Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 453
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 675
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Египетски архитекти и строители в действие. Блокът е обитаем и нямат намерение да го опразват Wink кулата в Пиза ряпа да яде.

# 676
Фил, ужасно! Стискам палци да се оправи татко ти! Прегръдка!

# 677
Ооо, Фил Heart Стискам палци всичко да се оправи!

# 678
Олеле,Фил,съжалявам!
Така се надявах да си "изчезнала " за добро!
Как е сега татко ти?
Прегръдки!

# 679
фили, съжалявам. нищо ли не може да се направи? камери на околни обекти?

# 680
Фил,ужас! Дано се оправи бързо и виновника да си понесе последствията. Гуш!
Добри,много готино ни разхождаш наистина. 🤗
13,и аз вярвам в някои неща,пускам “клечки”,макар да не знам как точно се прави. На мен са ми леели куршуми,че всяка нощ сънувах един и същи кошмар и след това спрях. Та има си някакви неща.
Ми за Тарото,вие се смеете,но онзи ден ей така ги наредих на майтап и почнах да чета,ми имаше доста верни неща. Аз съм си хахо де,вярвам си в някакви работи. 🤭😆

# 681
Фил, лоша работа. Съжалявам, дано всичко с татко ти се оправи! Съжалявам 🤗

Ени, аз която отричах всичко подобно, покрай преживяванията с майка ми в последните и дни, ми се случиха такива небивалици... сякаш нарочно точно на най- невярващите ни се случват такива. Друг път ще разправям... че сега не искам си спомням пак.
Веселинкова, ама как точно теб ща забравя начЕ- да е жив и здрав Веселинков и да та гледа кат писано яйце да те гледа!

Последна редакция: чт, 07 окт 2021, 22:39 от Thirteen#

# 682
Фил, съжалявам Cry Предполагам е в болница. Дано му помогнат да се възстанови успешно.

# 683
  • Оптимист по принуда

Като бях дете, всяка вечер едната ми баба баеше нещо изпод вежди, плюнчеше пръста и минаваше по веждите ми.
Като плачеше бебето, свекърва ми ме караше да я близна 3 пъти между веждите, против уроки Persevere

Олеле,   Фил Cry Стискам палци и се моля от сърце HeartFlowers Four Leaf Clover

# 684
Фил, съжалявам за случилото се 😕.Дано се възстанови напълно.

# 685
Добри,на последните две,патриарха като какъв ти се пада? Smiley

Фил,пеша ли е бил? Камери,свидетели! Във фейса има много групи. Дано бързо да се оправи и да се възстанови напълно.Че то и за Милен имаше камери...Прегръдка!

# 686
Добри,на последните две,патриарха като какъв ти се пада? Smiley

Фил,пеша ли е бил? Камери,свидетели! Във фейса има много групи. Дано бързо да се оправи и да се възстанови напълно.Че то и за Милен имаше камери...Прегръдка!

мухахаха...
'начи признавам - съгреших!
Патриархът се е намъкнал между моите хора. Simple Smile
ако знаете колко прилича на един познат лекар... даже му изпратихме снимката, да се види. Simple Smile

# 687
Това ми е най- големият кошмар и пеша да съм и в кола да съм, постянно съм на тръни и се сепвам.
Как да пусна детето да иде дори до магазина, след  последните случаи на пешеходни пътеки Sad

Фил, дано се оправи напълно и без полседствия татко ти! 🙏

# 688
  • France
Да, в болница е, да пеша е бил (на пътека), камери може и да има, но полицията не се е напънала йок, а те записите не се пазят с месеци. Нямало следи по колата, от къде да знаят, че е той... смях.
Спирам до тук, че не ми се говори.

# 689
никога не съм го казвала, но мисля, че трябва да пишете на някоя медия. в телевизията.. някъде.
ако тръгне по медиите много бързо ще се активират.
прикриват някой "голям" ли? не знам откъде сте, но може да се обърнат към по-висока инстанция, областна, централна...

https://nova.bg/mynews/add

https://www.facebook.com/Nova.bg/posts/569351863119955/

Общи условия

Активация на акаунт