Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 416
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 945
  • Mediterraneo
Ай да ви стопля малко с една снимка от днес.

# 946
Бърди, там да.
Хич няма да се занимавам повече с преброяването. Не мейли,  не нищо. Преброила съм се електронно, да са си свършили работата.

Тарталета, много гмеж. Ако се озова на такова място, ще откача.

# 947
  • Euskal Herria
И аз показвам от днес следобед. Е, не е топло както при Тарти Wink

На входа на кулата ни поискаха сертификати и вътре бяхме без маски - за пръв път от толкова време.

# 948
  • Mediterraneo
Гмеж, вика, плажът празен. Август се отваря адът. Ако не работех на първа линия на плажа, не бих се приближавала до него от юни до септември.

# 949
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

и от мен един залез

# 950
Торти, баш гмеж е, в сезона не ща и да мисля.
Добри, много екзотично при теб.
Яна, благодаря и за твоите снимки!
Хубаво е така да се разходи човек виртуално, дано скоро и реално.

# 951
Ахой, обществото, ма нямам нищо за казване...Лос чаветас спят, ла мадре смуче вино и рови в нетя... косата трябав да си суша и оформям, а така ме мързиии...
За студа и аз пускам, каквато съм зиморничава, не мога да вирея на студ... Добре, че децата приличат на баща си и са калени, щото ако бяха кат майка си... мани мани

# 952
Ко прайте, дрОгарки?
Аз настинах вчера от акъла си- намокрих си ногите с платени маратонки… ся не ми е таман:(
Слабо гърло имам и венага се обади.
ИзЯх към 200 гр Джиндифил, кратата в солена вОда, прополис лочих, витамин Ц ударно, дано се свърна и не се разболея серизно.
ММ искаше да ме маже с ракия, викам ко ша я хабим, я да вкарам вътрешно, не обичам, ма светнах 50 гр, дет са вика за лек😅😂
Гледаме тия Скуид гейм, дет сички са полудяли по тях, ами мн гадне сериал:( натоварващ някакъв..
ММ гледа аз мятам по 1 оЧО.
Най- тъпито е, че Жаки каза, че от 5 клас нагоре всички са го гледали и се коментира в училище 😱
А категорично не е за деца на никоя възраст.
Отврат е! 5 серия яко касапница🤢

# 953
Пфу, Жаки, бързо да се натаманиш.
МУ загледа "Игрите". Изгледа две серии, каза, че било много гадно, не му харесало, но продължи мазохистично да си гледа. Разказа ми най-подробно всичко изгледано до момента, та ми прецака гледането.

Легнала съм и чакам съседите отгоре да решат, че е време да спим. Голямо стържене по пода, голямо тропане. Ежедневният шумов терор започва да ми идва малко в повече.

# 954
Аз пък ядох. 🤭 Ми одеве не бях гладна,хапнах две парчета пица само. Ся ми къркореше корема,няма заспиване. 😆
И днес ми направиха две плитки рибена кост,много се харесвам. Аз сама две не мога да си направя,само една голяма. Обаче няма спане с тях и ще ги развалям. Жалко... Трябва да науча Синеочка да ме плете.
Тя още не спи. Нали заедно спахме одеве и ся... Дано поне намалява кашлицата,че снощи пак два часа откарах будна,от 1:30 до 3:30...
Жаки,няма да се даваш. Утре да си пушка! 😊

Последна редакция: пн, 11 окт 2021, 00:22 от Anyyyone

# 955
Много смръчкано време! Къде отиде сиганското лято,бе бате?🤔
Ставайте пладне стана!
Добро утро! Хубав и усмихнат ден!

# 956
Добро утро.ММ стана в 5ч.и аз се събудих и не можах повече да заспя.Диването не ще на доктор.Добре била,нищо и нямало,а буха като магаре.Чакам да стане 8ч.,че да звънна на личния,да се консултирам.И на зъбар и на работа съм после.Ще го мисля цял ден това моето говедо.
Много болни има в училище.Що не ги минат малко на ОРЕС?!Знам,че всички тук са против,но 1-2седмици няма да навредят.То всеки втори сополив.
Студено и мрачно е.Пуснах климатика.

# 957
  • Пловдив
Добро утро!
Ей, не спря да вАли, бе...Neutral Face
Моят тийн следобяд е на РД...как ще идат, вир-вода ще е ...
Айде по кафе, че нова седмица доде. Лека да ви е.

Сали, перфектни са дрехите, браво!

# 958
Гутен ви облачен, дъждовен, мрачен и хладен сабахлен, гугутки!
Оплаквам сЪ от времето, искам си циганското и сиримашкото лЕто, къде сааа??
Ша ходя в кауфлана на пазар, обличам се като за зима!
Успешна ви и нова седмица, момичета! 🌷🍀🍀

# 959
Кроте,Веси ,при нас са. Вие се оплаквате от студ,а ние с Тарти от жега 🙃. Взех си страхотни ботички,а не мога да ги сложа да им се нарадвам!

Общи условия

Активация на акаунт