Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 876
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 120
Жаки, моето на 4, другото на 7. Ще питам сутринта първо моята. Въпреки че ще съм много учудена да ми каже, че иска да остане вкъщи.

# 121
  • Sofia
Попи, питай децата.
Жаки ме е изпреварила.
Хич не посървай. Здрави сте, ще го отпразнувате. Че не е станало по план, не му се ядосвай.

# 122
Ох, тя мъничка бе:( мн тъпо така, като знам Жаки как дрънка само за РД поне два месеца предварително… тя завалията е лятото и все е с 2-3-4 деца най- много…
Още някое детенце дет са вика за пълнеж? Да е по- весело?

# 123
  • София
Жаклино, не се прави на ущипана.
Попи, защо не заведете децата на езда или пикник. Тъпо е да плащате за клуб. Ако е на вън и с ръце могат да ядат тортата, че и бой с нея да си заформят.  После куч ще ги оближе.

# 124
Ре, нямаше как да планирам изобщо нещо на открито, с прогнозата от тези дни. Ето утре го дават слънце и максимални 16 градуса. Преди обяд ще е около 10. Като се стопли, което е доста условно, вече ще трябва да се запътваме на рождения ден на другото детенце. Езда също не става от днес за утре, обикновено часове се запазват поне няколко дни по-рано, в добрите бази и повече.

Жаки, говори ми. Голямата е насред август. Това е вечната драма. За пръв път тази година сама си събра приятелките и ѝ се получи лесно. И въпреки това никога не е било такова нещо.

За пълнеж сестрите - на 12 и 13. Joy На парти с малкото пони. СмЕх.

# 125
Не, Ре, напълно нормално е като пишат хора от дълго време и си знаят всичко се получава близост и външен човек нарушва атмосферата, обаче е илюзия тази интимност, щото и да не пишат мн хора, много четат, мамата не е което беше, много обществен форОм е:) да не казам че и във ФБ групи се върят скрийншотове от теми тук:)
Наистина грам няма да се разсърдя ако не са добре дошли нови.
Ясно е че няма как да се харсваме всички, различни сме много, но това му е хубавото тук- кат не те квфи някои или игнор или се забавляваш, секи си е с цирка, па други с цела програма:)
И кат не ти е кеф суич офф и довиждане! Ех, ако можеше и в реала така! Мн яко щеше да е!
Аз квато съм контактна🤭🤭😂😂🤪

# 126
Понеже никога не съм си позволявала да обиждам някого някъде и знам, че ще го изтрият. Който трябва го видя.

Моят отговор и тогава и сега ще е един и същ- игнор, подминаване, правене на равносметка кой и как. От 14 години пиша във форума и ско някой някога е получил обида от мен да я покаже и ще се извиня лично.

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 00:49 от Анонимен

# 127
Казвала съм и пак ще го кажа-за всички има място под слънцето и най-вече У Бг мама! 😁 Не знам що се дракате пак. На Крот й е скучно,казва си нещата както ги усеща. Това не задължава никой да се съгласява с нея. Аз нямам против абЦалютно никой,даже и Контесата. Носи й се слава тук,но аз не съм чела преди и нямам лошо мнение за нея.
Жакии,ти пЪ де се буташ?! Екстра са всички,които имат да напишат нещо,смислено или не,без значение. Пишете,четете,подминавайте което ви дразни и така. Няма как всеки на всеки да е приятен. И аз сигур съм ви дотегнала с драмите със Синеочка и болестите,с безработицата ми и прочие,ама кво да се прави. Всеки с проблемите си. 🤗

# 128
Конти, понякога звучиш назидателно и сякаш пренебрежително към всички живеещи и работещи тук, може би не нарочно, на така звучи.
Също като почти всеки човек смяташ своите избори за най- верни. На мен лично не ми пречи.
Само ти давам друга гледна точка.
Нали знаеш всеки си е прав за него си, но е добре да уважаваме чуждите избори.

# 129
А, Контеса, не всички сме без работа, та да правим скрийншотове-чаршафи. Интересно, защо не си запазила скрйншот на коментара си колко зле остарявам и как заради мен се страхуваш какво те чака на преклонните 50?

# 130
  • София
За човек, който твърди, че подминава, доста материал е натрупала Контесата.
Жаки, никой не визира теб. Ти говориш по общи теми, тази е спам. Контесата идва и заявява, че нейната позиция е единствено правилната.
Веднъж и се скръцна със зъби, но упорства. Ако го прави нормално, на никой няма да пречи.тя обаче си държи да обяснява.

# 131
Конти, понякога звучиш назидателно и сякаш пренебрежително към всички живеещи и работещи тук, може би не нарочно, на така звучи.
Също като почти всеки човек смяташ своите избори за най- верни. На мен лично не ми пречи.
Само ти давам друга гледна точка.
Нали знаеш всеки си е прав за него си, но е добре да уважаваме чуждите избори.
Знам Жаки, но от опити да пиша като съм обективна, да не влагам много лична емоция и да пиша от трето лице мн. ч. усещам, че се получава точно така.

Реално пиша предимно за себе си само и избягвам клюки, интриги, кавги и обиди. Много антипатични са ми тези прояви и явно го показвам различно от исканото.

Минавам темата и няма да коментирам повече трите потребителки.

Оплаквам се, че витамин Д ми е още много нисък след 3 те години конски дози. Нищо чудно, че ми е все уморено.

# 132
  • София
Контеса, няма тема, в която да съм писала с теб, и да не оставаш такова впечатление. Жаки е много дипломатична.
Не разбирам желанието ти да пишеш точно в тази група.

# 133
  • Германия
Добър вечер,
Кротик, къде се беше покрила, любимо мое змийче, и защо мен ме остави да си ходя гола и мокра под дъжда.
Жаки, и аз съм от скоро в темата, но не се припознавам в подобни постове. А ти си толкова свежо попълнение навсякъде където пишеш, има теми в които само чета, та съм се засичала отдавна.

Ми прескачайте се, при мен има една потребителка, която в една тема си я харесвам, хортуваме си, приятелка ми е и в клюкарника, но в други я прескачам, защото ще си оскубем косите, не ми харесва мнението и, изказва се като последна инстанция и те така, жалко че няма опцията да игнорираш писаниците на някой, който не харесваш. До сега има само 3, които бих игнорирала. Това ме замисли, че съм станала голям непукист Grinning

# 134
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Аз пък кибича на балкона.
 Ще пътуваме по семейни дела почивните дни. Не ми се ходи, ма noble obligated. Или нещо такова беше...
Не сме си пазарували алкохол скоро, и остана само гадна ракия. Много тъжно.
 Стискайте ми палци да мине добре с родата.

Общи условия

Активация на акаунт