Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 411
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Яни, красота! Благодаря, че сподели снимките!
Луди хора, по бански при 14 градуса! No Mouth

Забравих да се оплача. Снощи съм заспала докато чета. Киндълчето е послушно и се е самоизключило когато е усетило, че не сменям страницата. Но лампичката си е светила цяла нощ. Сутринта се събудих и горката едва мъждукаше вече.

# 901
Днес следвам съветите на Жаки, никакъв ОИ. Отивам да почивам, докато Пенка изсуши дрехите. За едното сгъване и прибиране ще се прежаля.
О'Рахаля незнайно защо три пъти коригира Жаки на нещо друго, дето не съм го написала. Не обичам да сменям устройства.

# 902
  • София
Обядвах преди няма и час. В момента коремът ми къркори от ГЛАД сякаш не съм яла от вчера. Какво е това чудо идея нямам. Чак боли от глад . Ще ям, кВо да праЯ.

Нямам клиенти и си пуснах да погледам филм. Много тъжен, да му се не види. Ревнах като бебе, но не мога да го спра. Искам да го изгледам, интересен е. Само си правя почивки от времена време и поглеждам бгмамата докато спра да цивря, после почвам наново. Единствено не знам какво ще обяснявам, ако влезе клиент и ме завари ревяща.

# 903
  • sf
Кой е филма? Аз си гледам зомбитата, че не ме натоварват. Чакам да отмине маратона и ще скокна до Джъмбо. Освен да лежа под одеялото, друго не правих днес. Мразя да ми е студено. Искам в Испания, ама Вселената не чува.

# 904
  • София
Донси, "Сезонът на чудесата" гледам. https://www.videoclip.bg/watch/1403230

# 905
  • France
Цитат
...В Канада ме наричаха "шпагата на компанията"...
...Тук в Бг на 28 масово излизах с момичета 16-22. Не можех да смогна на срещите и нямах свободни дни, имах и по 2 на ден. Като всички бяха в еуфория, че съм ги удостоил с честта. Е, в Канада нямаше това уважение и благоговеене...
JoyJoyJoy
Пускам го и тук, на моето любимо сборище. Смея се вече със сълзи.

# 906
  • Пловдив
Яз се намуах с дроб сарма Blush  Само аз и детето, де...мм таквоз не яде, па и отидЕ на кафе със състудент, който в на шопинг в града.
Минах ОИ лисичешката. Пера, ама още не съм пуснала сушилнята..страх ме е кво ще изкарам и в какъв вид. Пак да кажа, че ви се чудя как вадите и сгъват, хеле па блузи Simple Smile  Дано се науча нявга.
Взех букет...онова дърво го правят по заявка с 2, 3 дни аванс, та...не стана.
Направих си кафе, дорде чакам принца да освободи банята и после яз Simple Smile
Нещо мий припряно и едно таквоз в корема напрегнато.
Вън прашоли.
Май ще пускам климатика веч.

# 907
Мисти, аз ако извадя всичко в момента, в който спре сушилнята са по-гладки отколкото ако го гладя Joy ама аз не гладя нищичко, де, та критериите ми са силно занижени Grinning
Уф, вчера три перални сгънах, трябваше по-леко да карам, че за днес не ми остана мерак хич, а ме чакат поне още три Expressionless ама поне са чаршафи и хавлии.

# 908
Мисти, ти първо гладиш ли? Аз нямам такова време. Гладя преди обличане. То като го изгладя и сгъна, стават ръбове и после пак трябва да гладя. Ми не, аз съм мързелива.

# 909
  • Пловдив
Гладя и слагам на закачалки за цялата седмица да има Simple Smile

# 910
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Цитат
...В Канада ме наричаха "шпагата на компанията"...
...Тук в Бг на 28 масово излизах с момичета 16-22. Не можех да смогна на срещите и нямах свободни дни, имах и по 2 на ден. Като всички бяха в еуфория, че съм ги удостоил с честта. Е, в Канада нямаше това уважение и благоговеене...
JoyJoyJoy
Пускам го и тук, на моето любимо сборище. Смея се вече със сълзи.
Кой е тоя кукундрел?

# 911
  • France
Поредната канадска форумна легенда. Като се засекат в една тема с Равена и слагам пуканките.

# 912
Мисте, нали и ти си с комбинирана пералня. Изпери първо, извади това, което не понася сушене и тогава пусни останалите да се сушат. Това ми е тактиката. Само хавлии и чаршафи пускам пране и сушене, заедно. Иначе вадя и тогава. А за ютия, зàбрави. Не е моето, просто.

# 913
И аз правя като Сирос, гладя преди обличане. Нямам много място за закачалки, а ако изгладя и сгъна, после всички дрехи са с гадни ръбове и трябва пак да гладя, та си спестявам едното гладене. Само на МУ гладя по няколко неща, които висят на оскъдното място за закачалки и то главно, за да не тропа много-много сутрин, преди да излезе за работа.

Ехаа, таз "шпага" много важна Simple Smile
Видях вчера на Ренко козунака, ммм. Как е порязания пръст?
Прочетох и за успешния пазар на малката Пандичка. Браво!

# 914
  • София
В тая Канада да не им слагат нещо във водата. Явно само българите ги лови, защото местните нормални ми се струват.

Общи условия

Активация на акаунт