Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 90 893
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 135
Уишо,наплюх си кафето! Ми то си е за страх,скоро ще трябва да си направим страница,Диви,криви бабички! Smiley
Бабчето си е подготвена с ника дори.Бабче!

Само Жаклина,кво ще я правим,тя като петокласник.Надявам се поне дотогава да спре да си бръсне мустаците да сдобие малко хайдушки вид.

Пропуснала съм Джунито снощи.Джун!

Добро утро!

Съни,палци! Лек път!

# 136
Абе и аз като Жаки го усетих и се почувствах.

Попи, дано днес се получи по-добре от колкото си мислиш, че е възможно. Заведете ги в клубчето децата, хич да не е има нови неща и забавления там.

И на патерици да ти е жива и здрава, много да я радвате и слушате Simple Smile

Съншайн, за нежелани, семейни сбирки, май скучно да мине е най-доброто пожелание Simple Smile

# 137
Ули, много малко от нас са в темата от самото начало. Повечето са слезли от балкона в един момент и са / сте нормална и харесвана част от пишещите в темата. Не че е проблем да пишат и нехаресваните, щом им се пише. Никой не може да си присвои позицията на късащ билетчета на входа.

Кротева, дай нова дрешка за мен. Със старата не можах да се пременя. Дай да пробвам още веднъж, да не стоя с чадър.

Попи, да ти е жива и здрава рожденичката, а на теб най-вече здрави нерви ти желая. Купи си повече желатин и действай.

# 138
Аз пък съм в темата от първо издание. Ма тя е млада все пак, ей кога беше, като се отделихме. Joy

И не ме дразнят ни нови, ни стари. Как пък няма да чета тема, в която съм подразнена перманентно. И толкова съм станала добра в прескачането, че някой път по коментарите се ориентирам за пропуски и се връщам да дочитам.

Отивам да извеждам куче и после ще посрещам рожденденската драма. Днес ще е дълъг ден.

# 139
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Морнинг!
Чакам Недовършений I да реши дали ще спим там където отиваме, или ще се прибираме късно...

Edit - Всъщност ще вземем нещата ( АЗ ще  събера багажа), и на място ще решава дали ще преспим там. Не знам, не знам...

Последна редакция: сб, 02 окт 2021, 07:42 от Sunshine-rainbow-lollipop

# 140
  • София
Някой гледа ли Татковци? Заслужава ли си да го почвам?

# 141
Уиш,довечера като се прибера,ще ти подиря нови гащи отивам да се развея малко.🙂

# 142
Начи и нас сме куцо, кьораво и сакато ма не точно🤪 Аз с мигрена се събудих, ММ кръст го болял цяла нощ, лекарствата всичките са в спалнята му, ма що да си вземе?!! Едвам стана… Жаки хрипти, сложила съм я на инхалатора и вместо да диша тя пее- Бре, Петрунко, малай моме!!?! Казах сто пъти да не пее, я тя само смени стила?! И е едва 8 часът и не съм си пила кафето с лимона още?!?! То аз съм си кисела сега, но може и още😅🙄
И в това ни състояние трябва да пътуваме….
Свекърва ми си заминава за чужбина и трябва да се сбогува с Жаки. Детето е леко болно, предупредихме я, но настоява. Разбирам че се опасва, че пак дълго няма да я види, но се притеснявам да не и нкачим нещо. Тя само сополи и подкашля ма знам ли вече???!
Иначе получих в Школо вчера справка, че няма ни едно болно дете или учител с Ковид в училище.
Не ми се пътува, искам да си легна и да зяпам фиУми…

Попи, днес ли е големият ден за малкото момиче 🌸😍

# 143
Жаки, пий лимона с кафето, поне да се събудиш Simple Smile за друго не знам дали става, ама си представям, че това го върши перфектно Grinning

Жаки щом пее, надявам се е добре. Слагаш й маска, срещате се навън със свекървата, тя също с маска, по-добре да се видят си мисля.

# 144
  • Германия
Добро утро,
с нова премяна съм, благодаря Кротик, ма как си ме усетила и не си забравила да ми добавиш кучето Heart

Ули, явно с Жаки сте много финни души, аз понеже явно съм завършен темерут не се припознах и за секунда. Пък и никой не ми го е показал до сега, че да се слагам и аз дето не ми е мястото.

Жаки, това кафе с лимон за какво го пиеш, да взема да пробвам и аз, за сега лимон само на кафето май не съм слагала.

# 145
  • Sofia
Добра събота, работни и почиващи!
Крот, ами много съм хубава, бива ли тъй да ме пропущиш Hug
Попи, весел ден да имате. То ясно, че няма да е съвсем както сте си представяли, ама децата могат и с много, и малко. Hug
Съни, лек път и да си изкарате приятно.
Жаки, бързо да й минава на девойката. Сега има отвратителен вирус, държи дълго и с много проявления. Ще я оправиш, ти си знаеш къде й е слабото място. И аз бих сложила маска и ще дам да се видят.
Много се разписах. Ставам за кафе и днес ще си другаруваме с айляка. Няма да пипна ни-що!

# 146
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кротце, благодаря за премяната Simple Smile
олече ни всички, ето една нова дрешка и за теб. Simple Smile  

и алтернативна

Скрит текст:

# 147
  • Mediterraneo
Октомврийско добро утро! Казвала ли съм, че откакто сме тук заобичах есента? На всичкото отгоре днес е и облачно.
Изтървах търкала, пфу!
Отивам на тръстиката, 11 часа ме чакат днес.

# 148
Добро утро! Много рядко пиша, но редовно ви чета. Има много хора, които редовно четат темата, но се притесняват да споделят и затова не слизат от балкона.
Наистина има И вирус освен ковида, в училището на дъщеря ми 5, 6 и 7 клас минават за 2 седмици онлайн. Тя също е болна.
Попи, весел рожден ден, дано детенцето е щастливо на днешния ден!

# 149
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Честит рожден ден на малкото Попи.
Да е жива и здрава, и по малко инатлива
 Simple Smile

Жаки, моя син е от три седмици със сополи, капя капки, промивам, инхалирам, бръмча с инхалатора, другата седмица вече го водя в лаборатория, мисля, че е завъдил бактерия някаква.

Общи условия

Активация на акаунт