Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през октомври

• 91 407
  • 2 723
  •   1
Отговори
# 960
Добро утро!
И от мен кафе, днес е понеделник, многото е позволено

Лека и спорна седмица Hug

# 961
  • София
Здравейте, общество!

Чудни снимки видях! Благодаря, че ги споделихте, дами!

И за кафетата благодаря!

Успешна седмица на всички с по-малко ядове, лежерна работа и много усмивки! Бъдете здрави, а ако не сте, оздравявайте бързо и деца, и родители!

# 962
Добър и успешен ден, здаве за всички!
Една древна мъдрост от мен...Когато си пролежиш неделята, в понеделник стартираш с пълен ОИ и ти идва нанагорно Confounded

# 963
Привет, аз днес съм на 100 места. Половината ден овършах един вагон работа и си пуснах половината ден да чакам вивакомците. Спуках се да бързам, но ни вест ни кост от тях досега. Голям диапазон са ми мацнали от 11 до 16 часа. Добре че имам флашка с мобилен интернет. Сега телефона на тийна все едно е рутер, пускаме интернет към таблета, за да може младежа да е в час. Слушам уроци по английски даже.
Ние виреем най-добре на около 19-20 градуса. Блока е с изолация, ние сме на първия етаж, та снощи за пръв път пуснах конвектора.
Уми, не е зле снимка да направите на детето, за ваше спокойствие.

# 964
  • София
И ние бяхме във Виваком, о трябва да се дупчи за този оптичен кабел и се отказахме.

# 965
  • Пловдив
По един следобеден чай за сгряване...? Simple Smile

# 966
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
И ние бяхме във Виваком, о трябва да се дупчи за този оптичен кабел и се отказахме.

подсети ме за оная реклама с Латинка Петрова - "една дупчица... едно кабелче..."

всички дупчат. нали трябва някак да влезе у вас .

# 967
  • София
А нее, ще ползват съществуващите кабели от Булсат.

# 968
При мен не става. Трябва да се правят нови дупки. Та първо трябва да направя ремонта на коридора, че да ми опънат кабела а аз тепърва да свалям тапети и да боядисвам, означава да обикалям кабела като луда. От друга страна аз да боядисвам и хванат къртачааа, но пък после ще замазвам само една дупка. Като стигнем до там този път ще искам кабела нависоко по стената, че сега по пода е неудобно при почистване. Абе галимация ще е.

# 969
Хелоу, хелоу. Много сте тихи днес, надявам се, че сте добре.
Брр, голям студ. Поне засега спря да вали. Подгизнахме направо. Успях да издебна пауза в дъжда и свърших разни задачи навън. Сега съм се паркирала пред компютъра с чай от джинджифил с лимон и мед.
Днес доста задачи, типично по понеделнишки, но почти избутах деня, остава само да спретна бърза вечеря.
МУ го боцнаха с втора доза. Миналият път имаше само болка в ръката, но около седмица след ваксината се оплакваше от много силна умора, едва си държеше очите отворени. Не знам дали има общо с ваксината, той по-скоро вярва, че е било от нея.
Ще поработя още малко и запрятам ръкави в кухнята.

# 970
Аз пак дрехи рових,ще пращам малко на едно форумно детенце. 🥰  Две торби изхвърлих. Край няма!
При нас не е спряло да вали. Излизахме малко,но ми замръзнаха ушаците.
За вечеря не знам изобщо какво ще е,но трябва да го измисля вече. 😆

# 971
И аз с нетърпение изчаках да спре дъжда,и газ навън.Уж не е хладно,но му замръзнаха ръцете на дребния.Ма то в локви бърка,камъни търси, котките гони...Час без мрънкане и рев 🤩.
Бърд,има един много хубав турски чай,на бучки,като захар.Аз, дето недолюбвам такива напитки го пия с удоволствие.А как загрява,все едно си пил едно малко!
Скрит текст:

# 972
Ени, като го измислиш, можеш да споделиш Simple Smile На мен пак яйца ми се въртят в главата. Или спагети.
Ренко, налудувало се е малкото човече, браво Simple Smile
Аз мразя чай. Много рядко пия, обикновено джинджифил. Пратих снимката на МУ, той повече пие, но леко по принуда. Преди няколко години спря кафето и започна да пие чай в почивките на работа, защото всички пиели кафе, само той нищо. Сега го гледам, че е преминал на Нескуик, купува си и си носи на работа, а вкъщи не пие такива неща.

# 973
Мотае ми се една леща в главата. Има шишчета и пържоли от вчера... 😁 Друго не ми хрумва.
Чакайте да ви покажа едно сладурче:

Много страхливо,не дава да го погалим,но любопитно.

# 974
  • София
На мен пък ми се върти супа от пилешко месо и сърчица. Но ще е утре - вдругиден , защото днес съм на работа и се прибирам след 21 ч.

Общи условия

Активация на акаунт