Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 395
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 90
Чироз,ако е това за което си мисля,се моля да вкарат опция игнор,та камо ли да е пожелая топъл ден да има.

# 91
  • France
Хайде, бе, Кроталова, къде се губиш? Притеснихме се за теб.

# 92
  • София
Няма да вкарат Кроте. Сами трябва да си го налагаме. Аз, напоследък успявам.

# 93
Старая се,и съм много ом...но убийте ме,не искам да чета Контесата! Макар да подозирам,че Чироз имаше някой друг предвид.И съм изтървала и пробляла доста неща писани,ама ... Възраст,кво да правиш.

# 94
Крот, бая време те е нямало. Шива в темата е Попи. Няма такваз жена.

# 95
  • София
Аз знам кой имаше предвид Чирозчето. Една дама, която влеят да ни уведоми, че пръска доброта 🤣. А иначе и на мен ми идва в повече Контесата. Тъпото е, че явно в едни и същи теми пишем и ми изкача от всякъде.

# 96
Старая се,и съм много ом...но убийте ме,не искам да чета Контесата! Макар да подозирам,че Чироз имаше някой друг предвид.И съм изтървала и пробляла доста неща писани,ама ... Възраст,кво да правиш.
Като го повтаряш постоянно, успяваш ли?! Аз чета всички, но ако толкова ви прече, че пиша то има и групи из Фейса където можете да си пишете лично и без да приемате други хора.
Иначе това постоянно повтаряне и негативизъм към потребител си говори повече за самите вас.

# 97
Вижте, всеки има право да пише в която тема пожелае. Дори и навлеците, които са нехаресвани. Ние можем да ги четем или пропускаме, според кой както му е кеф.

# 98
  • София
Е то е трудно да не чете човек, но пък и може да изкаже мнение, че някой го дразни. Ти специално, в поне три теми пишеш едно и също.
За Контесата е

# 99
Кротееее,🤗! Липсваше ми,добре завърнала се! Чадърчето много ми хареса,точно като мен е мацката в гръб ,само че е наполовина 😂

# 100
Вижте, всеки има право да пише в която тема пожелае. Дори и навлеците, които са нехаресвани. Ние можем да ги четем или пропускаме, според кой както му е кеф.
Уау, “ навлеците, които са нехаресвани”! Много сте си повярвали някои хора. Вихрете се на воля!

# 101
Успявам,разпознавам те по аватара и сменям 3095 мишка и клавиатура от скролване!

Безумно е!

Хубава вечер,момичета!

# 102
Баш навреме идвам..
 Ами за мен??

# 103
Уау, “ навлеците, които са нехаресвани”! Много сте си повярвали някои хора. Вихрете се на воля!
Виждам, че се разпозна. В тази тема си точно такава. Всъщност, не само в тази, но в другата те поизтриха. И да, държиш се точно като навлек. Нямам нищо против да продължаваш да пишеш и тук, и където и да е. Дори няма значение аз имам ли против или не. Само изразявам мнението си, че се държиш като навлек. Но както вече казах, дори навлеците могат да пишат където, както, когато и ако пожелаят.

Ре, разбрах. нп.

# 104
  • София
Уау, ти да не се усети? Щото не ти се получи намърдването. Гледам, че в повечето теми те прескачат.
Замисли се дали не е в теб причината, защото явно имаш нужда от общуване.

Общи условия

Активация на акаунт