Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 770
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 105
Изхрачихте се, сега олекна ли ви? Ще спите ли добре?

# 106
Много грозно беше всичко това!
И подстрекателя винаги е един и същ...

# 107
  • София
Ооо, още една, която хем не и харесва, хем следи. Ние не храчим, но ти го направи.

# 108
Това е публичен форум и всеки може да чете и следи каквото пожелае.

# 109
  • София
Както и да коментира. Има обаче и неписани правила в подобни групи. Слизащите от балкона, размахващи палци, обикновено не се толерират.

# 110
Бих се съгласила, ако не бяха заметените грозотии на Контесата. Те променят доста контекста,

# 111
  • София
Бих се съгласила, ако не бяха заметените грозотии на Контесата. Те променят доста контекста,
Че кога успяват да ги заметат?  Обикновено сама се трие.

# 112
А грубото и обидно отношение към пишещ в темата потребител се толерира?! 🙂
Ок, приятна вечер, общество🙂

# 113
Дара съм я мяркала,Катерина не.Та,да питам ли като какви адвокати скочихте или да не питам?
Всеки има право да каже,че не харесва някой,нали!? Аз,не харесвам някой,казвам.Вие се активирате след мен,кажете си не мажете темата с някаква небивала добродетел.

# 114
В една друга тема беше. И там се представи като тук, с малката разлика, че влетя, за да обясни колко е тъп спамочаттът ни. Не че някой я беше насилвал да го чете.

# 115
  • София
Мда, явно агитка има, но май не е за, а против.
Дара списването тук, но явно е дълбоко наранена и сега се изявява. Другата дама тук не съм я засичала.
Хич не ми е грозно. Когато някой се опитва да се намести, но не може да се откъсне от менторския тон, е нормално да бъде сритан.

# 116
Ами и аз съм от навлеците🙄
Не прочетох какво е писала Контеса и не мога да схвана контекста.
Ако не е ок да пишем, аз изобщо няма да се обидя ако ми кажете да се мащам. Сериозно. Може би сте си по- тясна тема и сте си близки.
Аз се почуствАх верно натрапник, защото отскоро пиша. Не предполагах че е неприятно за някой.
Не съм я чела да обижда тук  поне откакто съм.
Имам си предпочитатния към определени колежки, други не харсвам, но просто не ги отразявам. Мен ко питат ще пишат към 20-30 човека макс, ма не ме питат Де🤭😂🙃😯😆

# 117
Жаки, не се четем от вчера. Сигурна съм, че си наясно с разликата между теб и въпросната персона. А не си чела как обижда, защото бързичко я трият. А аз нямам навика да си губя времето със скрийншотове, иначе интересни неща можеха да се прочетат от нея.

# 118
Чакайте сега да ви занимая с една драма да ми дадете малко акъл. Имам време до утре до към 9.

Трябваше да празнуваме утре РД на дребната. Няма смисъл да казвам как го чака. 4 деца няма да дойдат, защото са болни, 3 няма да дойдат, защото не могат. Само едно дете ще дойде (надявам се), следобяда пък сме на неговия рожден ден (на една дата са, вчера). ММ предлага да вземем тортата и да дойдем у нас с единственото дете, защото е тъпо да празнуваме с едно дете в детски клуб. Според мен пък децата ще са много разочаровани. Отделно ралзиката в цената, като платим да си вземем тортата и поръчания кетъринг (едва ли ще ни го опростят) ще е около 50лв. Не е драма, въпреки че наистина общата сума, която ще дадем за РД с 2 деца е ужасна. ММ ме успокоява, като ми казва да се радвам, че нашето дете е здраво, защото съм яко посърнала в момента.

# 119
Попи, питайте децата как ще им е по- забавно, дали да са двете у вас или в клуба. На колко стават?

Общи условия

Активация на акаунт