както искат. Това последното го написах, защото моя син няма как да го прочете Stuck Out Tongue Winking Eye

Жаки, припомни ми едно много далечно минало, как си пишехме с другарчета от братския СССР, как си пращахме обвивки от бонбони, червени връзки и други благинки:joy:. Ама си беше емоция. Забравих как се казваше точно, но бях нещо като отговорник по културно масовата дейност и адресите и първите писма на руските другарчета минаваха през мен да ги разпределям. Всеки имаше право на 2 съветски другарчета, ама аз нахалницата имах най-хубавите и бяха повече от 10

# 590
  • Пловдив
Аз още си пазя писмата с руските друзя Simple Smile и колети си пращахме.

# 591
Леле, Попи, е това само не се е сетила Нахалницата - да продаде мои дрехи.
Якче, карго пантс са широки, торбести гащя.

# 592
И аз в клуба с немомическите дрехи 😂.Сега със срам се сещам,как близки момчета искаха да ме превъзпитат в това отношение,но бях непоклатима.Пуберска му работа 🤦🏻‍♀️.Та,може да кажете на вашите девойки, сигурно сте де,че момчетата не харесват така облечени момичета.
Тук друго ми прави впечатление.Лятото мазоли ми излезнаха на устата от повтаряне на вредите от енергийните напитки и подобни отрови.Възприе,но много лошо впечатление ми правеха момичета,които срещах в кварталния магазин-в колона по една си взимаха такива неща за пиене.А синковеца и другарите му в същото време бяха на чипсове и сокчета/безалкохолни.

# 593
Неее, Уиш, не се изразих добре, та го дописах. Нейна си тениска продаде на баща ѝ. И после си я взе обратно. Laughing За сметка на това му прибра една негова риза, че били много модерни. До къде я докарахме, щерките проявяват инерес към дрехите на бащите, че са по-широки.

# 594
  • София
Спрете, бре! Тръпки ме побиват като ви чета за тези гащи. Сега остава и такива да поиска. Аз още не съм преживяла худито и се опитвам да се утешавам с мисълта, че ако го съчетае с тесни дънки, няма да е супер размъкната.

# 595
Бабче, аз всеки път проверявам как се пише тоз прословут суитшърт. Одеялото и него, иначе задължително ги пиша грешно и двете Simple Smile
Скрит текст:

Ренко, и на мен ми е правило впечатление, че момичетата повече наблягат на енергийните напитки. Аз такова чудо не съм вкусвала никога. Наистина ли дава някаква енергия? Какви са му непосредствените ефекти? За вредите ясно.

# 596
  • Пловдив
И аз ше кажа стига...все пак говорите за малки деца, т.е все още вие можете да ги обедите/разубедите и т.н...как ли не в 3-ти клас ще поиска широка тениска и ще я купя. Сори, ама не.
За тийновете е отделна темата.

# 597
Неее, Уиш, не се изразих добре, та го дописах. Нейна си тениска продаде на баща ѝ. И после си я взе обратно. Laughing
Това дете далече ще стигне, гладно няма да умре. Добре, че Нахалницата не чете тук за идеи. Simple Smile
Мисти, аз и в 3 клас, и по-малка ѝ купувах дрехи, каквито тя харесва. Например, в периода на розаФФФкото се потрисах, ама купувах. Да носи, щом я кефи.

# 598
  • Пловдив
Явно с момичета  е по-различно...моят никога не е имал желание за дреха. До преди 2 седмици.

# 599
  • София
Мисте, аз като се абстрахирам от това, че лично за мен не изглежда красиво тази мода, всъщност съм склонна да й купя такива дрехи, ако тя ще се чувства комфортно с тях. Нищо, че тук си мрънкам. Малката Панда страда от липса на самочувствие и ако дрехите, които носи ще й помогнат да придобие повече такова, то защо пък не ( при положение, че не говорим за разголени и предизвикателни дрехи, за които още й е категорично рано, но тя няма и желание за тях). Ще се опитам да й обясня в магазина когато пробва дрехата какви са моите доводи да не харесвам широки дрехи. Но ако тя се харесва с това худи, ОК. Тя ще носи закупените дрехи. Има право да се облича по своя вкус, а не по моя.

Общи условия

Активация на акаунт