Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 383
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 690
  • France
Според баща ми са били лапетии в таралясник...

# 691
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дописах се.

никога не съм го казвала, но мисля, че трябва да пишете на някоя медия. в телевизията.. някъде.
ако тръгне по медиите много бързо ще се активират.
прикриват някой "голям" ли? не знам откъде сте, но може да се обърнат към по-висока инстанция, областна, централна...

https://nova.bg/mynews/add

https://www.facebook.com/Nova.bg/posts/569351863119955/

# 692
Фил,влез в групите по град във фейса.Тарялясник има много значения.За мен колите са черна,червена и..бе една голяма.Много хора имат видео регистаротори,и не се знае,кой къде и какво е видял.

# 693
Фил, много съжалявам! Бързо и пълно възстановяване му желая! Прегръдки за теб!
Веселинкова, да ти е жив и здрав мъжот! Много да те слуша и радва!
Добри с теб се смея от вчера, с удоволствие чета и гледам всичко що пишеш и снимаш.
Всички други снимки изпуснах Sad
От вчера ви гоня, докато пуша по някоя цигара в почивките и чак сега успях.
Кроте, много си харесах картинката, благодарско!
Сигурно пропускам нещо, но ви мисля с добро Simple Smile Много работа, много нещо ми се събра, а това скапано време ме е натиснало, като камък в каче със сланина.

# 694
  • Германия
Фил, прегръдки. Дано да се възстанови бързо татко ти.
Момичетат са прави за ФБ групите, на града, такива за катастрофи. Ако имаш сили да пишеш в тях, наистина може да се намерят записи или свидетели, но дали това ще помогне за правосъдие при незаинтересованост на полицията. Не знам, много сили ти пожелавам на теб.

# 695
доколкото разбрах от постовете ѝ, знае се кои са, но блюстителите на реда са казали, че на колата не се виждат следи от удара, значи не са те.
Cry

# 696
  • France
Точно така, Добри. Най-вероятно някой си е хапнал бакшишче по този повод.
Баща ми искаше да гледат Монстърчето другото лято. Как да им го пратя? Това да не смееш да заведеш децата ти в родната ти страна... оф, спирам до тук, че ще стане много хейтърско.

# 697
фил, напиши всичко на нова, на бтв новините, на МВР
линкове за новините съм ти дала
ето и за https://bntnews.bg/bg/a/109136-mvr_sys_stranica_za_signali_sreshtu_pytni_policai

не ги оставяйте

# 698
1.06 и очО не се затваря. Утре ще е кофти ден.

# 699
Добро утро! Добро, добро, колко да е добро, кото се събудих в 5 Head Band Пих л-тироксина и няма заспиване, въртях суках, пък станах кафе да пия. Ето и за вас!

# 700
Филомена, много съжалявам, това е кошмар. Да се оправи баща ти напълно!

Всичко друго ми се изпари от главата. Петък е поне.

# 701
Снощи не успях да ви догоня.

Комшу, да ти е жив и здрав ТУ, да те слуша и ти да го радваш, знаеш с какво.

Фил, съжалявам за татко ти, да причиниш произшествие и да избягаш, при това на пътека...изродчета всякакви. Дано се възстанови напълно и бързо.

Добри, много си радвам на фотките ти, а за чувството за хумор, ненадмината си.

Много студено стана, чудя се дали да не вадя дебелите якета. Малката си е в къщи, защото се разсополеви, след малко ще я водя при ЛЛ. За втори ден ще се закъснява за работа, дано не мрънкат много.

# 702
Добро утро. Всички от даскали се оплакват,а аз ферман за родителското съсловие мога да напиша..Щях да пиша още,но прочетох Фил и ми се смъцафърца.Фил,дано се възстанови бързо татко ти !
Отивам да се уча да карам.Исторически курс!

# 703
Фил🤗,бързо да минава на татко ти! Аз бих послушала съвета на Добри! Не ги оставяй да се измъкнат. Луди и безотговорни хора има навсякъде, както и подкупни органи на реда. Нека да им покажем,че няма да търпим такова поведение!
Добри, благодаря за виртуалната разходка из християнско Кайро!

Беболина не мога да я събудя вече един час! А имах планове за деня 🥺

# 704
  • София
Здравейте!
.Фил, изпращам цялата си положителна енергия към татко ти и към цялото семейство! Дано се възстанови напълно и да намерите виновника! Истински кошмар наяве преживявате. Ако ти се споделя,. пиши. Тук сме! Кураж! 🤗❤️

Общи условия

Активация на акаунт