Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 466
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 930
  • София
На нас днес топлата вода ни спряха по неясни причини. Аз на парно се надявам. Да видим кога.

# 931
Май тези, които имат и топла вода имат и парно Simple Smile Тец Изток.
Ние нямаме топла вода, парното не съм проверявала, за момента е ок. Само в сутрешните часове си става осезаемо студено

# 932
Ей ме и мен. Чистих, готвя/все още яденето е в печката/, пазарувах и косата намацах. Строила съм конвектора и ще го пускам след малко, че нещо ми е тръпкаво. Понеделника безмилостно се задава и хайде пак на въртележката.
Уми, всичко ще е наред. Утре лекарят ще прецени как ще се лекува детето. Ще се оправи, ти само не се психясвай.

# 933
Поради липса на време и наличие на място,имам сушилник срещу сушилнята.Мятам,поизпънато, прането след сушене,върху него.Рядко има нужда от гладене.
Бърд,пръста ще го бъде.Пазя го превързан,че боли и се отваря иначе.
Гнусна мъгла има тук .

# 934
Тук дръчи Stuck Out Tongue Winking Eye
Обществотото, преброиха ли ви? Тук никой не мина.

# 935
  • София
И при нас не минаха. Днес пратих кода на имейл, който някой пусна в преброителската тема.

# 936
И тук така. Ще свалям бележката от врата с номера от електронното. Бабите от блока са притеснени, че за броене никой не мина, ама като е за глобяване....

# 937
При нас снощи мина. Ние се преброихме на 30.09. вечерта еВстествено...

# 938
Как изобщо седите без да пускате нищо за отопление? Аз ли съм много изнежена, не търпя хич на студ. От месец сигурно си пускаме климатика, а от седмица и конвектора. Ми не мога да седя със 100 ката дрехи и да дзиндзирикам. 😬
Изпратихме гостите още към 13,апнах и полегнах.
За вечеря бяхме на пица от пицарията и домашен десерт с маскарпоне. 😁😇😋
Демич, видях после, че съм спала и съм прочела орхидеено, а то било хризантема. 🤭 Пак е красиво!
Тук не е спирало трети ден да вали. 😣
Сиросче, аз нашия код го занесох на зам кметицата, щот така ми каза преброителката. Явно не й се връщаше за кода. А онзи ден по тв казаха, че няма нужда да го даваме никъде този код. Щом е изписало, че си се преброил успешно, начи сичко е ок.

# 939
  • София
И вкъщи си пускаме електрически печки да се греем. То не се седи. Обличаме катове с дрехи, но пак е студено. Друго си е печката да отопли. После не знам как ще се чувствам като видя сметката за тока, ама другият вариант е да се изпоразболеем от студ.

# 940
Е, не, ако е студено, естествено, че ще пуснете. У дома не е, 21° е, то и зимата е толкова, а сега наистина се търпи спокойно. Е, като поседим на земята повечко се усеща, ама въртим, земята, дивана и така Grinning

# 941
Мали 21 ми малеят, Ули. 🤭😁 25-6 са ми идеални. Ама то може да има разлика къща/апартамент, балкан/море/поле... Тук беше 9 градуса, но се усещали 4. 🥶
Нещо ми тежи главата след следобедния сън. Май ще пия апче.

# 942
Данчо Караджов ❤

# 943
При Рачков ли, Сиросче? Аз се любувах на Любо в Гласът.
Не търпя на студ и аз. Пуснах климатика в средата на тази седмица, снощи вече и газта. Днес с МУ цял ден се гоним - той намаля топлото, аз увеличавам.

Последна редакция: нд, 10 окт 2021, 21:37 от Birdflower

# 944
Ние сме върнали малко назад предаването, ама сега сменям чаршафите в спалнята и малкия с баща си в детската ме викат, влизам те се изправили прави на леглото и с по една детска тенис хилка, за микрофон ми пеят...и ето идва най-щастривия ден, когато ти ще си далеч от мен Joy излизам възмутено, а малкия вика...мамоо, мъжа ти ме накара да пея, аз не искам да си ходиш далече JoyJoyJoy
Преброителката мина, преди две три седмици при нас, беше оставила бережка, кой ден и в колко часа ще дойде и терефон, ако някой няма да е там да и се обади. Отивам да къпя, предателя и да лягаме, че мъкааа тоз понеделник. Лека
и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт