Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 392
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 885
Доживях да моля свекъра да пише рецепта, да купувам и пращам лекарства в България...
Фил, ако мога да помогна с нещо за баща ти - насреща съм. Имам възможности.

# 886
Фил,ще мине и това. Гуш. 🤗
Уми,как сте? Свали ли темп. детето? Дано да е и да мине леко нощта. 🥺
Ренко,ма що изобщо се пробва да режеш тия убавини?! 😍😃 Това се чупи или направо цялото се хапва. 🤭😃 Браво!
Деми,има ли някъде снимка на такова дърво? Разгледах страничката,много красиви букети и аранжировки,но с това орхидеено дърво ме заинтригува,а не видях. 🥰
Тъй,ние се катурнахме. Стискайте палци само Синеочето да не кашля и да поспим.
Мъжовете много културни бяха,моя даже пръв си легна,после и другия,а ние по женски дъра бъра до сега на винце.
Отмятам се и аз. Лека нощ и сладки сънища! 🥰

# 887
Фил, знам, че каза да не обсъждаме темата, ама и без това натам завиха всички, та да дам и моите 5ст. Лекарите често дават прогнози, които не са с хепиенд. Все пак си остават прогнози и често не се сбъдват.

# 888
Хубава неделя!

Деми,има ли някъде снимка на такова дърво? Разгледах страничката,много красиви букети и аранжировки,но с това орхидеено дърво ме заинтригува,а не видях. 🥰
От хризантеми дърво, не от орхидеи.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 08:02 от 💙 Clo 💙

# 889
О, Кло, прекрасно кафе! Добро утро!
Как са болните дечица?

# 890
Моето е много по-добре, но от понеделник са дистанционно, за мое съжаление. И вече отпуска нямам. Въобще...

# 891
  • Пловдив
Привет!
Ние тръгнАхме на обратно, че учениците имат за писане в т.ч и мм, че в петък му бил изпита.

Деми, знам ги тия цветарници. И аз търсих да видя това дърво, ама не намерих кадро. Мерси за идеята, ама незнам дали ще успея...

Фил, за жалост животът е радост и тъга Confused  Надявам се всичко да ви се нареди. Ти нямаш ли брат/сестра? Други роднини щом приятели няма? Ние също сме на среща!

Кло, и при вас ли онлайн? В кой клас беше малката ти? А студентката как е?

# 892
Добро утро.Добре мина нощта.Давах пак парацетамол по някое време,но ставах на всеки час да я проверявам и съм парцал.Днес уж е по- добре.Страх ме е да се похваля.Ще видим как ще е през деня.Пия кафе и дремя.А какви планове имах за уикенда!

# 893
  • Оптимист по принуда
Ени, от хризантеми е.

Мисте, нещо такова, но при тях изпълнението е много по-впечатляващо

Страхотно кафенце, Кло Hug

# 894
  • France
Благодаря на всички за позитивните мисли.
Майка ми е лекар, близък приятел е оперирал баща ми заедно с млад колега, който си е прекъснал болничните за него Heart Има още добри хора. И на четири ръце операцията е продължила почти 3 часа. Със спинална упойка, защото за баща ми е рискова пълната. Сега търсим под дърво и камък фраксипарин. За съжаление в шока неглижирахме съдебната част от историята и виновния ще се отърве.

Голямото лапе яде като прасе и ръси трохи навсякъде, малкото лази отдолу и ги пъха в устата. Идилия.

# 895
Фил, в по-големите аптеки Марешки, често се намира франсипарин.
Другият вариант е малки квартални аптеки, които ползват по няколко доставчика, обичайно с поръчка и питане за ден-два успяват да намерят някакво количество.
Мога да проверя утре при нас, 0,4 или 0,6 трябва?

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 12:21 от vaychka

# 896
  • София
Здравейте, вещици и вещери!

Болните да се оправят!

Фил, Hug Ако са в София родителите ти, предлагам рамо, ако имат нужда някой път  да им помогна нещо да свърша вместо тях.
А това с трохичките си е истинска семейна идиля с две деца, макар може би в момента от нерви да не го приемаш по този начин. Много мил момент, който ще предизвиква усмивка на лицето ти в годините когато момчетата ти са вече големи. Хапнал е няколко трохички от пода вкъщи, не е страшно. Не ги е взел от тротоара.

Вчерашният пазар при нас мина успешно. Малката Панда си хареса худи, което не е раздърпано. Всъщност доста прилично й стои. Единственото, на което държеше беше да е с ръкави, които покриват целите й ръце. Самото худи, макар да е по-голям размер, не стои раздърпано, а ръкавите са с ластик долу и лесно си застават на мястото когато се наложи да си ползва ръцете. Към него избрахме дънки, които не са широк модел, но не са и от тесните. Прилични са и те в комбинация с худито. Доволна съм от вкуса за дрехи, който демонстрира щерката вчера.
Забавно ми беше, че се възмути от етикетите на всички худита по магазините - пишеше "суитшърт". Обяснението ми, че худи е нова дума за същата дреха не проработи.

Почерпих я и с едно кино по повод трета похвала в Школо по неин адрес в последните две седмици.

Изчетох ви, но вероятно пропускам да спомена някого. Извинете!

Днес за мен е понеделник. А май и за Добри. Thinking Не ми се работи. В такова време най-обичам вкъщи под завивка с книжка и топла напитка.

Следвайте Жаки за всяккви ОИ въпроси днес. Починете си качествено и бъдете здрави! Purple Heart

# 897
Панди, веднага се съгласявам с последното ти изречение. Само едни дрехи ще сгъна, че във вторник ще се окажа в ситуацията детето няма гащи 🤭
Малко лято, да стоплим душичките

# 898
  • София
Сиросче, моето почти ежедневно се оказва без гащи при наличие на пълно чекмедже с бельо. Проблемът е, че  когато отвори чекмеджето за бельо , очаква да види най-отгоре гащите. Не отчита факта, че е нахвърляла върху тях чорапи, потници и т.н. и те просто не могат сами да изплуват отгоре. Та щом не ги вижда, значи не съществуват.

# 899
  • Euskal Herria
Добро утро/добър ден, общество!
Вчера направихме една 10-километрова разходка, можех и повече, ама се водим по режима на бебчо. Simple Smile
Малко снимки:

Не липсваха и хора по бански, събираха тен. А температурата бе 14 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт